středa 30. července 2014

Maybelline Colorama #46


Pěknou středu všem :)

Dnes bych vám tu ráda něco napsala k nejnovějšímu laku od Maybelline - k číslu 46.
Jak už jsem v nákupech psala, nejvíce mě uchvátil svým jemným meruňkovým nádechem a lehoučkým třpytem. No, vrstev byste musely dát asi tak 10 nejméně, abyste tu barvu viděly i následně na nehtech ( a podezřívám ho z toho, že i těch 10 by bylo ještě málo :D ), ale zkrátka se jedná o čistě efektový lak - což mi bylo jasné - ale i tak jsem v tu barvičku trochu doufala, ale co se týká efektivity, tak to dle mého naprosto splňuje. :) Přesvědčte se samy :)



pondělí 28. července 2014

Pink & Proud


Hezké pondělí :)

Konečně jsem tomuto laku našla kombinaci, která mu dle mého sedí jak na míru.
Ono je to s ním ( no nebo možná spíš se mnou ), těžké. Jak jste si všimly, laky od Essence už nekupuju tolik jako dřív. Jednak patřím ke skupině těch, co nový tvar lahvičky nemusí a pak mi najednou ty laky přestaly nějak připadat zajímavé.. Až na tenhle, který jsem měla vyhlídnutý docela dlouho. Jenomže se stalo to, že se mi moc nezamlouvá na všech nehtech najednou, a proto si ho dáme spolu s nude od Miss Sporty č. 031. :)

pátek 25. července 2014

Červencové nakupování :)



Krásný den přeji :)

Jsem tu, abych se s vámi opět podělila o to, co jsem během tohoto měsíce nak(o)upila. 
Jako nevím, co to se mnou je ( kdo mě zná, ten se asi bude strachovat o mé zdraví ), protože jsem koupila jeden jediný lak tenhle měsíc. :D Na čelo jsem si sáhla, zdá se to být O.K. :))

středa 23. července 2014

Další nálož tří laků - tentokrát Gabriella Salvete :)


Krásný den všem :)

Když jsem nakoukla do Helmeru, objevila jsem dva laky od Gabrielly Salvete, které tu ještě neměly samostatný příspěvek. Občas se tu sice mihly ( např. 119-ku jste viděly v kombinaci se Sogno, kde jsem se dušovala, že se mi její barva nedaří na 100% zachytit - a pozor, tentokrát se docela zadařilo :)

Mám tu tedy pro vás tři kousky - 156, 119 a 111 - tak přeji příjemnou zábavu. :)

pondělí 21. července 2014

Distressed


Zdravím při pondělku :)

Překvapí ještě vůbec někoho, když řeknu, že jsem původně měla v plánu úplně jiný nehty ?? HA ! Ty moje plány.... :D 

Měla jsem totiž chuť na neonovou francouzskou manikúru, za což může Veve a její krásný příspěvek :) 
Jenže ono se to nějak nepovedlo. Nevadí, v záloze byl další nápad a já tak mohla využít hned dvě oblíbené barvy. :)

pátek 18. července 2014

Pan Šedý s paní Růžovou :)


Pěkný pátek přeju :)

Jestlipak máte rády šedou ? A růžovou ? A puntíky ? No a všechno pohromadě ? :))

Jestli ano, tak vás vítám u dnešního šedo-růžového příspěvku. :)

Na podobnou kombinaci mám zálusk už nějakou dobu. Možná většině z vás nebude tahle kombinace tak úplně po chuti - přeci jen to zní zvláštně, růžová s šedivou. Ale já osobně jsem výsledkem docela potěšena, protože to vypadá tak nevšedně a neokoukaně. Jsem tedy vážně moc zvědavá na vaše názory. 


středa 16. července 2014

Gradient v letním :)


Tak vás zdravím při středě a přináším vám jednoduchý nail art. :)

Původně jsem měla v plánu zcela jinou kombinaci. Měla jsem totiž chuť vytvořit něco s mintovou a bílou. Nakonec je z toho taková plážová kombinace. :)) 

pondělí 14. července 2014

Gabriella Salvete GLITTER Enamel, 03 Sogno


Krásný den všem. :)

Mám tu pro vás fotky zatím posledního laku z kolekce Glitter od GS a bude jím krásný Sogno. Tenhle krasavec, který jde do takové fialovo růžové bude určitě pro milovnice podobných odstínů skutečný sen. :) K tomu asi tak milion třpytek a maličkých čtverečků - no kdo by mu odolal ? 

středa 9. července 2014

3x s China Glaze - Bizarre Blurple, Immortal a Cha Cha Cha :)


Ahoj všem,

měla jsem náladu po nějaké době zase přispět s více laky najednou a vhodnými adepty se mi jevili právě ChG. Přiznávám, že až na tu zelenou jsou to vesměs podzimnější barvy, ale tak po několika sladších příspěvcích si zase můžeme dát něco takového, co říkáte ? :) Navíc odstíny jsou naprosto boží, tak doufám, že se budou líbit. :)

pondělí 7. července 2014

Mírné ochlazení :)


Pěkné dobré ráno :)

Ve velkých parnech vítám jakoukoliv možnost se ochladit. Ať už je to vychlazené pití, osvěžující kousky melounu, ALE také pomocí barev. :D Stříbrná už je chladivá sama o sobě dost a když k ní přidáte ještě světloučkou modř - baby blue - máte na nehtech rázem osvěžující koktejl. :) Přidáním pár kamínků je tu jako byste vhodily do onoho koktejlu pár kostek ledu. :)


pátek 4. července 2014

Harmonie pírek ...




Krásný pátek všem :)

Připadá mi, že tu docela dlouhou dobu nebyl žádný nail art.. Ač tento výtvor nepovažuji za nijak úchvatné dílko, tak se mi zalíbila právě jeho jednoduchost, něžnost a to, jak spolu tyto dva odstíny vytvářejí harmonický celek, na který se mi zkrátka moc dobře koukalo. :)


středa 2. července 2014

Gabriella Salvete GLITTER Enamel, 07 Foresta


Krásnou středu přeji :)

Naposledy jsme si od Gabrielly pochutnaly na medíku a dnes vás chci pozvat na letní procházku lesem s odstínem 07 Foresta. :) 

Jelikož se opět jedná o lak z nové kolekce GLITTER, bude se to tu dnes blýskat a třpytit a i pár těch kombinací jsem si pro vás nachystala, protože na těchto lacích je nejlepší to, že si s nimi můžete vyhrát jak je libo a fantazii se meze nekladou. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...