čtvrtek 18. srpna 2016

Easy Peasy Lemon Squeezy ☺


Dobré ráno všem :)

Dnes se vám hlásím se šťavnatým příspěvkem ! :) U Rossmanna mají totiž momentálně limitku Juice It od Essence, ze které mě nejvíc zaujaly samolepky na nehty, které jsem už před nějakou dobou viděla u Alice z Lacquered Obsession ( a už tehdy se do nich beznadějně zamilovala ♥ )

Samolepky v podobě ananasu, melounu, banánu, citronu a pozor - plameňáků. :) Zní to jako dokonalá letní kombinace, že ? Zajímavostí samolepek je také to, že voní. Vůni nejvíc cítím na aršíku, na nehtech pak už ne. 

Samolepky vyšly u Rossmanna na nějakých 40,-Kč ( chvíli jsem zvažovala, že si jich vezmu víc, nakonec ale jedno balení stačí :o)




Chvilku jsem přemýšlela, co s nimi vytvořím. Vzpomněla jsem si na jednu techniku, kterou jsem už delší dobu nezkoušela - na brčkovou metodu. :D 

Stůl jsem si tedy obložila ubrousky, aby nenastala nějaká katastrofa a na bíle nalakované nehty jsem brčkem foukala laky, aby vznikly barevné stříkance. K tomu jsem si vzala tři laky - Nubar - Poncho, Dare To Wear - That's Hot Pink a Miss Sporty č.453. Nubar a MS jsem nakonec nalakovala na prsteník a malíček, na které jsem následně ještě přidala vrstvu efektového laku Essence - 02 Dreams For Sale. Docela se mi to zdálo jako zajímavý podklad pro samolepky. :) Už zbývalo jen nalepit plameňáka a třešničku. 



Konečně se mi dávají dohromady palce, které mi vždy praskaly po stranách. Docela si myslím, že za to můžu poděkovat bio balzámu na nehty Saloos, který používám pravidelně asi měsíc a je to tedy znát ! Doporučuji všemi deseti. 


To jsem ale odbočila, tak zpět k dnešním nehtům. :)


Dare To Wear - That's Hot Pink je ve skutečnosti nádherná svítivá neonka...






Už jste si z limitky něco pořídily ? U nás jsem viděla ještě "melounový" kartáč na vlasy, třešňový balzám na rty, vůně, laky..vlastně asi všechno až na rtěnky a tužky na rty, ale možná jen unikly mé pozornosti, když jsem se rozplývala nad samolepkami. :D 

Mějte fajn den. :)




14 komentářů:

  1. Ahoj všem, můžete mi doporučit bílý lak,který dobře kryje max.ve dvou vrstvách a seženu ho v drogerkách? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,
      takhle z drogerie mě napadá asi Gabriella Salvete, s tou jsem byla myslím spokojená. :)

      Vymazat
  2. Tak to je naozaj rozkošné! Samolepky som videla v drogérii a teraz ma to riadne mrzí, ze som ich tam nechala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, to mě moc těší, že se tak líbí. :) To je škoda..třeba tam ještě nějaké balení čeká. :)

      Vymazat
  3. Ty jsou ale roztomilé přesně na léto :))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Štavňatě svěže letní mani :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super manikúra Romči :) Celý deň mi tu prší a ako som sa pozrela na tvoje nechty, leto bolo späť :) Balzam od Salosu mám tiež veľmi rada :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...