čtvrtek 9. července 2015

Šestice laků z letní kolekce Electric Nights od China Glaze ☺


Dobré ráno. :)

Americká značka China Glaze si na léto přichystala novinku v podobě neonových laků. Kolekce se nazývá Electric Nights a naleznete v ní 9 barevných laků a 3 glitrové laky.

Mockrát děkuji eshopu modelážnehtů.cz za poskytnutí poloviny této kolekce ! :) Druhou polovinu můžete vidět u Aničky, která si s článkem opravdu vyhrála a laky vyfotila i pod UV lampou ! :)

Neonky příliš nevyhledávám, ale nad touto kolekcí jsem slintala hned, jak jsem ji začala vídat u zahraničních blogerek. Proto mě nabídka na její nafocení moc potěšila. Všech 12 odstínů z kolekce navíc svítí pod UV světlem ( je vážně škoda, že nenavštěvuju místa, kde by se toto dalo nafotit :-)
Navíc se nejedná o typické, do dáli svítící neonové laky, což je mi sympatičtější. Tedy až na jeden, ale k tomu se dostaneme. Doporučuji lakovat spíše na bílý podklad pro větší intenzitu barvy.

Všechny laky jsou o 14ml a zakoupit je lze za 150,-Kč. Vybírat můžete i z různých sad po šesti, či třech lacích.

A teď už něco blíže k jednotlivým odstínům.





Z krémových laků se mi nejvíce zalíbil odstín Plur-Ple, což je krásná fialová barva, která se mi ale hůře fotila a na fotkách se mi pozdává jaksi světlejší. :( Z celé šestice má nejslabší pigmentaci. Pokud jsem ho lakovala samotný, potřebovala jsem zhruba 3 vrstvy k plnému krytí. Přes bílý podklad to dá ve dvou silnějších vrstvách.
Na fotkách s bílým podkladem.





U tohoto žluťáska Daisy Know My Name ? je celkem pořádný rozdíl, jestli ho nalakujete samotný, anebo přes bílý podklad. V tom druhém případě se úplně rozsvítí a stačí ho nanést ve dvou vrstvách. Tedy pokud si dáte s podkladem záležet. ☺ Já ho ve spěchu trošku odflákla a lakovala na lysinky, které samozřejmě pořád prosvítaly a nakonec jsem musela lakovat 3 vrstvy. Na žlutý lak se mi ale líbí opravdu hodně. :)
Na fotkách opět s bílým podkladem.







Čím více efektových laků, tím lépe. :) A tady je první - Can I Get An Untz Untz ve velmi zajímavé barevné kombinaci zelených, fialových a modrých glitrů. ♥ Glitrů je v čiré tekutině štědře naděleno a štěteček si jich dost nabere. Jen to chce trošku si glitry korigovat, protože mají tendence vrstvit se na sebe. Vyzkoušela jsem ho přes bílý a žlutý podklad. Na fotkách v obou případech 2 vrstvy.





Na žlutém podkladu modré glitry úplně zaniknou, což mi ale nevadí, protože takhle mi připomíná osvěžující citrónový nápoj s limetkou a mátou. :)






Red-y To Rave je právě ten opravdu svítící lak, o kterém jsem mluvila úplně na začátku. Jeho barva sice je červeno-oranžová, ale na fotkách nevypadá vůbec tak pěkně, jak ve skutečnosti. Ze všech šesti odstínů, co mám k dispozici, se mi lakoval nejlépe. Nepotřebuje ani bílý podklad, sám je výrazný až až. :) Na fotkách dvě vrstvy bez podkladu.






Mým dalším oblíbencem je jednoznačně tento odstín s názvem UV Meant To Be, což je jak nebeská modř, velmi pěkný odstín. Kryje ve dvou vrstvách ( sám i s podkladem ) a na fotkách je opět s bílým podkladem.






Dnešní článek pomaličku uzavře ten nejveselejší efektový lak, jaký jsem kdy měla - Point Me To The Party. V čiré tekutině najdete oranžové, fialové, růžové, zelené a modré glitry, které se na vás z lahvičky přímo smějí. ☺ Jeho lakování bylo pohodovější, než u jeho kolegy. Glitry se rozmisťují lépe a jen občas potřebovaly trochu usměrnit. Slušet mu to bude snad na každém laku. Krom bílého jsem ho lakovala ještě na modrý.











A ještě lentilky. :)) Nalakovala jsem všechny ve dvou vrstvách bez bílého podkladu.




Málem bych sem zapomněla přidat ještě tenhle gradient, u kterého jsem se navíc poměrně zapotila. :D Než jsem vůbec všechny laky nalakovala, už jsem měla na nehtech tohle. Ono se to tak přímo samo nabízelo, že jo. :) Myslím, že postup je každému jasný - v tomhle případě 2 vrstvy bílého laku a pak jen střídavě na houbičku fialovou s modrou a naťupkat na nehty. Dále modrá + žlutá, žlutá + oranžovo-červená. Přidala jsem ještě Point Me To The Party a bylo hotovo. Nejsem spokojená na 100%, ale asi poprvé na nějakých 80% :))





A co vy, už máte z téhle kolekce svého favorita ? :)

Přeju vám hezký den. :)

26 komentářů:

  1. Jej, tie glitríky celkom závidím, asi si ich nakoniec budem musieť objednať :D Inak Plur-Ple a Red-y To Rave sa fotia fakt zle...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty glitříky můžu rozhodně doporučit, jsou nádherný a nevšední. :) A ráda se pokochám u tebe i když je tu sama mám. :D
      Jojo, fotí se vážně špatně ty dva. :/

      Vymazat
  2. Tie jednofarebné laky ma veľmi nezaujali, predsa len lakovať dve-tri vrstvy na biely podklad, to je celkom o držku :D Ale za to tie efektové sa mi páčia neskutočne, najmä ten posledný vyzerá s bielym podkladom úžasne <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S efektovými se rozhodně neprohloupí, ty jsou skvělý. :)

      Vymazat
  3. Já teda na neonové laky nejsem,ale ty neonové efekťáčky to je něco jiného:-) A ten gradient se ti moc povedl!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslela jsem si, že efektové to vyhrají, a taky že jo :D Moc děkuju ! :)

      Vymazat
  4. Oooh ten gradient je super! Já neodolala všem glittrovým a Red-y To Rave, to je slušná jedovatinka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Nikol ! ♥ Přesně, ten je dobře jedovatej. :D

      Vymazat
  5. Pááááni :) Už od včera sonduju, jestli už máš článek :-D Já budu mít druhou půlku až zítra, dneska mi zbývá dofotit poslední a hurá na zveřejnění.
    Moc tě obdivuji za ten gradient, ten se ti moc povedl! <3 A nejvíc mě taky oslovily ty efekťáci. Hlavně ten veselý barevný, ten je prostě peckovej! :-) A fotečky jsou pastva pro oči, už jsem tu dneska u tebe potřetí a kochám se :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme sondovaly obě, taky jsem několikrát nahlídla, jestli už náhodou... :D Moc se na tvůj článek těším, věřím, že sis s ním určitě vyhrála. :) No teda a mockrát děkuju, jsi zkrátka zlato ! :-* Vždycky mě tak potěšíš a povzbudíš. :)

      Vymazat
  6. Ty duhový? Tak to je naprostá pecka! :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, tady se mi libi vsechny odstiny.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. za mňa glitrové a fialový :-) A veľmi sa mi páči gradient na záver ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi a to bych na něj málem zapomněla. :D Děkuju ♥

      Vymazat
  9. Mňau, myslím, že potřebuju tak 4 z nich :D Ba ne, zúžila jsem sbírku na pár kousků a stejně střídám asi dva tři dokola :D
    Ale jsou fakt nádherné!

    OdpovědětVymazat
  10. původně jsem myslela, že žádný nechci, že mám laků dost, ale ten Red-y to Rave si rozhodně na léto pořídím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je moc fajn, snad se bude líbit, protože na mých fotkách se vážně zrovna 2x nevyvedl. :D

      Vymazat
  11. Krása krása, nevím jaký budu chtít :D ten gradient se Ti tak moc povedl, úplné mistrovské dílo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, no nevím, jestli zrovna mistrovské dílo :D Ještě to chce hodně procvičovat. Ale moc mě těší, že se líbí, Hani ! :)

      Vymazat
  12. Tahle značka mě láká, chtěla bych právě nějaké jejich svítící neonky. Z těchto se mi líbí ten světle modrý (tyrkysový), jinak to lakování do duhy je nádherné. Nikdy jsem to s houbičkou nezkoušela, mám se co učit, když už si rok a půl kupuju laky. :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten modrý je parádní. :) Moc děkuju za pochvalu, těší mě, že se líbí ! :)

      Vymazat
  13. ja som svoju zbierku tento rok obohatila asi 6 lakmi, takže na tento rok by už aj stačilo, ale inak tie farbičky...:). Inak ten gradient sa ti skvelo podaril:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kolekce je vážně nádherná, zvláště ty efektové laky. :)
      Moc děkuju ! :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...