pátek 27. února 2015

100% Pure - Mardi Gras


Dobré ráno :)

Vsadím se, že o značce 100% Pure  jste v poslední době už na pár blozích slyšely. Donedávna jsem ji ještě vůbec neznala a pak jsem ji začala vídat na Facebooku a u blogerek. Když tedy přišel email s nabídkou spolupráce, opravdu upřímně jsem si zajásala. :)) 

Dnes bych vám tedy ráda představila první ze tří laků, které jsem dostala k recenzi - nádherný glitrový odstín Mardi Gras a samozřejmě značku samotnou.

100% Pure je značka pocházející z Kalifornie, jejíž zakladatelkou je Susie Wang. Tato značka se vyznačuje tím, že se jedná o veganskou kosmetiku  ( v případě, kdy obsahuje např. včelí vosk, med apod. se jedná o vegetarian ). Tato kosmetika je cruelty free, což znamená, že není testována na zvířatech, a to ani jednotlivé ingredience, které nejsou chemické, ale pouze potravinové. Milovníky zvířat jistě zaujme, že 10% ze zisků jde právě na opuštěná zvířata. Navíc shromažďují fondy pro otevření zvířecích útulků a to je prostě informace, která podle mě určitě stojí za zmínku. Co mě zaujalo je to, že pro dekorativní kosmetiku používají jako jediní na světě patentovanou metodu použití barevných pigmentů z ovoce a květin.

Myslím, že to jsou velice zajímavé informace a vše se můžete dočíst z odkazu výše.




Všechny laky jsou dokonce až 10-free, což znamená, že v nich nenajdete formaldehyd, toluen, DBP, kafr, formaldehydovou pryskyřici, xylen, parabeny, parfémy, ftaláty a živočišné složky. 

Laky pořídíte za 279,-Kč a za tu samou cenu se dá zakoupit podkladový zpevňující lak a top coat. Navíc to nejsou žádní mrňousové - čeká na vás 14,7 ml.

I když mají dost obsáhlou barevnou škálu laků na nehty, celkem 51 odstínů ( a hodně dekorativní kosmetiky ), nezabývají se pouze jimi a naleznete tak např. i tělovou, vlasovou, pleťovou, ale i třeba dětskou kosmetiku.

A teď k laku Mardi Gras, což je lak čiré tekutiny s malými třpytkami ve zlaté, stříbrné a vínové barvě a středně velkými hexagony v zelené, růžové a zlaté barvě.

Lakování s ním probíhalo v pohodovém duchu, protože není přehnaně hustý a převážně se nanášel celkem rovnoměrně. Určitě to chce malinko si s ním pohrát, ale na lak, který obsahuje tolik glitrů, se s ním pracuje velmi slušně. Štěteček si nanáší opravdu veliké množství glitrů, takže ho musíte více otírat o hrdlo lahvičky, pokud chcete spíše decentní výsledek. Bohužel se nevyhnete tomu, že pak glitry ulpívají na hrdle lahvičky, ale stačí si vzít třeba vatovou tyčinku a když máte nalakováno, trochu s ní hrdlo otřít.

Na co si dejte určitě pozor - lahvička je poměrně vysoká a úzká, takže hlavně pozor, ať si ji při lakování nepřevrhnete, jde to velmi snadno a mně se to několikrát málem povedlo. :-o

Jinak design lahvičky by se rozhodně neměl opomenout. Ten se mi totiž líbí moc - působí tak minimalisticky a čistě, což přesně odpovídá duchu téhle značky.

Štěteček je užší a kulatý ( srovnatelný např. s Color Club, anebo Flormar ), moc dobře se mi s ním lakoval krémový odstín Custard ( taktéž od 100% Pure ), který jsem použila jako podklad pro tohoto frajera, ale samostatný příspěvek bude také co nevidět. Tak teď už fotky. Ještě bych podotkla, že odstín Custard odpovídá hlavně na těch fotkách, kde je tmavší.


Nejdřív jsem Mardi Gras zkusila na prsteníku v jedné silné vrstvě.






V jedné slabší vrstvě.







A bez barevného podkladu ve dvou vrstvách.











Už jste se nějak blíže seznámily s touhle značkou ?
A s jakým barevným podkladem byste tenhle lak nosily vy ?

Doufám, že se vám dnešní příspěvek líbil a přeju pěkný víkend. :)




18 komentářů:

  1. Romčo ty jsi rychlík :) ano o začce jsem již slyšela :DDD Neboť jí mám doma taky na testování :) Hih pokus o vtip při pátku :D Ne vážně jsou to moc hezký odstíny a krásně napsaný článek :) Snad o víkendu taky něco stíhnu. Přemýšlela jsem že k odstínu Cherry Pop by se krásně hodily stříbrný razítka. Přejeme s Bárníkem pěkný víkend :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Hani, moc mě to těší. :) Těm razítkům fandím, určitě to bude vypadat skvěle a na tvůj článek se už těším. :)
      Děkujeme, zdravíme s panem Odinem a taky si užijte víkend. :)

      Vymazat
  2. Mně se tenhle koncept strašně líbí. Mám sice spoustu oblíbených značek laků, ale 100% Pure se k nim určitě přidá.. :) Ta úzká lahvička se mi naopak dost zamlouvá, protože u těch velkých širokých, když už je lak u dna, špatně se to "šťourá", kdežto u téhle úzké podle mě přijdu o mnohem míň laku, který zůstane bezprizorně na dně. Díky za krásný náhled a hezký den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten tvar je super, protože laky se díky tomu dobře skladují, jen se mi párkrát málem zastavilo srdce, když jsem lahvičku skoro převrhla. :D Děkuju za komentář a taky přeju pěkný den. :)

      Vymazat
    2. Jo, to věřím, mně se to jednou opravdu povedlo, s tmavě růžovým lakem a na koberec rodičů manžela. :D Krve by se ve mě v tu chvíli nedořezal. :D

      Vymazat
    3. Ooooo, to bych nechtěla zažít :D Nejhorší, co se mi kdy stalo bylo asi to, když mi vypadl štěteček z uzávěru ( jedovatě zelená Sally Hansen ), do šuplíku s ostatními laky. Ale koberec rodičů manžela teda vážně vede ! :DD

      Vymazat
  3. Značku poznám, zatiaľ mám od nich hroznový sprcháč a lícenku :) Ale v budúcnosti plánujem vyskúšať aj ďalšie veci, napríklad nejaký béžový lak na nechty :) Mardi Gras je pekný i keď trochu viac by sa mi asi páčil s nejakým chladnejším odtieňom laku :) Custard je ale tiež pekná farba :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těch béžových odstínů mají hodně, hrozně těžko se mi vybíralo, protože jsou všechny děsně pěkný :D

      Vymazat
  4. Ten top coat je úžasný-ve dvou vrstvách vypadá dokonale:-)Značku znám díky tělové a pleťové kosmetice a nějak mě nenapadlo,že můžou mít i laky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Docela mě překvapilo, jak dobře vypadal i sám v těch dvou vrstvách. :) Jsem moc ráda, že se líbí :)

      Vymazat
  5. teraz už ju cez teba poznám :-D Za mňa rozhodne jedna slabšia vrstva a myslím, že ten nude je k nemu dokonalým podkladom. Ťažko povedať, aký by som mu vybrala, keď som videla túto kombináciu :-) Žeby nejaký strieborný? Hmm, nezanikli by na ňom tie strieborné glitre...Bledunko fialový?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono snad všem glitrovým sluší nejvíc ten nude. :D Alespoň u mě je to vždy jistotka. :)) Bledunko fialový bych někdy mohla zkusit ! :)

      Vymazat
  6. Pár zmínek o této značce jsem už zaznamenala, ale až u tebe jsem si o ní pořádně něco přečetla. :-) Lak se mi nejvíc líbí v jedné slabé vrstvě na všech nehtech.
    Přeju ti taky krásný a pohodový víkend! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trochu jsem se bála, aby to nebylo ubíjející, tolik informací. :)) Těší mě, že se líbí.
      Krásný víkend i tobě !

      Vymazat
  7. Tuhle značku jsem zaznamenala v poslední době, kdy se na pár bloggerek usmálo štěstí a měly šanci si jí vyzkoušet a zrecenzovat :) závidím ( ale v dobrém :D) moc se mi líbí jejich koncept a i výběr odstínů. Tenhle glittrový mi trošku připomíná Vánoce, protože jsem podobný měla v kolekci Twinkle od ChG. Vůbec bych se ho nebála lakovat na černý, červený nebo zelený, to by vypadalo moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky je mi tahle značka moc sympatická, jsem ráda, že nejsem sama. :) Ještě než mi napsali, tak jsem hrozně slintala u Nikol nad laky, které jí poslali, tak mám vážně radost. :)) Ta černá je určitě dobrý nápad, no vlastně i ta zelená - musím to vyzkoušet. :D

      Vymazat
  8. Tyhle nehty vypadají opravdu moc pěkně! Líbí se mi taková kombinace laků :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...