neděle 29. prosince 2013

Kdyby ledová královna ukázala nehty...



Ahoj všem. :)

Slibuju, že po tomhle příspěvku už si dáme pěkně láček a s nail arty dám asi na chvilku pokoj. :) 
Doufám, že jste si Vánoce užily lépe, než já, protože jsem je celý proležela nemocná v posteli. :( Už je ale líp, takže jsem tu konečně s příspěvkem. Věřte, že mě nic nebavilo ( dokonce ani čtení ), a celý dny jsem prakticky akorát sjížděla milovaný Simpsonovi. 

No a k nehtům. Jak v úvodu píšu, kdyby ledová královna ukázala nehty, možná by mohly vypadat nějak takhle. :) Studená modrá a bílá jako sníh. Vlastně by to nebylo vůbec špatný na léto, protože kombinace je to opravdu pěkně chladivá. :)) 




Všechny nehty až na malíček, jsem nalakovala bílým Essence, který má v sobě lehký růžový shimmer, ten ale na fotkách není vidět. Na ukazovák a prostředník jsem nalakovala jednu vrstvu efektového laku od Essence, který obsahuje modré hexagonky a puntíky. Na prsteníku jsem chtěla mít ornamenty a sem tam nalepit stříbrný ozdůbky. Na ornamenty jsem konečně použila modrý zdobící lak, který jsem kupovala snad už v srpnu a teď ho použila poprvé. A malíček je nalakovaný s Azzurro od GS. Co říkáte, líbí se ? 








Tak přeju pěknou neděli a mějte se fajn. :)

31 komentářů:

  1. Vypadá to úžasně. Krásně zvolená kombinace barev i zdobení ;-) Já mám teď na nehtech taky modrou GS stars a je boži :-) Pěkný den přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že se líbí Moni a děkuju moc za pochvalu. :) Stars jsou dokonalý, i já je hrozně ráda nosím. Pěkný den i tobě. :)

      Vymazat
  2. skvělé! :) já bych možná volila jen Azzura a bílý lak s efektovým, na ty ornamenty mě příliš neužije:) ale opravdu, takhle nějak si představuji nehty ledové královny:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě moc těší, že si je taky takhle nějak představuješ, protože jsem si říkala, abych zase nějak "netrapčila" s nějakou královnou. :D Ale taky mi to tak připadá.. No a moc děkuju ! :)

      Vymazat
  3. Kdyby je ledová královna ukázala, tak by to byla velká kočka. Moc podařené, hrozně se mi líbí ten prsteníček :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů, moc děkuju Nikol, fakt mám radost. :) Jo a ten prsteníček se mi taky líbí nejvíc, protože jsem se docela bála, že jakmile na něj budu něco malovat, tak to akorát zkazim a ono se nakonec povedlo. :))

      Vymazat
  4. Nádhera nádhera, pro mě klidně s nailartem můžeš pokračovat, protože mě od tebe děsně baví. A Essence Glorious Aquarius miluji a šetřím si ho :D Jak jsem četla, tak na tebe bacil zaútočil plnou parou. Já si aplikovala několikrát do krku Tantum verde a vyhnala ho, tak ať si brzy 100 % fit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tos mě moc, ale opravdu moc potěšila Hani. ♥ To tak pozitivně nakopne, slyšet, že moje výtvory baví a mám z toho radost. :) Ten efekťák je fakt skvělej, co. :) Choroba je už za mnou naštěstí, ale zato mám od včera úplně zablokovanej krk.. jsem fakt lazar. :D

      Vymazat
  5. Krásné!!! Ostatně jako vždycky ;-). A je pravda, že ty Tvoje nehtíky jsou jak od ledové královny, úplně na mě při pohledu na ně dýchla zima :-D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, že nehtíky až tak zapůsobily. :D Třeba nám to trochu přivolá tu zimu, i když je fakt, že mi sníh zatím zase tolik nechybí. :)) A moc děkuju Adri za krásný komentář a pochvalu. :)

      Vymazat
  6. Romčo krásné :) Moc se mi to líbí a klidně s nail artem pokračuj, jde ti to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani moooc děkuju ! :) Už jsem si říkala, jestli to s tím nail artem trochu nepřehánim, že to stejně už asi nikoho moc zajímat nebude, takže o to víc jsem ráda za tak supr odezvu. :)
      Jinak jsem koukala, že bys balíček od pátku měla mít na poště, tak jsem zvědavá, co na něj pak řekneš. :)

      Vymazat
    2. Aha, děkuju za upozornění, abych vybrala poštovní schránku :D Jsme nebyli v pátek doma, přijeli jsme pozdě, tak jsme jí ani neotevřeli :D Tak to letím hned zítra na poštu, už se těším :) I když sis neměla vůbec dělat škodu... ;)

      Vymazat
    3. Ale prosimtě, jakoupak škodu. ;) Když ti udělám radost, tak to udělá radost zároveň i mně.:)) A navíc, ty jsi si začala :D Teď už jen doufat, že vše dorazilo v pořádku.

      Vymazat
  7. Kdyby ledová královna ukázala své nehty, tak by se musela vedle těch tvých stydět. Nádherná práce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow, až tak. :D Moc děkuju za pochvalu ! :)

      Vymazat
    2. Není za co, pěkné věci si pochvalu zaslouží :)

      Vymazat
  8. Moc krásná kombinace a taky souhlasím, že s nail artem vůbec není třeba dávat pokoj :D :D Líbí se mi ornamenty, co jsi vytvořila, pěkně to spolu všechno ladí :)) Jen mě tak napadlo, že by to možná vypadalo suprově udělané taky modrým GS, moc líbí se mi ty kombinace hladkých a texturovaných laků na jednom nehtu :D I když by se s tím pracovalo asi složitěji, kvůli těm velkým třpytkám, to spíš s nějakým "čistým" pískáčem :D :D ... No nic, konec hloubání, stejnak paráda! :)) Jooo a druhá fotka se snížkem je naprosto kouzelná *-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niky, vidíš a to mě vůbec nenapadlo. :-O Ale máš velkou pravdu a teď jsi mě úplně inspirovala to vyzkoušet s tím modrým Blu Imperiale od GS, protože ten je bez těch větších glitrů a šlo by to dobře. Takže děkuju za tip. :D Já jsem jedině ráda, když mi tady holky píšete svoje názory, protože se pak aspoň zase inspiruju něčím, co by mě samotnou nenapadlo. Ta fotka se sněhem. To mi včera vypadlo upozornění z profilu google, že dvě fotky mi byly upraveny, tak koukám o co jde a ono tohle. :) Ale je to pěkný, že. :) No, moc děkuju za pochvalu a za pobídnutí, abych v nail artech pokračovala. :) ♥

      Vymazat
    2. Tak to jsem ráda, že jsem aspoň vnukla nápad :D A s Blue Imperiale to je fakt, ten by se na to zrovna hodil, budu se těšit na tvůj výtvor! :)) Faakt? :D :D Tak to by mě nenapadlo, že google je takhle kreativní a iniciativní :D Ale je to fakt zlaté :) Jinak nemáš zač a do Nového roku hodně inspirace a krásných nail artů jako doteď :))

      Vymazat
    3. Taky mě to překvapilo a ještě na mě včera vypadlo od googlu video s mými výtvory, tak jsem se tady nad tím rozplývala. :D I tobě do Nového roku vše nejlepší a měj se hezky. :)

      Vymazat
  9. s nail artem si vůbec nemusíš dávat pokoj, protože ti moc jde! :-) tohle lakování se mi moc líbí, jsi vážně šikulka. ;-) a na to léto by to taky nebylo vůbec špatné, protože by šlo klidně použít pro vodní královnu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach, mám to ale úžasný čtenářky. :) Moc děkuju, Jiťuš ! :) Je hezký vidět, jak jsou v nás pořád ty holčičky, co si hrávaly na princezny a královničky. :D

      Vymazat
  10. Romča, to je úžasné! tak jednoduché a pritom to tak super vyzerá a dokonale ladí, ten prstenník je borec na konec :o)

    OdpovědětVymazat
  11. to je nádhera!:) už chybí jen ten sníh a rampouchy!♥ Veselé Vánoce a šťastný nový rok!:)

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju ! :) Tobě také přeju jen to nejlepší do Nového roku. :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...