čtvrtek 21. dubna 2016

Pupa Milano - 004, 223, 317 a 405 :)


Dobré ráno. :)

Laky Pupa na svou chvilku čekají docela dlouho, takže dnes bych vám ráda napsala o třech krémových odstínech z řady Lasting Color a jednom efektovém z kolekce Colorful Plumage.

Všechny tyhle krásný barvy mi poslala Suzi ( + ještě jeden, ale na ten udělám samotný článek až jindy, protože ho chci vyfotit hezky venku na sluníčku ).





Začnu fialovým odstínem s číslem 405 což je krásná, tmavší fialová. Pokud jsem dobře našla, tak se odstín jmenuje Fluo Violet. Je sice kapku vodovější, ale nelakuje se vůbec špatně a dvě vrstvy mu ke krytí stačí. Když jsem však strčila ruku pod světla, že se jde fotit, všude možně nátěr prosvítal, tak jen kvůli fotkám jsem nalakovala ještě třetí vrstvu. Na běžné nošení ale ty dvě stačí a prosvítání jsem si jinak nevšimla.






Odstín 317 Light Fuchsia jste možná zaznamenaly v tomto příspěvku. Je to docela zajímavý odstín tmavší fuchsiové, která se občas pod různým osvětlením mění až do lehce načervenalého tónu. :) Lakoval se výborně, protože je moc dobře pigmentovaný. Takže dvě pohodlné vrstvy a bylo. Na fotkách je bez top coatu.






004 Lilac z kolekce Colorful Plumage je lak čiré tekutiny s nitkami v jemné lila barvě ♥
Dřív jsem nitkové efektové laky moc nemusela, ale pár oblíbenců jsem si nakonec našla a tenhle k nim rozhodně patří. :) Nitky se na nehty dostanou dobře už v první vrstvě, což mám i na fotkách. S rozmisťováním jsem příliš problém neměla a ani nikde netrčely, takže super.







A posledním je dnes 223 Pale Pink, což je jemný, středně tmavý nude odstín. Moc růžové v něm nevidím, snad jsem název našla dobře. :D Lakování víceméně taky bezproblémové, stačily dvě vrstvy. Foceno s jednou vrstvou top coatu.



V poslední době moc nestíhám, což je asi vidět na četnosti příspěvků, takže jsem teď zjistila, že mám vyfocené pouze číslo odstínu, ale lahvičku ne. Ale vy to určitě přežijete. :D

Tak to je dnes vše. A kde tyhle laky sehnat ? Nevím, jestli eshop, který jsem našla znáte, ale třeba tady. :) Já jsem z toho docela překvapená, protože jsem měla za to, že ani žádný eshop u nás tuhle značku nenabízí.

Jak se vám odstíny líbí ? Já jsem zatím se všemi laky moc spokojená, protože třeba lysinky mi zatím nedělal žádný a pokaždé stačilo lakovat dvě vrstvy, což je moc fajn. :) Navíc mají luxusně měkoučký štěteček.

Mějte se pěkně a přeju pěkný den.



17 komentářů:

  1. No to sú ale krásne odtienie, páčia sa mi všetky :) Dokonca aj ten efektový, taký podobný som si kúpila od Sally Hansen ale moc sa mi v konečnom dôsledku nepáčil, tak som ho darovala inde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, Sally je taky má, jen asi u nás jsem je neviděla. Já mám ještě jeden od Essence ( Bird of Paradise )
      Suzi skvěle vybrala. :)

      Vymazat
  2. máš krásne farbičky! pokochala som si oko;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Romčo, omlouvám se, že můj komentář nebude k článku, ale napadlo mě, že bys mohla vědět, v čem je problém :) KOupila jsem si na ebay takové ty destičky, jak je přetřeš lakem, setřeš, obtiskneš na razítko a razítkem pak na nehet. Vůbec mi to nechce fungovat. Přetřu destičku lakem, ale ten lak po setření vůbec nezůstane v těch drážkách a pokud už se někam dostane, tak na razítko se nepřichytí vůbec nic. Nevíš, v čem je problém? Musí na to být speciální laky nebo tak něco? Díky za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, já s razítky taky ještě docela bojuju, ale pokusím se poradit. :)
      Nejdřív destičku odmasti ( já na to používám modrý odlakovač Ebelin ).
      Od Lenky z Mikrosvět by Ellen jsem dostala radu, ať na to nepoužívám odlakovače, které obsahují moc oleje, protože ten může zůstat na destičce a dělat zle.
      Laky nemusí být přímo razítkovací, ale musí být dostatečně pigmentované, aby byl vzor vůbec vidět. Já si koupila na doporučení Essence razítkovací lak bílý a černý a jsem spokojená.
      Pak mi taky Lenka dala tip, že některé vzory je lepší stahovací kartou brát ze strany.
      Ještě zkus razítko přejet pilníkem, aby se plocha maličko zdrsnila a očistit odlakovačem. Pak už ho od laku očišťuj pouze buď o izolepu, anebo o váleček na chlupy. Já jsem to třeba nevěděla, že by se odlakovač neměl používat a tohle mi taky poradila Lenka.
      No a pak je ještě možný, že je vadná destička. :D
      Mrkni se ještě na videa na Youtube a zkus to ještě podle nich.
      Tak dej pak vědět, zda něco pomohlo, budu držet palce. :)

      Vymazat
    2. Jeste se zeptam ohledne razitka, to mam silikonove, nemohl by byt problem i v nem? A ty laky od essence mas primo razitkovaci? :) dekuju za radu, hned rano to zkusim s jinym lakem a jak rikas :)

      Vymazat
    3. No, já si nejsem úplně jistá. :) Některé vzory mi jdou lépe se silikonovým, některé zase naopak spíše s obyčejnějším gumovým. Jojo, ty laky od Essence jsou přímo razítkovací. Poznáš je celkem snadno - jsou v těch mrňavých lahvičkách, co byly kdysi Colour&Go a jmenují se Nail art stamp polish. :)

      Vymazat
    4. Koupila jsem tedy ty laky od essence, zase to nešlo, tak jsem koupila i nový razítko. S ním si ty nehty udělám, ale taky se mi neobtiskne vždycky, někdy jo, někdy ne, nechápu, čím to je.

      Vymazat
    5. Tak to mám v podstatě stejně jako ty. Asi prostě po čase se to zlepší ( musí :D ) jak se to natrénuje..

      Vymazat
  4. Vsechny odstiny jsou primo nadherne.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. No, myslím, že som vybrala celkom fajn :-D Hrozne sa mi páči, ako ten efektový vynikne na fialkovom

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výběr na jedničku ! :) Včera jsem konečně vyfotila ten třpytivý zelenkavý - asi snad až na třetí pokus jsem byla s fotkami spokojená..:D Brzy tu snad bude. :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...