středa 26. února 2014

Únorové nakupování :)


Ahojky,

tenhle měsíc byl velice plodný na laky, takže se mi jich doma sešlo nově dalších 21 kousků, jestli dobře počítám. :) Ale protože jsem hroznej nedočkavec nedočkavej, pár z těch nových láčků jste tu už viděly a nebude to pro vás zase taková novinka. :)

Takže začnu s tím, co jsem ještě neukazovala.

Nový efektový laky od Essence mě docela hodně zaujaly. Moje srdce ihned podlehlo růžovýmu kousku se zelenkavým shimmerem a většími růžovými střípky. Nemohla jsem tam nechat ani růžovou se zlato-meruňkovými odlesky. No a když už..tak jsem se podívala do stojanu s klasickou kolekcí a všimla si Pink&Proud, který se mi už delší dobu líbil. Efektový laky koupíte u Rossmanna za 54.90,- 10ml a řadu Colour&Go za obvyklých 39.90,- 8ml.

03 Glitz & Glam, 02 Baby, you're a Firework, 154 Pink & Proud

Jelikož černý Essence, se kterým jsem byla tak spokojená už dosti zhoustl a značně ho ubylo, pořídila jsem si černouše od Rimmel London. Jednak jsem chtěla vyzkoušet, jaký bude a pak už to taky chtělo změnu, protože jsem pořád dokola kupovala ten zmiňovaný černý Essence. Je teda o dost míň pigmentovaný, dvě vrstvy jsou nezbytný a nelakuje se mi s ním moc dobře. :/ U Rossmanna mě vyšel na 49.90,- klasických 8ml.
Doufám, že modrý kousek, za který jsem dala 69.90,-, z řady I♥ Lasting Finish se předvede v lepším světle, protože barvou mě moc zaujal a žádnou podobnou jsem neměla. S-he jsem vůbec v úmyslu kupovat neměla, ale jako jediný odstín byl v DM zlevněný na 19.90,- a barva je to pěkná...takže proč ne ? :)

800 Black Out, 405 Loafer Love For You, 121/170


O laky NYC se mi sbírka pomaloučku rozrůstá a já si pořídila další efekťák z kolekce Rock Muse, který jsem vám tu v pondělním příspěvku už ukazovala. U Rossmanna ho pořídíte za 36.90,- a já ho můžu jen vřele doporučit. Zato paví modro-zelená mě moc neuchvátila ( zatím zkoušeno jen na vzorkovníku ), ale vypadá to, že ho bude potřeba několik vrstev, aby vůbec kryl. :/ Ten pořídíte opět v R. za 29.90,-

206 East Village, 004 Gold Maiden


S Miss Sporty jsem se nedočkavě hlásila už ve dvou příspěvcích a to v kombinaci s červeným Brocades a v nail artu s proužky. U R. jsem si jich všimla, když jsem hledala nějaký nude lak, takže jsem vzala hned dva odstíny a jsem s nimi maximálně spokojená. :) A konečně mě přemluvil jeden kousek z Oh My Gem, abych si ho vzala domů. :) Nude laky i Oh My Gem pořídíte u R. za 29.90,-

031, 032, 001


Škoda, že jsem na tyhle nálepky od Essence nenarazila před Valentýnem. :) Potom byste tu možná těch inspirací na tenhle svátek našly víc. Proužky mě ihned oslovily, těch prostě není nikdy dost a samolepek, navíc takhle hezkých, jakbysmet. :)
Tyhle zdobící sady koupíte za 29.90,- 

09 Just Magic, 07 It's Cute

A dostáváme se k něčemu, z čeho jsem měla radost největší. Aneb, to nejlepší nakonec :))
10 odstínů China Glaze, pořízených na Modeláži za akční ceny 79,- a 99,-
A to nejlepší ? Je to dárek od přítele. :)

Cha Cha Cha, Agro, This is Tree-Mendous

Splish Splash, Electric Beat, Liquid Crystal

Put a Bow on it, Bizarre Blurple, Immortal, Your Present Required

Jo a málem bych zapomněla.. protože jsem musela uvolnit další šuplík na laky, koupila jsem v Kika naprosto rozkošný krabice. Dvě menší a dvě větší. Menší vyšly na 15,- a ty větší na 55,-


Zaujalo vás něco z nákupů ? Máme něco stejného ?? :) 

Mějte se prima. :)

20 komentářů:

  1. Ježiš, tolik laku za mesic?:-D me se liběj ty efektove laky od Essence ale nez je koupim, chci je videt na nehtech, takze se tesim na clanek ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vim, ale na druhou stranu si nekupuju skoro vůbec nic dalšího z dekorativky..ale dost jich je :D Ty efektový budou skvěle vypadat na béžovym podkladu. :)

      Vymazat
  2. 21 lakov za mesiac, tak to je teda parádne číslo, to sa mi nepodarilo nikdy :D Najviac ma zaujali tie efektové od Essence a samozrejme China Glaze, teším sa, keď nám ich všetky predvedieš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem tu ukazovala Agro, ale už se pomalu rýsuje příspěvek i na This is Tree-Mendous. :)
      Těch laků je vážně dost, asi si dám teď na chvilku stopku, protože v čekárně jich je nějak víc..:)

      Vymazat
  3. Poslední čtveřice od China Glaze je úžasná =).

    OdpovědětVymazat
  4. Krabice sú naozaj rozkošné. Laky sa mi páčia všetky, najviac asi tie posledné 4, krásne odtiene sú to. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda poslední čtveřice nějak boduje. :)) Z krabic mám velkou radost, jsou boží. :))

      Vymazat
  5. To jsou nákupy! Ty krabice se mi hrozně líbí, ale bojím se, že u nás nebudou a do Kiku to mám docela daleko, tak jsem líná tam jet jen tak :D Ale je pravda, že ta krabice od bot, do který jsem část sbírky rychle naházela, není moc reprezentativní :D
    Jinak s tím Rimmelem tě zklamu - časem šíleně zhoustne. V pátek mi to potvrdila i kamarádka, že se jí stalo to samé a nešlo s ním vůbec lakovat. Mám teď černý od Catrice - no a toho na některý nehty musím dát i 3 vrstvy, takže z toho taky nejásám :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak bych tam zavolala, třeba budou ochotný a řeknou..:D Jako..taky jsem koukala na krabice od bot, co mám doma, ale nevejdou se do šuplíku, jinak bych to asi tolik neřešila..z těch krabiček ve výsledku stejně moc vidět nejde, protože víko na ně nenasadim s laky uvnitř, takže to je jen pocitově, že to vim já. :D
      Ach, to mi ani neříkej s tím Rimmelem :( V tomhle byl fakt zlatej Essence, u toho stačila jedna vrstva a bylo hotovo.

      Vymazat
  6. ty poslední od China Glaze vypadá úžasně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z těch jsem zatím lakovala jen Bizarre Blurple a je strašně pěknej. :)

      Vymazat
  7. No ty krabice jsou krásné, to si pro mě musím skočit taky ;) Dík za tip ... ;) A laky, poslední čtyři China Glaze jsou nejkrásnější!

    OdpovědětVymazat
  8. Asi takhle, slintám až na zem :D teď ještě půjdu "vyčinit" Nikolce za provokování Zoyou :D A ty nálepky s peříčkama jsem si taky koupila :) Jsem zvědavá na další Chinu Glaze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen jí dej Hani :D I když ten Color Club teď u tebe..taky asi zasloužíš trošíčku vyčinit :D Hned ho jdu obdivovat. :)

      Vymazat
  9. rovnaký máme ten čierny Rimmel, ale veľmi ma oslovili tie nálepky a prúžky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jsem zvědavá až je použiju, takhle se mi líbí moc. :)

      Vymazat
  10. Krabici z Kiku mám taky. Moc se mi líbí ty efektové laky essence :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna jsem je tam nedávno zase viděla, měli jich hodně, tak jsem si říkala, jestli ještě nějakou nepotřebuju :)) Efektový se Essence povedly, ty oni umí. :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...