středa 13. ledna 2016

Nail art s destičkou Moyra Geometry


Přeju pěkné ráno.

Od založení blogu ( a to už nějaká doba je :) tu ještě nebyla razítka. Důvod je jednoduchý - nikdy mi to nešlo. A bohužel jsem povaha, která chce všechno nové zvládnout hned a nejlépe na poprvé. :D A pak se vzteká, protože to tak úplně vždy nefunguje, že jo.. :)

Nicméně jsem si řekla, že chyba nemusí být nutně jen na mé straně a ještě to zkusím s kvalitnějšími destičkami a razítky. 



novinkového článku víte, že mi přišly dvě destičky Moyra. Vybrala jsem si 08 Geometry, na které se mi líbí její univerzálnost, protože je plná geometrických vzorů hodících se ke každé příležitosti. Jako druhá mě zaujala 09 Celebration, na které najdete vánoční, velikonoční, valentýnské, letní a další různé vzory. :) Tu vám předvedu zase někdy příště.

Na Slovensku funguje eshop, na kterém tohle všechno najdete od destiček přes razítka až po razítkovací laky - Moyrashop. U těch jsem zrovna usoudila, že budou v mém případě nutností, protože tu nemám ani jeden a on je ten rozdíl klasický lak x razítkovací celkem znát. Takže se chystám na objednávku a už se těším. 

Destičky mají svůj papírový obal designově řešený do daného tématu, což se mi strašně líbí. Samotná destička je potažena modrou ochrannou fólií, kterou jednoduše sloupnete. Následně se doporučuje destičky odmastit, což můžete udělat pomocí vatového tampónku a odlakovače. Nyní je destička připravena na akci. :)


Mé pokusy byly tak trochu fiasko, ale nic jsem nevzdávala ( i když už jsem měla chuť ) a nakonec to dopadlo takhle. Jako..nic moc, já vím, ale prozatím ze sebe nic lepšího nedostanu. :/ 
Nejčastějším problémem bylo to, že se mi vzor z destičky buď nepřenesl vůbec, anebo jen částečně. V tomhle případě jsem zkusila povrch razítka lehce zbrousit pilníkem, což malinko pomohlo. Opravdu už mě přepadalo zoufalství, protože víte, že máte kvalitní destičku i razítko, ale přesto vám to nejde. Neustálým zkoušením jsem nakonec přišla na způsob, jak to z té destičky na nehty dostat. :D Nejlépe se mi vzor na razítko a nehty přenese válejícím pohybem. 


Pro tuhle manikúru jsem si vybrala vzor vlnek a rovných linií. 
Zachtělo se mi experimentovat, takže jsem si vybrala dva laky - Sally Hansen 425 Pink Satin ( který mám už jakou dobu od Aničky a stále se na něj nedostalo :-o ) a 100% Pure Custard. Oba jsem na nehty natupala pomocí houbičky na make-up do gradientu. V reálu to šlo vidět lépe, fotky to trochu sežraly. :)

Nejlépe pigmentovaný bílý lak, který u mě najdete, je bezesporu EBD Up To X 16 White, který jsem tedy pro razítkování použila. Na závěr jsem nehty přetřela top coatem.








Dnes to bylo trošku delší, tak doufám, že jsem vás příliš nenudila, ale o své dojmy a útrapy se nešlo nepodělit. :D

A co vy a razítkování ? Ano nebo ne ? :)



12 komentářů:

  1. Poradim ti bílý razítkovací lak od Essence. Určitě RossmannRossmann u vás matek, tak ho jdi očíhnout :) Jinak bezva jde ti to čím dal lépe. <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tip, Hani. :) Mrknu se po něm. Nooo, musím se ještě hodně zlepšovat, ale věřím, že s tím pravým razítkovacím lakem to bude lepší. :)

      Vymazat
  2. Joj, no teraz aj ja chcem túto geometrickú :D A to som ju videla už v septembri naživo, keď si ju kupovala Suzi :) To pečiatkovanie je tak trochu alchýmia. Niekedy to nejde kvôli pečiatkovaču, potom zas lak a niekedy je naprd dokonca doštička :D Tie Moyra laky sú fajn, sama mám tri doma (okrem bieleho a čierneho - neboli na sklade vtedy). A už máš to nové razítko, čo si spomínala? :) A manikúra super, páči sa mi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já jsem si říkala, jestli ji náhodou nemáš - tak to byla Suzi. :) Dnes jsem si koupila jako bolestné cestou od zubaře bílý a černý razítkovací lak Essence, tak se už nedočkavostí třesu na vyzkoušení. :D
      Razítko Moyra mi zatím nepřišlo, jsem na něj ale moc zvědavá po shlédnutí několika videí. :) Jinak se chystám objednat ty laky z Moyry a ach - asi přihodím i jeden holografický. ♥ :D A děkuju, zatím fakt žádná sláva, musím to neustále procvičovat. :)

      Vymazat
    2. Teraz si ma namotala vyskúšať znova Essencácke laky na pečiatkovanie :D Kedysi som ich mala no leteli do koša, lebo som ich neopoužívala... Ja radím objednať celú holo kolekciu :D Ja ju mám a neľutujem ani jeden. Čoskoro sa ukážu aj na blogu :) To je jasné, cvičiť treba... Aj ja mám ešte čo robiť, keď vidím, čo dokážu niektoré šikovnice :)

      Vymazat
    3. Ach, kdyby tak rozpočet dovolil, tak už je tu celá. :D No a rozhodně i ten Essence můžu doporučit - minimálně ten bílý určitě ! :)

      Vymazat
  3. No tak napoprvé to vypadá fakt dobře, já se moje první pokusy neodvážila ani vyfotit.. Jsem asi ta nejnešikovnější blogerka na tvoření a razítkování :D Posílali mi k recenzi razítka z BPS, už je mám půl roku a furt mi to nejde, asi žádná recenze nebude :( Fakt jsem úplný nemehlo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nooo, já nevím. :D Asi bych už neměla na ty fotky moc koukat, protože stále nacházím další a další hrůzičky. :D Až si začínám říkat, že jsem to neměla zatím vysílat do světa. U těch razítek vím, že to jako fakt není žádná prča..:)) takže bych se i bála si to nechat poslat k recenzi. :D No budu držet palce, aby ti to šlo, to fakt naštve. :/ I bych ráda dala nějakou zázračnou radu, ale sama jsem na tom tak, jak jsem. :D

      Vymazat
  4. Myslím,že se Ti to povedlo-nepoznala bych, že s tím začínáš... A laky mají oba dokonalou barvu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně ? :) No tak to mě moc těší, děkuju. :)

      Vymazat
  5. si sa s tým pečiatkovaním riadne rozbehla. No, odradí ma od toho vždy to, čo popisuješ :-D Ale ja to raz dám a to bude potom tanec radosti :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně mě to nějak chytlo, čéče. :D I mě to vždycky odradilo a pak už jsem na to nesáhla, jak byl rok dlouhý, ale tentokrát jsem se rozhodla zatnout zuby a nepřestat. :D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...