úterý 19. ledna 2016

Psí hvězdy


Dobré ráno přeju :)

Když mi přišly destičky pro razítkování, moc jsem se těšila, jak s nimi budu zkoušet různé věcičky, protože s takovými razítky si můžete opravdu všelijak vyhrát.

Tentokrát jsem nerazítkovala klasickým způsobem, ale zkusila jsem si vytvořit takové jakoby samolepky. :)

A proč je název příspěvku Psí hvězdy ? Protože se výtvor bez předchozího úmyslu nápadně podobá mé právě čtené knize : Peter Heller - Psí hvězdy. :)




Postup je krásně jednoduchý. Z destičky Moyra 08 Geometry jsem si vybrala vzor kostek, který jsem přenesla na razítko. Přímo na vzor na razítku jsem nalakovala tři pruhy. Na to jsem použila laky Uma Cosmetics v odstínech The World Is Mine a Wonderful Dream a Party Rock.
Přelakovala jsem to top coatem a cca 30 min počkala, až to řádně proschne.

Na sundání z razítka jsem použila pomerančové dřívko, s kterým to šlo hezky a opatrně odchlípnout.
Nehty, kam tyhle "samolepky" přišly, jsem přelakovala pouze base coatem a téměř hned nanesla. Přiložila jsem si to k nehtu celé a teprve pak obstřihala a popřípadě dočistila odlakovačem. Přetřela jsem top coatem a bylo hotovo. Malá koláž na ukázku k postupu.


Nejdřív jsem vytvářela samolepky, když jsem si všimla, jak se to podobá obalu knihy. Tak jsem si řekla, že na ostatní nehty použiju China Glaze Check Out The Silver Fox z loňské podzimní kolekce The Great Outdoors. Pak už jsem jen aplikovala kamínky.

Nedávno mi byl od Hanky doporučený bílý razítkovací lak Essence, tak jsem pro něj běžela. Sehnala jsem u Rossmanna za 44.90,- a je vážně super ! :) Takže Hani, děkuji za tip. :)








Doufám, že se líbilo. :) Nějaké nedokonalosti tam samozřejmě pořád jsou, ale doufám, že to časem vypiluji. :) A knihu znáte ? Zatím ji mám rozečtenou a pár věcí mi na ní hodně vadí.. Když už je tu dnes tak trochu řeč o knihách, co aktuálně čtete ? Ráda se nechám inspirovat, i když se mi můj seznam neustále rozrůstá. :D

Přeju fajn den. :)


23 komentářů:

  1. Nemáš za co, jsem ráda, že jsi s bílým lakem spokojena. Tohle se Ti moc povedlo ♥ těším se na další razítkování :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, jsem moc ráda, že se tak líbí ! ♥ A spokojená jsem moc, kdo by to do něj řekl. :D

      Vymazat
  2. Tyjo, razítkovací laky Essence mám doma taky a vůbec mi to s nimi nešlo :D Zlaté Konady, tam to jde úplně samo, ale věřím, že je to mýma rukama :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to je škoda. :/ Já jsem měla kdysi jeden černý, ale už ten starý z dob minulých. :D A už si nevzpomenu jaký byl..Tenhle bílý je ale super. Krásná pigmentace, což je asi to nejdůležitější u razítkovacích laků. :D Nicméně Konad bych někdy taky ráda zkusila. A tak nemusí to být nutně rukama, třeba je to vadný kousek. :)

      Vymazat
  3. A jak si tam aplikovala ten bílý lak, asi jsem to nepochopila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ten přijde hned na začátku, jak je to v té koláži. :) Z destičky jsem přenesla ( otiskla ) vzor kostek na razítko a vzor ihned přetřela třemi laky. Přelakovala top coatem a po půl hodince sloupla. :) Snad je to srozumitelné. :D

      Vymazat
  4. To je krásne, naozaj sa ti to veľmi vydarilo! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerá to super Romči :) Veľmi sa mi páči vzor aj modrá kombinácia, ktorú si zvolila. A čo to nevidím! Razítko! :D Už prišlo? :) (A fakt potrebujem tú doštičku :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju <3 :) Tohle razítko mám od Hanky. :) Na to Moyra čekám. :D A ano, potřebuješ a nutně ! :D Je super univerzální - i kvůli tomu jsem si ho vybrala. :))

      Vymazat
    2. *ji vybrala, tu destičku, bože. :))

      Vymazat
  6. Krásna inšpirácia, nádherná manikúra a príjemná atmosféra fotiek. Super!

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jo toh!e se ti opravdu povedlo. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  8. No páni, to je krása! Já jsem z toho úplně unešená! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc se mi líbí, jaks propojila tu manikúru s knížkou-dokonalé:-)Jinak k těm tipům-teď čtu alegorický román Pán much od Williama Goldinga-vřele doporučuju-skvělé zrcadlo lidské společnosti...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už dlouho jsem něco podobného chtěla vytvořit, protože čtu hrozně ráda a kdyby šlo spojit ještě manikúru s knihou, tak už si ani víc nemůžu přát, tak mám radost, že to tak neplánovaně vyšlo :)) Těší mě, že se ti výtvor líbí a děkuju. :) I za tip na knihu ( což jsem už ani nečekala, že přijde.. :) Je to přesně ten typ knih, u kterého si říkám, že by si měl každý jednou přečíst.

      Vymazat
  10. No wooow, to je pecka! Ty jsi už profesionál, takové tríčky :-D Fakt se ti to moc povedlo a jsi šikulka <3 já aktuálně čtu skripta ke státnicím, nic zajímavého :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, do toho mám daleko :D No ale děkuju, jsem fakt ráda, že se líbí ! :) ♥ Jo, tak to není zrovna záviděníhodná četba. :D

      Vymazat
  11. Asi si pôjdem pre ten biely lak aj ja a začnem konečne trénovať :-D Krásne, Romča. Knihu nepoznám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě Suzi, jsem s ním strašně spokojená, tak věřím, že taky budeš. :) Děkuju :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...