středa 4. února 2015

Zábavička s British Invasion :)


Ahoooj :)

Já se tak těšila až vám tu ukážu tenhle efektový lak od Color Club a konečně je to tu. :)

Nějak jsem se úplně neuměla rozhodnout, jaký že podklad mu bude slušet nejvíc. Nakonec jsem mu vybrala pět různých podkladových barev a rozdělila na dvě manikúry, tak snad se bude líbit a kdo ví, třeba tu načerpáte nějakou tu inspiraci. :)

British Invasion pochází z kolekce Poptastic Remix, kde je k vidění opravdu spoustu pěkných kousků ( jelikož je tam hodně barevných kombinací, které bych mohla vyjmenovávat dlouho, raději rovnou mrkněte sem a utvořte si představu samy :-). Já jsem po dlooooouhém uvažování zvolila právě tenhle - s růžovými a bílými glitry v matu a modrými metalickými glitry, se spoustou růžových a modrých droboučkých kousíčků/puntíků.




A začnu třeba touhle kombinací. Pamatujete ještě na limitku Bleached Neons od Maybelline ? Tehdy jsem koupila odstín č. 241, který mi připomíná meruňkovou zmrzlinu. Naprosto ho zbožňuju a vůbec se nedá věrně zachytit. Proto tu nikdy neměl samostatný článek a jen sem tam ho použiju na nějakou manikúru, jako v tomhle případě. Moc se mi k němu líbila Wild Lilac od Gosh. Výsledek se mi docela líbí, co říkáte ?

British Invasion se mi lakoval fajn. Má dobrou konzistenci, která je tak akorát - ani hustá, ani příliš řídká - a glitrů se na nehty dostalo v přiměřeném množství. Občas potřebovaly trochu usměrnit a ukázat ten správný směr, aby se zbytečně nehromadily v jedné kupě na sebe, ale to spíš minimálně, takže pohodička a hlavně zábavička, jak i název příspěvku napovídá. :))

Stačila jedna vrstva, abych byla spokojená + jedna vrstva top coatu.

Kupovala jsem na eshopu mojesminky.cz, ale bohužel už není skladem ( teď nevím, jestli jsem byla ta mrcha já, kdo hodil poslední kousek do kabelky :D )

To je myslím k laku všechno, tak teď nálož fotek. :)







Další kombinace, kterou jsem si nachystala by se taky mohla jmenovat "modrá vlna", protože jsem ho nalakovala na tři různé odstíny modré - Yves Rocher, Bleu Aquarelle ( prostředník ), NYC Raindrop ( prsteník ), a nový Essence, který jsem vyhrála u Aničky, 03 Hello Hipsters z kolekce Yes, we POP ! ( ukazovák s malíčkem ), snad na něj bude brzy samostatný článek.










Takže.. máte nějaký lak z této kolekce ? Jaký ? S čím kombinujete ? Všechno chci vědět. :))

Mějte se fajnově.

33 komentářů:

  1. Ten ej skvělý líbí se mi na všech podkladech ale nejvíce asi na tý meruňkový zmrzlině :) Jinak z kolekce žádný nemám. Už Ti přálo sluníčko? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Hani, asi 2x, co jsem byla doma. ALE :D Než jsem stihla nějakýho holouše nalakovat, sluníčko bylo fuč ( respektive se ukrylo za panelák, který je "šikovně" postaven jakoby hned před tím naším...:)))
      Děkuju, já se zatím neumím rozhodnout, který podklad se mi líbí víc. :)

      Vymazat
  2. Ten je úžasný na všech podkladech :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásny je na všetkých farbách, ale najviac ma tuším dostal na tej marhuľkovej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže marhuľka zatím vede :) Děkuju, Arvonko. :)

      Vymazat
  4. Ty fotky shora se mi děsně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem naštěstí tenhle lak taky stihla ulovit (mám pocit, že po mě tam zbývaly tak ještě dva :D) a doporučuju ti ho zkusit přes světle šedou, taky to vypadá pěkně. Tady u tebe mám navíc alespoň další tipy na barevnej podklad .)
    Btw. tenhle určitě nalakuju, až podniknu za pár měsíců invazi do Velké Británie :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů, tak ještě že na mě zbyl, protože se mi líbí asi nejvíc z celý kolekce. :)
      Děkuju za tip, určitě vyzkouším ! :)
      No to by ani jinak nešlo, když se chystáš do Británie, to je až povinnost si ho na cestu láknout :DD

      Vymazat
  6. Jůůůů, ten je roztomilej.....také se mi nejvíc líbí na tý meruňkový zmrzce (mimochodem velmi zajímavý odstín, bude krásný k letnímu opálení:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten meruňkový odstín je ve skutečnosti ještě mnohem krásnější ♥ Hrozně mě mrzí, že jsem mu nemohla pořídit 100% odpovídající fotky. Děkuju, Adri :)

      Vymazat
  7. Práve na mňa dýchla na mňa jar! Premýšľam, ktorá kombinácia sa mi páči viac, ale vyzerá to nerozhodne. Najviac sa mi ale páči na marhuľovom a modrom od Aničky :-). No a ja nemám žiadny-chyba!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I u mě je to nerozhodně, v podstatě ale souhlasím s tebou. :) Moc děkuju, Suzi :-*

      Vymazat
  8. Krásný veselý láček, sluší mu to na všech barvách. ;)
    Recenze kosmetiky

    OdpovědětVymazat
  9. Juuuuuu opravdu sladky,mě se takove libi,ale vůbec mi nesedi k stylu oblékání:'(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to je škoda :( No ale taky mám sem tam co dělat, abych to nějak sladila a přiznávám, že ne vždy to úplně vyjde. :D

      Vymazat
  10. Nejvíc na modrém prostředníčku a prsteníčku <3

    OdpovědětVymazat
  11. Ooo, tak ten je! Strašně dlouho jsem už na mýchšminách neobjednávala.. Mám totiž pořád tolik laků, které jsem ještě ani nelakovala, že kupovat další mi přijde úplně zbytečné.. Takže vlastně ani nemám přehled o nových kolekcích. Tohle je ovšem krasavec! Fakt mě dostal:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já jsem teď objednávala po delší době. Měla bych si zakázat návštěvy drogerie po výplatě a rovnou objednávat, abych měla takových skvostů víc. :D Jsem moc ráda, že zaujal. :)

      Vymazat
  12. Tak ten je parádní! Úplně suprové nehty :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak ten je uzasny!
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Je krásný-nejvíc vyniká na tom meruňkovém,ale mně se líbí víc na modrém podkladě:-)

    OdpovědětVymazat
  15. Lahvička plná puntíků a kolik to udělá parády..:) Líbí se mi všechny kombinace, ale fialová s meruňkou asi vede..:) Mo pěkné!

    OdpovědětVymazat
  16. Krasavec!:) Celou dobu jsem se bala, ze se na konci zeptas, na kterem podkladu je nejhezci, protoze se nemuzu rozhodnout!:)) Krasny vecer:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raději se už neptám :))))) Sama jsem se teď neuměla rozhodnout. Děkuji převelice a taktéž přeji krásný večer. :)

      Vymazat
  17. Nádherné sú všetky kombinácie, úplne ma očarili :))

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...