pátek 3. října 2014

Měsíc září s MKK :)


Hezký pátek přeji :)

Jak jsem mohla zapomenout na pravidelné měsíční shrnutí ?? Září byl pro mě vážně zvláštní měsíc plný změn ( zase o rok starší např :-)), ale zbytek tady ventilovat nebudu. Fakt je, že se to na blogu dost projevilo..8 příspěvků za měsíc je na mě opravdu málo, zase jsem vám nenapsala o nákupech a novinkách ( radši nechci nic slibovat, ale příští týden se tu možná objeví )
Instagram jsem taky zanedbávala, takže tu jsou jen dvě fotky + jedna, co se objevila jen na Fb. 

Jdu ale do sebe a říjen bude doufám pro vás zajímavější. :)


Vzpomenete si, kdy naposledy jste hrály tuhle hru ?? :D

No musela jsem se hned za čerstva pochlubit...:)

Zaznamenávala jsem Odinovo dovádění na MÉ posteli :))

Mějte hezký víkend !

8 komentářů:

  1. Tu hru neznám :D Nehty se mi tento měsíc líbily všechny :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lodě ??? :D Jsem ráda, že se příspěvky líbily. :)

      Vymazat
  2. Hele Romčo, tak oddech je taky někdy potřeba a nedělej si hlavu, že máš jen 8 příspěvků za měsíc. Já jich mám o půlku míň a prostě pohoda :) Nehroť to až bude chuť na příspěvek tak ho dej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chuť se mi naštěstí vrátila, zase budu určitě přispívat jak divá ( tedy pokud to čas dovolí ), ale jsem ráda za podporu, děkuju Hani. :)

      Vymazat
  3. no priznám sa, že naposledy to hrala snáď na strednej škole, takže veľmi, veľmi dávno :-D
    ja som ti počas tej pauzy chcela napísať, ale keď človek potrebuje oddych od všetkého, tak má na to dôvod a nechcela som byť "vlezlá", aj keď si tu rozhodne chýbala. Sama som mala ťažké chvíľky (a nie raz), takže som nakoniec len na teba pomyslela, že nech sa deje čokoľvek, nech to rýchlo odíde preč a nech je znova dobre.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme tomu malinko propadly s kolegyňkou, když nebylo co dělat :D

      Jsi zlatá a vlezlá bys určitě nebyla :-*
      Ale chápu, asi bych měla stejný obavy. :)

      Vymazat
  4. Jééé lodě :D Tak ty jsem na papíře nehrála ani nepamatuju, dneska všechno válcuje technika, takže takové lodě na počítači s někým, kdo je kilometry daleko není problém :D

    Jinak i tak se tenhle měsíc povedl, i když jsem měla trochu obavy, zda jsi v pořádku, když se to tak najednou utlo. Každopádně každý si přeci musí nějaký oddech dopřát. Sama vím, že je to náročné stíhat lakovat, fotit a ještě smolit články, kor, když se něco nemilého stane.. ale v podstatě já to měla naopak, mě hodně ošklivá událost dokopala si udělat blog, protože jsem tam hledala rozptýlení.. Ale obdivuji tě, že stíháš přispívat tak často, budu se moc těšit na nové články a moc ti, Romí, fandím <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je od tebe tak hezký, až mě to dojalo. <3 Jsem hrozně ráda, že se tu sešly tak fajn holky - už to mě nakopává a moc pozitivně nabíjí. Takže ti moc děkuju za tenhle tvůj komentář.

      A ty lodě :D Na pc jsem je zkoušela před nedávnem a nebylo to ono. :)))

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...