středa 30. září 2015

Podzim s kolekcí China Glaze The Great Outdoors :)


Dobré ráno :)
Podzim už je oficiálně celý týden tady, takže co se podívat na nejnovější podzimní kolekci, kterou si připravila značka China Glaze ? :)

Kolekce opět obsahuje 12 odstínů a u mě na blogu uvidíte šestici, tedy polovinu kolekce, kterou mi k recenzi poskytla Modeláž nehtů za což velice děkuji. :)

Druhou polovinu si určitě prohlédněte u Aničky. :)

Laky zakoupíte jednotlivě za 150,-Kč a sehnat můžete i sady po šesti lacích - Wood You Wanna ? za akční cenu 750,-Kč a Happy Campers za 390,-Kč ( sada 6 mini laků ), ve které najdete právě ty odstíny, které vám tu dnes ukážu.

Kolekce The Great Outdoors je zahalena v zemitých tónech, které oživuje třpyt a duochromatický efekt.





Začnu popořadě tak, jak jdou po sobě odstíny v sadě Happy Campers. S'more Fun možná nebude zrovna tím nejlíbivějším odstínem kolekce, ale podle mě by byla škoda přehlížet ho, protože se jedná o dost zajímavý odstín, který jsem už několikrát s chutí nalakovala. Myslím, že oficiální popis - citrónově limetková - je naprosto výstižný a celou kolekci opravdu dost osvěžuje. Lakovala jsem ho ve třech středně silných vrstvách, ale s trochou šikovností by mu možná stačily i dvě vrstvy - mně se ale vytvářely trošku lysinky, takže v mém případě byly ty tři vrstvy nutností zatím pokaždé.






Dalším odstínem je první duo chromatický Gone Glamping, který přechází ze zelené do zlaté, dle úhlu pohledu. V lahvičce ale vidím ještě trošku modré, ta se na nehtech objevovala spíše vzácně a na fotkách vůbec. Je hodně vodový a řídký, takže pokud se ho rozhodnete lakovat bez černého podkladu, počítejte tak s těmi třemi vrstvami. Duo chromatický efekt je viditelný, ale celkem nevýrazný. Mně osobně se nejvíc líbil s černým podkladem ( první čtyři fotky, dále sám ve třech vrstvách )









Když jsem viděla laky poprvé v lahvičkách ( a mohla se s nimi doma poňuňat :D ), jasným favoritem pro mě byl odstín Sleeping Under The Stars. No už jen pro ten název ho musíte zbožňovat. :D
Nemá ale jen pěkný název, i velké plus. Ale i jedno velké mínus. Tak si vyberte. :)) Ale popořadě. Jednoznačné plus je, že má z této šestky nejlepší pigmentaci - opravdu ho stačí nanést v jedné vrstvě a nikde nic neprosvítá, všude je ho stejně a díky jakoby hutnější konzistenci se i dobře nanáší a nikam nezatéká. Lakovat jsem stejně musela dvě vrstvy, ale jen z důvodu, abych si opravila nátěr u obloučků nehtů - za svou nešikovnost lak opravdu obviňovat nemůžu. Tahle fialovo modrá ( nebo spíše modro fialová ? ) navíc obsahuje přenádherný ohnivě růžový shimmer. Fakt pecka, radost pohledět. Ale na nehty se ho dostane tak strašně málo, že bych až brečela, jaká je to škoda. Při odlakování doporučuji nechat tampónek s odlakovačem chvilku přiložený k nehtu a opatrně stáhnout barvu, jinak si zabarvíte okolí nehtů. I tak ho přesto všechno miluju <3








Lakování s Check Out The Silver Fox byla prostě pohodička. Lak slušně kryje už v 1. vrstvě a přidáním druhé získá na hloubce. Jedná se o metalickou šedo stříbrnou, která se v podzimním a zimním čase bude dobře nosit. Já obvykle moc tyhle odstíny nevyhledávám, ale tahle stříbrná lištička si mě získala a mile překvapila. :)







Po Sleeping Under The Stars je Free Bear Hugs druhý nejhezčí název odstínu. :)) Taky na vás má název laku při výběru vliv ? A jen tak bokem, jaký název vás nenechal chladné až tak, že jste ho prostě musely mít ? :D Fakt mě to zajímá, tak napište. :)
Ale zpátky k méďovi ! Tahle barva snad nesmí chybět v žádné podzimní kolekci - typická tmavá bordó, která umí divy a vy se rázem cítíte tak rošťácky, ale zároveň elegantně. Aspoň na mě tak obvykle působí tahle barva. Lak je trochu vodový a řidší, takže sem tam stekl ke kůžičce a během lakování jsem si musela dávat pozor. Raději jsem ho lakovala ve slabších vrstvách - celkem ve třech, protože místy prosvítal. Opět doporučuji přidržet tampónek chvilku na nehtech a pak opatrně stáhnout, jinak budete červené až za ušima. :)

K focení jsem nemohla nepřizvat medvěda Smokeyho ! :D







Posledním odstínem je tento mimořádně povedený duo chromatický odstín s názvem Cabin Fever.
Z měděné přechází do ohnivě růžové, což je prostě boží kombinace. Lakovala jsem opět na černý podklad, ale vůbec nevypadá špatně i sám o sobě ( od 6. fotky ) - to mu stačí pouhé dvě vrstvy oproti kolegovi Gone Glamping, který potřeboval vrstvy tři.
Také není tolik řídký, ale spíše hustší a lakování tedy hodnotím velmi kladně. Podle mě hodně zajímavý odstín, prostě jak podzim na nehtech. :) Díky růžovému přechodu působí nevšedně. Rozhodně doporučuji.












Co na kolekci říkáte ? Oslovila vás ? A našel se nějaký favorit, kterého prostě musíte mít ? :)

Přeju vám krásnou středu. :)

30 komentářů:

  1. To je úžasné, Romanko! <3 Tajně jsem hádala a tušila, že budem mít opět sadu spolu :-) Mohly bychom udělat nějakou pěknou společnou koláž :-D Odstíny se tentokrát vyvedly snad všechny, tak jako tebe mě dostal modrý Sleeping Under The Stars, nejen názvem, ale také tím shimmerem, škoda, že se schovává. I ostatní se mi moc líbí a dokonce mě oslovila i osvěžující limetka. Musím říct, že kolekce se (jak jinak) opět moc vydařila a já si jí zamilovala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si říkala, že by to tak mohlo být. :) No tak fajn, já si u tebe "nakradu" nějaký fotky a bude koláž :D :D
      S odstíny jsem taky spokojená, nejlepší jsou Sleeping....., Cabin Fever, S'more Fun, Pondering, Wood You Wanna a My Lodge Or Yours ? :D
      Mockrát ti děkuju, Aničko ♥♥♥

      Vymazat
  2. Tak to je nádhera, opravdová nálož krásných kousků a dokonalé fotky :-). Za mě jednoznačně modrý a méďa. A ty duo chromy s černým podkladem jsou super nápad. Určitě vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem fakt moc ráda, že se líbí fotky i odstíny <3 Duo chromatický laky krásně prokouknou na tmavém podkladu. :)

      Vymazat
  3. Krása! Já si nehty sice nelakuju, přesto ale ráda chodím koukat na blogy, které se lakům a nehtům věnují a kochám se. Tvůj je super. :) Nejvíc se mi líbí poslední lak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to mockrát děkuju, Brunwen ! :) To mě vážně potěšilo. :)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Souhlasím, kolekce je úžasná a jsem ráda, že se ti taky líbí. :)

      Vymazat
  5. Tolik krásy najednou :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/chlorella-pura-regeneracni-krem-s-cgf.html

    OdpovědětVymazat
  6. Teda ten limetkový není můj šálek kávy, ale ty zbylé jsou perfektní... Jak je něco tmavé nebo metalické, je to přesně ono:-) Proto mě často zaujmou právě podzimní nebo zimní kolekce...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já to úplně chápu, ona to není vůbec taková ta klasická líbivá barvička ( doma si chudáček vyslechl, jak je prý ošklivý :D )

      Vymazat
  7. Ooo! tak to je zlé, potřebuju aspoň ten modrý, zelený měňavý a tmavě zelený z druhé půlky. Tmavý bordó mám od Catrice, tak se minu.
    Marketa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak za chvíli je tu Interbeauty, tam by mohly být za výhodnější cenu. :) Jsem ráda, že zaujaly ! :)

      Vymazat
  8. Free Bear Hugs vypadá skvěle! Na podzim perfektní barva :) Ten poslední odstín mám od Miss Sporty, zrovna jsem ho odlakovala, děsně se mi líbí, že z každého pohledu vypadá úplně jinak. Chvíli do žluta, pak do růžova, skvělý odstín :)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, já úplně miluju na podzim tyhle bordó odstíny. :)
      No máma mi taky povídala, že je úplně stejnej s tím Miss Sporty, ale mně se naopak zdá, že u ChG je mnohem výraznější ta růžová, která u MS skoro není. Musím to ještě omrknout. :D

      Vymazat
  9. Cabin Fever z tvé šestice je pro mě největší favorit :)

    OdpovědětVymazat
  10. Vsechny odstiny jsou nadherne, ale ten vinovy je bozsky.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  11. Páni nádherné laky! Nejvíce mě zaujal Gone Glamping a Cabin Fever, ty jsou úchvatné <3

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou krásný, jednou jsem je nalakovala oba najednou a s černým podkladem - krásně to vypadalo. :)

      Vymazat
  12. Krásne farby, s takou sadou by som mala postarané na celú jeseň :) Ako na tie farby pozerám, tak zisťujem, že mám doma vlastne tri podobné odtiene, hurá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že se líbí a dokonce se podobné našly doma. :)

      Vymazat
  13. Musím říct, že ta kolekce je dokonalá celá, teď jsem zrovna dokoukala na druhou půlku u Anýska a nevím nad kterými odstíny zálibně koukat víc.
    Nejvíc mne zaujaly ty duochromy, ten dokonalý modrý Sleeping Under the Stars. A ten temně červený.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nějak souhlasím, Leni. :)) Bylo to těžší rozhodování, ale své favority tam mám. :) Mrzí mě, že jsem nestihla vytvořit nějaký nail art, třeba příště. :))

      Vymazat
  14. mňa teda najviac zaujal práve ten S'more Fun, aj keď to nie je taká typická farbička pre toto ročné obdobie a možno to bude aj tým, že mám podobný od Orly (Key lime twist), ktorý som ešte stále nemala na nechtoch:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Orly vypadá báječně ! To jsem moc ráda, že se líbí, je to hodně zajímavej odstín. :)

      Vymazat
  15. Pozerala som po tvojom fialovom favoritovi a poslednom, nakoniec skončil u mňa iný. Ale veľmi dobre som si vybrala, veľmi dobre, práve teraz ho mám na nechtoch :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slintala jsem nad nimi u tebe, už se těším na fotky ! :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...