pondělí 23. května 2016

☼ Jarní razítkování s destičkou Moyra 13 Sweet Dreams ☼


Pěkný den přeji :)
Na Instagramu jsem vám referovala o nových věcech, které jsem si objednala na eshopu Moyra a dnes bych vám ráda ukázala jeden nail art, který jsem vytvořila se svou novou destičkou.

Objednala jsem si razítkovací sadu ( konkrétně tuto ), ve které byla i šablonová karta - s tou jsem vytvořila srdíčko na prostředníčku tak, že jsem kartu položila na silikonovou fólii, přetřela požadovaný vzor, opatrně odstranila kartu a za nějakých 15-20 min. šlo srdce sloupnout.
Jako podklad jsem si zvolila matný lak Gabriella Salvete 04 Baby. Na fotkách je hodně světloučký, ve skutečnosti je to sytější růžová.




To byl prostředník - a zbytek ? Velice jednoduché. :) Nehty jsem nalakovala vrstvou bílého EBD Up To X 16 White a okolí nehtů jsem přelakovala slupovacím base coatem Miss Sporty. To kvůli tomu, abych se nezbláznila při závěrečném začišťování kůžičky, protože takhle si většinu vzniklého bordýlku jednoduše sloupnete. Mohlo by to fungovat i lépe, ale chystám se vyzkoušet Moyrácký Liquid Tape, tak jsem moc zvědavá.

Když byly nehty suché, vzala jsem tři laky - GS 146, Miss Sporty 453 a zmiňovaný GS 04 Baby.

Různě jsem je kapala na razítko a to posléze natupala na nehty. Pak už jen zbývalo přenést vzor z destičky 13 Sweet Dreams na nehty, přelakovat top coatem a umístit zlaté kamínky. Přiznávám, že vzor se na nehtech mírně ztratil, ale nevadí, vesměs jsem spokojená. :)









Mějte se fajn. ☺



15 komentářů:

  1. Priznám sa, že keby si nenapísala, že máš na nechtoch aj vzor z pečiatky, tak si ho nevšimnem :) Nechty ale pôsobia veľmi jemne, farebná kombinácia je veľmi pekná a moc sa mi páčia zlaté cvočky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se stal úplně neviditelným. :D Moc děkuju, to jsem ráda. :)

      Vymazat
  2. to je super a vzory se mi líbí. Jednou jsem zkoušela razítko Essence a byla to katastrofa, vůbec to nefungovalo :-((
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Essence jsem taky neměla nejlepší zkušenosti, nicméně ještě ty staré destičky mám a s lepším razítkem celkem i šly. :) Moc mě těší, že se líbí. :)

      Vymazat
  3. Krásné nehty! Ta kombinace těch barev je naprosto dokoalá!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi dievčenské a jemné. Hrozne sa mi páčia ♥

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...