úterý 26. července 2016

Ovocná destička BP-X04


Dobré ráno všem :)

Dnes bych vám ráda ukázala tuhle krásnou ovocnou destičku, kterou jsem si vybrala k recenzi z Born Pretty Store.

Nezahálela jsem a vytvořila s ní rovnou tři nail arty. :) 



Na destičce je šest celoplošných vzorů, které jsou ale tak akorát na mé kratší nehty. Majitelky delších nehtů jsou trochu znevýhodněné v tomhle případě. Vzor má cca 1,7 cm a celá destička 6cm x 6cm.

Dále na ní najdete pomeranč, ananas, banán, malinu atd....sladké, velmi sladké. :)

Destičku najdete ZDE.

K destičce jsem si vybrala i čiré razítko, které je přímo obří. :D S destičkou a razítkovacím lakem spolupracuje opravdu perfektně, až se mi zastavilo srdce, když hned napoprvé nádherně obtisklo vzor ( a i slzu jsem zamačkávala, jak na to nejsem úplně zvyklá :D )

Tohle je vážně hodně XL a při přenášení vzoru vidíte na nehty velmi pohodlně. Chválím a doporučuju. 

Razítko najdete ZDE.




Ananas nemám ráda, ale čím dál více se mi líbí v různých doplňcích ( náušnice, triko...razítka ! :)
Takže i on byl částečně důvodem, proč zrovna tahle destička. U Hanky mě inspirovalo její dvojité razítkování, tak jsem si to taky vyzkoušela. Nejdřív jsem razítkovala se žlutým razítkovacím lakem Born Pretty #6  - najdete ho ZDE a přes něj razítkovala s černým razítkovacím lakem Moyra.  Protože jsem si jako podklad zvolila matný lak Catrice 08 Little Dose of Rose ( brzy ho snad nafotím samotný ), už jsem nepřelakovávala top coatem. 





Tenhle vzor mě okouzlil - psaní, kolo, jahůdka, bonbón, květinka.. Zvolila jsem k němu růžové ombré. Tuhle manikúru jsem nosila v práci asi tři dny a včera ji znovu vytvořila, protože prve jsem ji nestačila vyfotit. Na prostředníku jsem si ale vzor trochu rozmázla. :(





Poslední nail art musíte trochu hledat....:D Žluto oranžové ombré se k pomerančům hodí, ale žlutý razítkovací lak na něm přece jen trochu zanikl..No, ve skutečnosti ne až tolik, ale na fotkách to zkrátka úplně nevyšlo. 

Ještě jednu věc jsem si přála vyzkoušet - latex na ochranu nehtového okolí při tvoření právě takovýchto nehtů. Dosud jsem k tomuto účelu používala Peel Off base coat od Miss Sporty, který mi ale přestává vyhovovat třeba i proto, že trvá poměrně dlouho, než na kůži "uschne" ( samozřejmě si uvědomuju, že je určený spíše na nehty, takže mu to nijak nezazlívám ).

Takže mi přišel z BPS ještě modrý latex/palisáda.


Na výběr je modrá a růžová. Schne velmi rychle, cca do minutky můžete pracovat, což je super, že se nemusí dlouho čekat. Sloupnout jde dobře, vezme si velkou část bordýlku, ale ne všechno, takže nějaké to finální začišťování ještě následuje. Na jednu věc se musí dát pozor. Lak se do něj nevsákne, ale jenom uschne do jakéhosi prášku, který při manipulaci s latexem opadává ( nepříjemné, když spadne do mokrého laku :D ) Jo a jde to vidět na této fotce vlevo dole - vidíte tu žlutou čmouhu ? Už padáááá :D

Jinak je fajn a jsem za něj ráda.

Mrknout na něj můžete ZDE





Doufám, že jsem vás dnes nenudila a článek se líbil. :)

Které nehty u vás zabodovaly ? U mě jednoznačně ty první. 

No a pokud si budete něco z Born Pretty Store objednávat, můžete využít kód NMX31 pro 10% slevu. 


Born Pretty Store mockrát děkuji za poskytnutí produktů k recenzi. :)



8 komentářů:

  1. Ach, tie dizajny sú úžasné, normálne si ma namotala na tie pečiatky :D Keď pozerám na ceny v odkazoch, tak to vôbec nevyzerá zle! Mne sa najviac páčia prostredné nechty, ale všetky sú krásne letné :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jsem moc ráda, že se líbí. :) No, cenově to není vůbec špatné. :D

      Vymazat
  2. Úžasné, rovnou tři nail arty, to jsem si vážně užila!! Líbí se mi na léto moc všechny tři, ale úplně nejvíc asi ty poslední, šťavnaté:o)) Krásné léto!! Marcela, c.ram@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to mě moc těší :o)
      I tobě krásné léto, Marcelko. :)

      Vymazat
  3. Romči! Tie sú úžasné! Všetky, neviem sa rozhodnúť, ktorý je lepší ^_^ Krása :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...