pátek 16. listopadu 2012

Dnešní outfit na večer

Dnes si vyrazíme s kámoškou ven a tak jsem se rozhodla nafotit vám můj dnešní večerní outfit :)


Tak tyhle šatičky jsem pořídila za akční cenu 379,- Kč.Původně stály 619,-Kč, takže nadšení bylo veliké.Abych je trochu zvýraznila, pořídila jsem si k nim ještě lehounký šál v moc pěkné barvě - starorůžové.A doplňky ve zlaté barvě.


Líbila se mi představa dlouhého řetízku a po dlouhém hledání mi padl do oka tento.Velmi dívčí, jemný, roztomilý..no zkrátka se už opravdu těším až ho vezmu ven :) Koupila jsem ho taktéž v NewYorkeru a stál 159,- Kč.



A samozřejmě nesmí chybět nějaká ozdobička na ruku :) New Yorker 179,- Kč.




Prstýnek asi jediný ve zlaté barvě, který mám.Je to už delší čas, co ho mám a na cenu si už nepamatuji, ani kde jsem ho koupila..Náušnice jsou z Bati za krásných 109,- Kč :)
Samozřejmě jsem zapomněla vyfotit samostatně šál, ale snad to zas tolik nevadí.Jen pro informaci, stál 329,- Kč a mají ho teď zřejmě nově v New Yorkeru.Dělají ho ještě v černé a světlounce modré.


A opět ve starorůžové barvě kabelka.Je z Tally Weijl a střídáme si ji s mamkou.Máme ji něco přes rok a cena byla tuším něco okolo šestiset korun.



 Nehty jsem zvolila převážně v nude barvě s tím, že na prostředník jsem použila černou Essence č.144 black is back.Dost se mi tahle kombinace líbí, kdy je jeden nehet v odlišné barvě a taky to často používám.Navrch, aby to nevypadalo obyčejně jsem dala opět Essence č.67 make it golden.




To je pro dnešek vše, doufám, že se vám to líbilo a třeba mi taky napište v čem vyrážíte dnes vy :)
Mějte se krásně :)

4 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...