neděle 28. července 2013

Líčení s Maybelline Color Tattoo 24HR - 20 Turquoise Forever


Já vim, Color Tattoo už bylo všude plno a celkem šla tahle mánie mimo mě, protože po pár zkušenostech s gelovými stíny jsem už další zkoušet nechtěla. Jenomže.... :) U pár holek se mi tyhle stíny hodně zalíbily, ohlasy jsem na ně slyšela taky celkem pozitivní a ta barevná škála, co se nabízí, mě přímo učarovala. No a když byly ještě nedávno tyhle stíny v akci u Rossmanna za 112,-Kč, tak jsem se rozhodla je taky zkusit. Vybrala jsem si asi ten nejznámější odstín s číslem 20 - Turquoise Forever a nadšeně začala zkoušet. 






Nechtěla jsem nic extra. Jen krásnou intenzivní modrou na celé pohyblivé víčko a silnější horní linku. Večer jsme šli s pár lidmi ven a tak se mi to docela hodilo.




Stíny jsem nanášela pomocí plochého štětce, který na to byl výborný a vystínování s kulatým štětcem od Essence, který určitě všechny moc dobře znáte. :) Představu o konečném výsledku jsem měla sice trochu jinou, doufala jsem, že budu mít oko vystínované precizněji, ale na to, že to byl první pokus se mi to nakonec nezdá až tak hrozný. :)

Výdrží jsem byla mile překvapená. Neměla jsem je celý den, namalovala jsem se okolo páté odpoledne a odličovala až pozdě v noci a vše vypadalo pořád pěkně. :)




Co říkáte ? Líbí ?? :))

Mějte krásnou neděli. :)

6 komentářů:

  1. nádhera, líbí se mi moc. vidíš a to jsem všude četla jak je tenhle odstín na tom špatně s výdrží

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda. :) No tenhle má výdrž výbornou a ten zlatý taky. :)

      Vymazat
  2. Pěkné, tady se mi dokazuje, že modrá barva sluší hnědým ocim

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tahle barvička je naprostá bomba, vlastním jen růžové, ale nahlodala jsi mě natolik,že se po těchto budu muset mrknout!
    InHotBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to vážně krásná barvička, nebudeš litovat. :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...