pondělí 2. prosince 2013

Gabriella Salvete STARS Enamel - 10 Sugarbabe


Ahoooj, holky moje :)

Tak jsme si na chviličku odpočinuly od hvězdiček a co si teda dát dneska další, již v pořadí třetí odstín ? :)
Jestli jste pro, tak se dneska se mnou můžete podívat na odstín Sugarbabe, který mě velmi mile překvapil. Při pohledu na lahvičku totiž žádný "wow" efekt neočekávám, ale když nanesu dvě vrstvy, zamilovávám se. Nehty mám pokryté krásnou jemnou, možná starorůžovou barvičkou, která má v sobě velmi chladné stříbrné částečky. Na fotkách je o trochu světlejší, než ve skutečnosti a docela mě to mrzí, protože naživo je to mnohem, mnohem hezčí barva. Foťák se ale poslední dobou na růžové a fuchsiové odstíny moc netváří a protestuje.. 
Na nehtech mám obvyklé dvě vrstvy, přičemž tu druhou jsem dala silnější. Dnes jsem ho nalakovala jenom na rychlo na focení, ale minulý týden jsem si ho užívala celkem tři dny, kdy už byl ale na koncích nehtů ošoupaný ( hlavně na pravé ruce ) a místy se už objevovaly i odlouplé růžky. Levá ruka byla ale celkem v pohodě a to hlavně na nehtech, kde byla druhá vrstva silnější. Tam se v podstatě po těch třech dnech objevilo pouze menší ošoupání. Takže určitě spokojenost, déle bych asi stejně se stejnými nehty nevydržela :))
Lak jsem vám pro představu opět přelakovala ještě top coatem, ale tady si výsledkem nejsem vůbec jistá..lak pro mě ztratil šmrnc a stal se celkem fádní růžovkou se stříbrným třpytem..posuďte samy, zda se vám líbí či ne. A teď fotky :)






A následují fotky s top coatem.






Jak se vám Sugarbabe líbí ? A radši s TC nebo bez ? 
Mějte hezký pondělí a děkuju za přečtení. :)

P.S. Možná jste si všimly, že jsem na svoje fotky přestala umisťovat vodoznak. Je to z toho důvodu, že se mi to přestalo líbit, i přesto, že jsem se snažila ho přidávat tak, aby to fotkám moc neškodilo. No a protože vykrádání fotek mě naštěstí nikdy nepostihlo ( anebo o tom nevím ), na zkoušku ho teď dávat nebudu.

16 komentářů:

  1. Mně na fotkách připadá jak Blueberry Milk :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt ? :)) Mně vůbec, ten je o dost tmavší. :)

      Vymazat
    2. Achjo... se mi ten komentář nezobrazil.
      Když jsem je měla oba v ruce, tak mi přišel Sugarbabe lososový s oranžovým nádechem, kdežto růžový se stříbrným byl BM. Proto mě to dost zmátlo, i swatche u holek vypadaly jinak. Proto jsem myslela, že je to BM :) Nás tu s panem Foťákem pěkně matete :D

      Vymazat
    3. No jsem z toho pěkně rozmrzelá, že mi foťák dělá takovýhle naschvály. :/

      Vymazat
    4. Ani mi nemluv... ten můj dneska odmítal nafotit jen obyčejnou červenou krémovku :/

      Vymazat
    5. Jo vidíš, červená je taky kapitola sama o sobě, takže červená, růžová, fuchsiová.. a jestli přibudou ještě další odstíny, tak to můžu zabalit. :D

      Vymazat
    6. Mám ho na rukou a přísahala bych, že má lososový nádech. Není jen růžový. Byť má stříbrné třpytky, tak je ve skutečnosti trochu teplejší.

      Vymazat
    7. Nevím no, já tam tu lososovou zase tolik nevidím. :)

      Vymazat
    8. Já už také ne a omlouvám se, vážně hodně záleží, na jakém světle jste. Při umělém to bylo vážně teplejší, ale na denním to tak není.

      Vymazat
    9. Vůbec nic se neděje. :) Ty láčky dovedou na různém osvětlení pěkně zmást. :)

      Vymazat
  2. To jsi ani neměla psát tenhle článek, protože jsem proti růžovým lakům a tenhle je i přes to tak krásnej, že si ho asi taky přikoupím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jen abys z něj nebyla zklamaná pak, protože foťák to opravdu moc nezvládl a lak je trochu světlejší, než je doopravdy. :/

      Vymazat
  3. Jojo ten jsem měla nalakovaná jak první navíc na tom hnsuně vykouslým nehtu :D už se těším až ho nafotím na blog. Chválím fotečky moc se mi líbí a barva se mi zdá tak jak má být :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já právě nevim, dneska jsem to moc nezvládla..:)) ale tak je to světlejší jen o trochu..A moooc děkuju Hani. :)

      Vymazat
  4. svetlejší alebo tmavší, aj tak je pekný žuvačkový :-) a za mňa určite bez vrchného laku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, je to taková žvejkačková barvička, to mě vůbec nenapadlo. :))

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...