čtvrtek 1. ledna 2015

Ohlédnutí za rokem 2014

Pěkné dobré ránko v roce 2015 :) 

Dneska by normálně bylo klasické měsíční shrnutí, ale jelikož je tu další rok, bude to takové celoroční shrnutí. :) Vzala jsem všech 12 koláží a spojila je do jedné obří koláže. Je toho tak moc, co se během roku objevilo na blogu, že mi z toho šly až oči kolem. :) Přispívala jsem asi o něco méně, protože za rok 2013 bylo 179 příspěvků a za rok 2014 "jen" 145. Nicméně jsem ráda, že jsem si koláže ukládala do počítače a vcelku pohodlně mohla vytvořit tuhle mega fotku. :))




Není toho málo a doufám, že v roce 2015 toho bude ještě mnohem víc. :) A aby bylo i něco čistě z prosincového shrnutí, tak opět nějaké fotky z Instagramu, kterými jsem vás zahlcovala v prosinci.


Malevil jsem si chtěla už dávno přečíst a nejraději bych si vymazala paměť, jak se mi tahle kniha líbila, abych si ji mohla přečíst znovu. Kdo má rád post katastrofickou četbu, ten si určitě přijde na své.




Poslední vánoční fotky, slibuju...fakt. :)


Naše perníková chaloupka ( nebo prý i vila :)


Kdo miluje Twin Peaks ? Tenhle seriál se stává mou každoroční tradicí v období listopadu/prosince.


Věděla jsem, že až si stáhnu Instagram, budu fotit každou blbost. Ale ty jogurty měly tak pěkný obal. :)) A jsou dobrý !


Stejný jako loni, ale i tak celkem pěkný. :)



Dárek na Mikuláše/Vánoce. Mamka ráda sleduje holky z A Cup of Style, a když viděla video s hrnky, ihned jsem byla zaúkolována. :D


Prostě sovičkoholik.


Provinilý výraz, protože těsně před focením vyváděl nějakou lumpárnu u stromečku, ale nepřistihla jsem ho při činu. :))


Někdo vám vyplácá balící papír, už nemáte možnost si nějaký obstarat..a přesně v takovou chvíli nastává čas na improvizaci. :)


Pan jelen chránil Betlémské světlo. Fajn procházka na Štědrý den. :)


Vinš s panem Odinem. :)


Velice aromatická, ale příjemná svíčka od Bomb Cosmetics.

To je dnes vše, doufám, že jste si oslavy Nového roku užily ať už doma, na chatě, nebo ve víru velkoměsta a mějte se moc fajn ! :) 

16 komentářů:

  1. Velmi pekna kolaz a mam tiez velmi rada tvoje fotky a nechty :-). Vsetko dobre do noveho roku a viac prispevkov ako v tom minulom...PS: moja 4rocna dcera ked videla tvoju fotku na konci clanku tak sa pytala: to si ty mami? Bolo to mile a popravde polichotila mi :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je vážně moc milý :) Že malou pozdravuju :-* Také vše nejlepší do Nového roku a děkuju, rozhodně mě to potěšilo. :)

      Vymazat
  2. WOW to bylo krásných láčků tak ať je ten rok 2015 taky tak skvěle nadupaný swatchema a nail artem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten balicí papír je super:-)kdybych uměla kreslit,do ničeho jiného bych dárečky nebalila...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bylo jen pár tahů fixem. :) Ale jsem ráda, že se líbí, nakonec sklidil úspěch. :))

      Vymazat
  4. Wau, ta koláž je bezvadná! Jogurt od Jogobelly jsem neměla snad už 'tisíc' let a zaujal mě taky tip na knihu. ;-) Přeju ti, ať se ti co se týče blogu, daří minimálně tak, jako v roce 2014. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a nápodobně, taky ti přeji plno úspěchů v roce 2015 :)
      Tu knihu fakt doporučuju, celkově se mi zatím knihy od Roberta Merle moc líbily, ale tahle je ( zatím ) nejlepší. :)

      Vymazat
  5. Teda, ty jsi byla v loňském roce šikovná! Ať se Ti daří minimálně stejně i v tom roce novém :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :-* Tobě též přeji ať se jen a jen daří ! :)

      Vymazat
  6. Trochu opožděně přeji vše nejlepší do roku 2015 :). Tenhle rok byl, co se týče Tvé tvorby, fantastický. Jsi suprová blogerka a Tvá práce mě velice inspiruje. Ať se daří dál! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle mě neuvěřitelně potěšilo, mockrát děkuju ! :-* Doufám, že nezklamu ani letos. :)
      Tobě též všechno nejlepší a mnoho úspěchů v roce 2015 :)

      Vymazat
  7. Ta koláž je ohromující! Je úžasný vidět tvojí práci takhle pohromadě. To je skoro až nepředstavitelný :D Každopádně se moc těším na další rok v blogerském světě s tebou, na tvé úžasné kombinace a inspirace, protože nejednou jsi mi byla inspirací a vlastně trochu díky tobě ten blog mám - 17. 1. to bude už rok

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je tak hezký, že ani nevím co říct. :D Já se k blogu dostala díky Veve, která mě úplně uchvátila, když jsem její blog poprvé viděla. Začala nakupovat laky, zkoušet nail art a jednoho dne se hecla, že to taky zkusím - ou, ale ty fotky tehdy, nechápu, kde jsem tu odvahu sebrala. :)) Tehdy jsem si ani neuměla představit, že bych jednou mohla mít na někoho podobný vliv, jako Veve. :) Takže mě hrozně těší, jestli za založení Anisek Nail Blog můžu trochu i já. ♥

      Vymazat
  8. Krásne zhrnutie plodného roka na mojom veľmi, veľmi, veľmi... obľúbenom blogu. Teším sa na ten ďalší, lebo ty nikdy nesklameš, či už inšpiráciami, lakmi alebo milým prístupom a radosť sa sem vracať. ♥
    Ja som mala takýto príspevok v pláne tiež, no nakoniec nebola ani chuť, ani nálada na blogovanie :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takhle krásný a milý komentář od mé velmi, velmi, velmi oblíbené blogerky moc a moc těší ! ♥ Jsi prostě zlatá Suzi, moc děkuju. :)
      To mě mrzí, že nebyla chuť, ale lepší se nenutit. Kolikrát si sednu k počítači, že se jde psát a jen zírám na tu bílou obrazovku a nechce to ze mě lézt. Fotky nafocený, připravený, jen ta písmenka nespolupracují. :D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...