pondělí 11. května 2015

Sada šesti mini laků Claire's


Přeju pěkný začátek týdne. :)
V dnešním článku vám představím hned 6 laků Claire's - 1 krémovka, 1 se shimmerem a 4 efektové.

Tuhle sadu mini laků jsem si vybrala při nedávné návštěvě Prahy v OC Nový Smíchov a vyšla mě na 269,-Kč. Maličko teď lituju, že jsem se nepodívala ještě po dalších lacích, protože je mi tahle značka docela sympatická. Nevadí, tak zase někdy příště. :)

Sada tedy ukrývá celkem 6 laků po 4,5ml a bohužel ani jeden lak nedostal žádné jméno. Říkala jsem si, že jim sama nějaká jména vymyslím, ale na to je asi má představivost příliš krátká. Taková Suzi by jim ale jistě už něco vymyslela. :)

Takže začínáme, připravte se na hodně fotek. :D





Opravdu hodně tmavá fialová, občas skoro až do černa, to je tento chudáček bezejmenný. Lak má celkem hustou konzistenci, díky čemuž aspoň nikam nezatékal během lakování, ale za to mě obdařil nechtěnými bublinkami. Sice ne v moc velké míře a top coat si s nimi nakonec poradil, ale radost jsem z toho neměla. Bublinky se tvořily s base coatem i bez něj, takže je to opravdu lakem. Jinak je moc pěkný, nehty ani jejich okolí neobarvil a občas jsem ho lakovala ve dvou vrstvách, jindy kvůli lysinkám ve třech. Za ty ho ale asi obviňovat nemohu, protože jsem to v takovém případě spíše přehnala s tahy štětečkem. Ten je středně tvrdý a kulatý.







Tento temný krasavec v sobě ukrývá modré a zlaté šestiúhelníky a drobné fialové třpytky. V kombinaci se švestkovým kolegou je to moc pěkná podívaná. Lak je hustější, nanáší se velmi pěkně, jen je občas potřeba trochu usměrnit zlaté šestiúhelníky, které mají trochu tendence se na sebe vrstvit.







Tenhle vínový odstín má úplně nádherný shimmer, který je viditelný hlavně v lahvičce. Konzistence je polohustá, drží tam, kde má a celkově se mi s ním pracovalo dobře.
Pro sytý odstín doporučuji lakovat tak ty 3 vrstvy, které na fotkách mám a stejně se mi zdá, že by mu další neškodila..






Zlaté, zelené, růžové a stříbrné glitry, to je další efektový lak z této sady. Musím ho pochválit, protože se krásně rovnoměrně rozprostřel a nic se na sebe nevrstvilo. Lakovala jsem jednu středně silnou vrstvu.








Tohle je můj favorit. Šeříkový efektový lak s modrými, fialovými a meruňkovými odlesky. Stačila jedna středně silná vrstva, aby zahalil nehty do svého třpytivého závoje. Občas mám s typem těchto laků problém. Některá místa jsou pokryta silněji vrstvou laku a některá méně, ale s tímto se to lakovalo samo a jedna radost. :)









A dostáváme se k poslednímu laku, kterým je tenhle s růžovými, zlatými a modrými glitry. Lakování, stejně jako u předchozích, bylo fajn, akorát se těm zlatým glitrům ne vždy chtělo z lahvičky. Když se tak na tu lahvičku mrknu, tak jich tam stejně moc není.









Co se týče efektových laků, jsem moc spokojená. Každý jeden kousek je něčím zvláštní a celkově sada moc hezky barevně ladí. Možná bych ten vínový brala víc krémový, protože ten mi asi jako jediný k těm efektovým neladí. Taky proto jsem až na jeden všechny lakovala na ten fialový.

A co vaše dojmy, líbí se vám sada ? Máte ji ?

Mějte se moc hezky. :)

25 komentářů:

  1. tuhle mrňouskovou sadu mám taky, jen v jiných odstínech, kupovala jsem s 50% slevou (od té doby jsem na ni ale nenarazila) už asi před rokem a do teď se biju do hlavy, že jsem jich nevzala víc :D ... strašně mi vyhovuje to malé balení, páč aspoň mám šanci je někdy vypotřebovat, štětečky mi sedí, takže nemám co vytknout ... mám víc krémových odstínů než ty a jsem s nimi spokojená, kryjí už v první vrstvě, asi to bude kus od kusu ;) ... každopádně mám v plánu přikoupit další a po tvém článku mám aspoň favorita (páč je mi jasné, že tam zas budu stát půl hodiny a nebudu schopná se rozhodnout kterou :D) ... a máš moc krásné nehty i fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Malé balení mi taky vůbec nevadí, ba naopak ho oceňuji ze stejného důvodu. :D Jen se mi s takovými prcky hůře fotí. :))
      Ten fialový na tom s krytím není nijak špatně, jen občas se nepovedlo a vlastní nešikovností jsem si vykouzlila lysinku, jinak celkem pohodička. Za těch 269,- je to fajn kup, no kdyby byly ještě v nějaké té slevě..hmm, víc by takových sad se mnou odešlo. :D
      Moc děkuju za pochvalu. :)

      Vymazat
  2. Všechny vypadají krásně, nejvíce se mi líbí ten fialový :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/mala-boure-v-sephore.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten je tak správně temnej, moc pěkný odstín. :)

      Vymazat
  3. Teda, Romanko, ty fotky!! ♥ ♥ ♥ To je něco překrásného s tím šeříkem :) A sadička parádní, koukám ale, že máš trošku jinou než já - asi i hezčí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Aničko ♥:-*♥ Musím říct, že s tím šeříkem se to fotilo úplně samo. :D
      Na blogu jsi měla dva ze sady, že ? Ten šeříkový a ještě jeden. Celou jsem ji asi neviděla. :)

      Vymazat
  4. Och, ach, jaj, to je krása. Ja som vedela, že nesklameš, vedela ♥ Krásne fotky, krásne laky a len čo sa s pamätám z rozrušenia, ktoré mi spôsobila Arvonka nečakaným balíčkom, tak aj tie názvy snáď vymyslím :-D Moc sa mi tá sada páči, moc ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju, Suzinko moje zlatá :-* <3
      No jestli něco vymyslíš, tak si názvy hned přidám. :D Taková škoda, že jsou chůďátka bezejmenná :-O
      Ten balíček od Arvonky je parádní, viděla jsem na Fb a rozrušení se vůbec nedivím. :D

      Vymazat
  5. Sada obsahuje samé pěkné laky :) Máš krásný nehty

    OdpovědětVymazat
  6. Všechny se mi líbí, jeden hezčí než druhý :) U tebe se nejvíc vždycky těšim na deail lahvičky shora, to jsou hrozně hezké fotky :)
    hollychicc.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se na focení toho detailu moc těšila a když vím, že se tak líbí, tak mě to fakt moc těší ! :) Takže mockrát děkuju. :)

      Vymazat
  7. Krásné fotky :) Super laky a parádní kombinace :)

    OdpovědětVymazat
  8. Všechny jsou krásné, fialovou miluju :)

    http://katys-diary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, všechny odstíny fialové mám moc ráda. :) Děkuju, Katy.

      Vymazat
  9. Tím,že jsou všechny laděné do fialové barvičky,ses mi strefila do vkusu:-)Jsou krásné...já mám od Claire's jeden v klasické velikosti,ale asi nebude poslední...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fialová je prostě super, nedivím se, že je nás tu tolik příznivkyň této barvičky. :) V klasické velikosti mám taky jen jeden - úžasný Jazz laděný také do světloučce fialové s modrými, žlutými a růžovými šestiúhelníky. :)

      Vymazat
  10. Tak to jsou parádní odstíny! Líbí se mi všechny. Jednou jsem taky měla nějakou mini sadu od Claire´s, ale bohužel mi rychle vyschla :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak doufám, že mě s touto sadou nepotká podobný osud. :/ Jsem moc ráda, že se líbí. :)

      Vymazat
  11. Teraz si fičím na fialových odtieňoch takže sa mi páčia všetky :) Krásne fotky si im urobila :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ach Bože, to je fialový raj!! A ešte tak prekrásne nafotený... (pozerať sa foťákom do fľaštičiek lakov zvrchu tiež milujem, sú ako také farebné studničky!:-) Romanka, lapám po dychu. Tie odtiene, trblietky a šeříky/orgovány ma načisto dostali♥... :o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, já jsem tak moc ráda, že se líbí. :-** :) Farebné studničky, to je hezký. :) Moc děkuju za další pěkný komentář. ♥

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...