úterý 25. srpna 2015

Maybelline All Access NY č.423 Broadway Lights


Krásné úterní ráno přeju,

dnes bych vám tu chtěla předvést jeden efektový lak od Maybelline s hezkým názvem Broadway Light.

Nejsem si jistá, jestli se ještě úplně hodí slovo novinka. Aktuálně jsou u nás tyto efektové laky z této kolekce asi nejnovější od značky Maybelline, tak snad ještě ano. :) Ale na druhou stranu už jsem je u pár holčin viděla mnohem dříve, tak snad jsou pořád k dostání. Kupovala jsem ho v červenci v DM za 40,-Kč a k mání byly ještě dvě varianty - zelený a červený se srdíčky. Tentokrát mě zaujal pouze tento, takže ostatní jsem jen zběžně okoukla a usoudila, že se mi asi nelíbí.




Broadway Lights mě zaujal ihned. Nastal ochací režim ( ááách, ty jsi ale pěkný ! jak se blýskáš, no ty se mnou půjdeš domů a seznámíš se s ostatními ! :D ) a bylo jasno. Aby mě, milovnici efektových laků taky nezaujal, že. Najdete v něm hexagony jedné velikosti v zelené, modré, zlaté, růžové, stříbrné, černé a nevím jaké další barvě. Co ho ale příjemným způsobem odlišuje, jsou bílé a černé čtverečky. Dokonalost, miluju ho.

A lakování...moc ráda bych řekla, že to šlo jak po másle a hexagony i čtverečky se hezky poslušně a rovnoměrně rozmisťovaly, ale to se tak úplně nekonalo. Štěteček si nabírá bohaté množství hexagonů, ty ale mají mírné tendence se shlukovat k sobě. Ve výsledku to vypadá tak, že některá místa na nehtu máte pokryta více a někde méně. Čtverečkům se většinou úplně dobrovolně na nehet nechtělo. Takže jsem tomu všemu trochu dopomohla tím, že jsem nátěr po chvíli doplnila pomocí zdobící kuličky a tam, kde byla výrazněji prázdná místa, jsem nějaký ten hexagon a čtvereček přidala. Mně to ani nijak nevadí, už jsem si zvykla, že to tyhle typy efektových laků prostě dělají a upřímně jsem vlastně ani nic jiného nečekala. Rozhodně bych ho nezavrhovala, ono to tak strašně dramatický nebylo, zažila jsem rozhodně větší hru na rybáře. :)













Který efektový lak z kolekce All Access NY zaujal vás ? :)
Jinak jako podklad jsem použila lak Gabriella Salvete Matte Effect 02 Caffelatte. :)

Přeju pěkný den. ☺


24 komentářů:

  1. Tak touhle kombinací jsi mi padla do noty - jednoduše nádhera! Opravdu paráda, moc krásné! :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsem se trefila. :) Mně se všeobecně efektové laky nejvíc líbí na těchto odstínech, takže pro mě to byla jasná volba. :D

      Vymazat
  2. V lahvičce mě tenhle láček nezaujal, ale když ho vidím nalakovaný, mrzí mě, že jsem ho nechala na stojanu. Uvažovala jsem nad tím zeleným, ale nakonec zvítězil zdravý rozum... :)
    Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten zelený se mi vyloženě nelíbil. :D A srdíčka v laku mě tentokrát nezaujala, takže jsem měla jasného vítěze. :))

      Vymazat
  3. Zrovna dneska jsem na něj koukala a takhle nalakovaný vypadá rozhodně líp než v lahvičce. I když ty máš ty třpytky krásně rozprostřené, já bych to tak hezký asi neměla :D
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No dopomohla jsem si, ale mně to nijak nepřekáží, takže pohodička. :) Jinak by to ale taky takhle nevypadalo. :D

      Vymazat
  4. Skvele nehty!
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný, proč my jsme ho v práci neměli? Možná bych ho jinak ukořistila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, vždyť to jim tam tu výplatu za chvíli můžeš rovnou celou odevzdat. :D Občas jsem ráda, že nedělám s kosmetikou. :D

      Vymazat
  6. Taky jsem na ně koukala, ale tentokrát si nevybrala. I když ten zelený jsem pak někde na internetu viděla na černém laku a musím říct, že to vůbec nevypadalo špatně. Ovšem tys zas vymyslela super kombinaci, vypadá to úžasně s latíčkem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně normálně zelená vůbec nevadí, ale tohle nebylo ono. :D
      Děkuju, Aničko :) Sice to není úplně originální, dávat je furt na nude, ale když ono jim to spolu vždy tak sluší. :D

      Vymazat
  7. Pri pohľade na tie fotky som si najskôr povedala... páni, ako sa jej to podarilo tak dokonalo nalakovať :D Ale určite je za tým dosť roboty, lebo samo od seba sa to tak nalakovať asi ani nedá. Každopádne, veľmi pekný lak, aj na tom podklade pekne vynikne! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedalo to zase tolik práce, jen pár glitříků sem a tam..:)) Moc děkuju, těší mě, že se líbí. :)

      Vymazat
  8. Achjo tak je to krasavec :D Krásně nalakováno i nafoceno, takže já asi neodolám a půjdu si ho koupit. A GS pod ním je taky moc pěkný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem z něj nadšená, určitě budeš taky. :) Díky moc, Mončo. :)

      Vymazat
  9. Vypadá to úžasně...ovšem především díky tobě...to,jak jsi ty glitry krásně vyskládala,posunulo tuhle manikúru o level výš...jsi šikulka:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Je krásný, taky už jsem ho málem nesla k pokladně, že si ho koupím, ale pak jsem se rozmyslela že mi bude stačit Rimmel Sparkle every day :-D........ Nestačí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Efektových laků není zkrátka nikdy dost. :D
      Děkuju, Viky. :)

      Vymazat
  11. Ale farebnú kombináciu má super. Zhluky sa mi väčšinou podarí roztiahnuť, mne by sa nechcelo upratovať to :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to nikdy nejde :/ Je pravda, že ty si s nimi vždy krásně poradíš :) Já musím uklízet. :D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...