neděle 17. ledna 2016

OPI So Many Clowns...So Little Time & Sally Hansen 140 Rockstar Pink


Hezké ráno,

dnes si od nail artu trochu odpočineme, protože vám chci ukázat krásný efektový lak Sally Hansen a mléčně zbarvený OPI, jenž krytím nepatří k těm nejlepším, ale bude vám dobrým společníkem třeba jako podklad pod glittrové laky :)




S třpytivým lakem Sally Hansen jsem si připravila dvě kombinace, které se mi docela líbily, ale o nich až za chvíli.

So Many Clowns...So Little Time od OPI pochází z jarní kolekce 2011 nazvané Femme de Cirque, ve které se nacházely čtyři velmi decentní odstíny - dva tělové, světloučce růžový a jemně třpytivý. Na všechny můžete mrknout zde.
Já ho kupovala na Interbeauty a myslím, že už asi nikde k dostání není.

Jak jsem zmiňovala v úvodu, s krytím to je bída. Prosvítá i ve třech vrstvách a je to prostě takový mlíčko. Výborný je např. k sandwich manikúře, anebo jako podklad pod efektové laky. Ale třeba mně osobně nevadil ani samotný. Je pravda, že nehty nemám moc dlouhé a ten prosvítající volný okraj nehtu nebyl až tolik do očí bijící.





Sally Hansen 140 Rockstar Pink kryje až moc dobře. :) Vidíte dvě vrstvy bez top coatu. Jeho lakování bylo fajnové - hezky a rovnoměrně se rozprostírá a už 1. vrstva vypadá moc slušně. Každopádně 2. vrstva mu dodá šmrnc a šťávu. Je to čistě třpytivý lak poskládaný z růžových, modrých, zlatých a červených třpytek plovoucích v čiré tekutině.






Nalakovat ho v jedné slabší vrstvě už bylo malinko složitější, protože si štěteček nabírá hodně tekutiny, takže je potřeba ho pořádně otřít, ale zas to nepřehnat, protože pak samozřejmě na nehtech zadrhává. V téhle podobě se mi líbil moc.








Máte některý z laků ? Sally jsem určitě od někoho dostala, ale vůbec si teď nevybavím od koho to bylo. Snad by měla být stále v prodeji. :)

A která verze je vám milejší ?

Mějte se fajn. :)





20 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Jsou. :) Určitě doporučuji, pokud na něj někde narazíš. :)

      Vymazat
  2. Nude lak a glitre to je vždy zaručený úspech :) Rockstar Pink je vydarený kúsok, páčia sa mi v ňom tie drobulinké glitríky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, asi i proto vždy skončím u nude. :D Jsem ráda, že zaujal. :)

      Vymazat
  3. Libi se mi druha verze. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Ja zasa oceňujem krásneho mliečneho opíka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, on nevypadá zle, ale asi to nebude na nějaké dlouhatánské nehty. :)

      Vymazat
  5. Ten efekťák je krásný...mám trochu podobný odstín-Supernova. Musím říct, že nude podklad mu jako parťák sluší, takže děkuju za tip:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Supernova vypadá podle swatchů moc hezky. :)
      Jsem ráda, děkuju. :)

      Vymazat
  6. Mně se nejvíc líbí poslední verze, kdy lak není tak hustě u sebe :-) ale mám ho taky a musím říct, že když jsem ho měla ve dvou vrstvách na všech nehtech, tak se mi to taky líbilo. Překvapuje mě u něj, že i když je to glittrový lak, tak v těch dvou vrstvách kryje pěkně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, je to docela překvapující vzhledem k tomu, že je to jen glitřík na glitříku, ale očekávala jsem to od něj, protože jsem četla tehdy tvůj příspěvek. :)

      Vymazat
  7. Mám Rockstar Pink a páči sa mi verzia v jednej vrstve na všetkých nechtoch :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi se k ní taky přikláním, vypadalo to hezky. :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...