středa 9. března 2016

Cuccio Longing for London ve společnosti soviček :)


Vítám vás u prvního březnového článku. :)

Chvilku tu bylo mrtvo, protože mi v práci začala prodloužená pracovní doba a trochu mě překvapilo, že po osmé večer už nemám dostatek energie na focení a psaní. :D  Nebudu raději slibovat, jak to zlepším, ale samozřejmě bych byla ráda. :)

Dnes to bude takový opravdu hodně jednoduchý nail art vytvořený sovími vodolepkami v kombinaci s glittrovým lakem. 

Jako podklad jsem použila Cuccio Longing for London, což je příjemná fialková krémovka s výraznějším šedavým nádechem. S lakováním jsem byla spokojená, protože lak je docela dobře pigmentovaný a stačilo nanést dvě vrstvy. Původně jsem se tedy trochu obávala, že bude potřeba více vrstev, protože v první dělá trochu lysinky, ale dvě mu nakonec stačily.







Na prostředník a prsteník jsem umístila sovy a přelakovala top coatem. Dostala jsem je od Aničky a Suzi ( alespoň mám do zásoby :D )

Na ukazovák a malíček jsem nalakovala OPI Gaining Mole-Mentum, který chci vyfotit ještě někdy na denním světle. Obsahuje totiž úlomky v barvách zlata, růžového zlata a stříbrné, což se mi pod lampou všechno tvářilo jako jednotná zlatá.






Přeju vám hezkou středu. :)



16 komentářů:

  1. Moc hezký Romčo, sovičky vypadají skvělě :) chápu jarní únava útočí, člověku se neche nic snad se to brzy zlepší. Zdravíme pana Odina ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Hani. ♥ Jojo, člověka to hrozně vysává a pak se ještě dlouho vzpamatovává. :D
      Podrbání Bárníkovi :-* :)

      Vymazat
  2. Jupí, článek! :D už tady sonduju pár dní, jestli něco přispěješ :D Moc se mi mani líbí, krásně zvolená barva k těm vodolepkám, já bych s tím zas měla problém :) a co nejvíc chválím? Ty delší zarovnané nehty! <3 Pecka, podle mě ti tohle sluší nejvíc.. nebo alespoň mně se to nejvíc líbí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, až tak ? :D Tak to mě těší a moc. :) Asi si zkusím tuhle délku udržovat, taky se mi to teď nějak víc líbí, tak jsem ráda, že se to setkalo s úspěchem i u tebe <3 Mockrát děkuju, Aničko ! :)

      Vymazat
  3. Musím souhlasit s Aničkou, delší a do rovna = naprostá bomba! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Opět nehty povedené :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Jů sovičky... A s fialkovým podkladem:-) Nádhera... I ten efekťák vypadá super-já mám jen vždy u takových střípků problém s odchlipováním rohů. Sluší ti nové nehty:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc. :) Jojo, občas to tyhle laky dělávají, ale s tímhle konkrétně jsem problém neměla. :)

      Vymazat
  6. Skĺbiť blog a prácu vie byť niekedy až nemožné a úplne to chápem ;) Veľmi sa mi páči aj podklad, aj ten OPI lak s úlomkami a aj sovičky... Samozrejme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že se líbí. :) Přesně tak. Jedině se předpřipravit dopředu. :))

      Vymazat
  7. V tom prípade môj blog už zomrel dávno. A môžem ho mať rada akokoľvek a akokoľvek rada robiť príspevky, keď to nejde, tak to nejde :-))) A sovičky na fialovom základe? To je niečo akurát pre mňa ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tentokrát jsem se připravila a jsem zásobená, ale dokonce jsem si už čtvrtý den nenalakovala nehty. :O :D To se nestalo ani nepamatuju.. Příště půjdou na nějaký Golden Rose. :) Jsem ráda, že jsem se ti strefila do noty ♥

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...