úterý 13. listopadu 2012

Sally Hansen + Essence

Zbožňuju vše kolem laků ať už jde o obyčejné lakování či nail art.A tak jsem se rozhodla se s Vámi o něco podělit, případně poradit a ukázat Vám, co mám ráda a co mi třeba vyhovuje.. Snad to nebude úplnej trapas a třeba to k něčemu i bude..:)

Dnes jsem chtěla něco zvláštního, ale zároveň jednoduchýho s čím není práce, zato to ale vypadá efektně.A tak jsem se rozhodla pro toto :



Miluju tyto více barevné kombinace ať divočejší anebo jako tady za použití jedné decentnější, nenapádné barvy :) Použila jsem Sally Hansen č. 450 Fairy Teal, Essence řadu Nude Glam č. 04 - Iced Latte a Essence řadu Nail art special effect topper č.13 mrs and mr glitter.






JAK SE LAKOVALO :

Essence 04 - Iced Latte : Nevím jak Vám, ale mě se vždycky ty nejsvětlejší odstíny lakují celkem obtížně..Konkrétně tento dělá v první vrstvě pěkné díry a jsou tedy třeba dvě a někdy až tři vrstvy:) Na snímku mám všeho 2x.Taky docela rád dělá různé nevzhledné bublinky, ale ve výsledku, když se povede, je to opravdu nádherná nude barvička, kterou moc ráda použiji.

Essence 13 mrs and mr glitter : MILUJI tento nadlak se speciálním efektem !!! Glitříků je tam opravdu požehnaně a jsou modré, černé a takové zeleno-zlaté.Opravdu nádherná barevná kombinace, kterou jsem si zamilovala.Lakuje se přímo královsky.Dva tři tahy a nehet je krásně posetý tou třpytivou nádherou :) Určitě doporučuji tento pokud zrovna něco takového sháníte.

Sally Hansen 450 Fairy Teal : Nádherná pastelová barvička ( jelikož je momentálně překrytá glitříky, tak to není vidět, ale určitě ho sem přidám i samostatně v některém dalším článku).No ohledně toho lakování..nevím, nevím.Lakovala jsem ho teprve podruhé a při prvním lakování dělal v první vrstvě opravdu mega díry, ale při druhé vrstvě už bylo vše v pořádku.Pak si ale štěteček nabírá až neskutečně zbytečně moc přebytečné barvy, takže musíte pořád otírat pomalu až do zblbnutí :) Na druhou stranu nedělá aspoň žádné bublinky a barva je krásná, ucelená..Musím Vám ho pak nafotit i samostatně, je fakt super :)

Tak to by bylo asi vše...A co Vy?Máte rády takovéto kombinace?Nosíte?
:)




Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...