neděle 16. června 2013

NYC New York Color - 131 Chelsea Cherry


Pěkné nedělní odpoledne. :)

Ač mi červené laky nevadí, tak se jich tu na blogu moc nevyskytuje a tak si dnes dáme tenhle lak z kolekce Expert Last Nail Polish Up to 7 day wear. Jedná se spíš o takovou světlejší červenou krémovku, barvou připomínající třešně, jak už i z názvu plyne. :)
Lakoval se dobře, kryje ve dvou vrstvách a má teda nádherný lesk! Taky proto jsem nepoužila žádný top coat, ale ta výdrž, ou... to opravdu žádných sedm dní nebude. Já ho lakovala včera a už dnes mám oťukané konce nehtů. 








Obsah lahvičky 9.7ml
Doba spotřeby 30 měsíců
Cena 49.90,-Kč

Jinak na mé Fb stránce ( klidně dejte "lajk", já se zlobit nebudu... :-)), jsem si před pár dny stěžovala na zlomený nehet. Je to ukazováček a použila jsem opět ubrouskovou metodu. :) Všimly jste si něčeho ?

A co jinak vy a červené laky, máte nějaký oblíbený ?

Pěkný zbytek dne. :)

13 komentářů:

  1. Mně tyhle láčky celkem vydrží. A tak krásné červené jsem si u nich vůbec nevšimla, to jsem ale slepota slepá... Musím ho omrknout, ale zatím u mě vede Gabriella Salvete 114, ta je parádní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná by ta výdrž byla v pohodě, kdybych použila top coat, kdo ví. :) Od Gabrielly bych si určitě nějakou krémovku pořídit chtěla, zatím žádnou nemám..:-O :))

      Vymazat
  2. Pěkný je, zajímavé, že foto samotného laku není shodné to co je na nehtech. Já mám jen 2 červené viz. má sbírka a tím je Miss Sporty a Flormar

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To myslíš asi poslední fotku, to jo. Je totiž focená s bleskem, takže jinak to, co vidíš na ostatních fotkách, je opravdu identická barva jak na nehtech, tak i v lahvičce, aspoň mně se nezdá, že by nebyla totožná. :)

      Vymazat
    2. jojo poslední, je fakt, že blesk dělá hodně neplechu, proto s ním tak nerada fotím :D

      Vymazat
    3. Hodně to zkresluje, to je pravda. :)

      Vymazat
  3. Jéééééj.... no ten je krásnej. Mám pro červené laky asi slabost, ale jako takovou skrytou nebo co, protože v drogeriích po nich vyloženě nekoukám, ale ve sbírce jich mám docela dost :D Ale každá je jiná a všechny je miluju! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se po nich zrovna moc nedívám a celkem mám červených laků asi jenom něco kolem čtyřech kousků, ale je fakt, že tenhle je hezkej. Asi se teda ještě mrknu po té GS, protože co jsem koukala, tak ta 114-ka bude fakt nádherná.. :)

      Vymazat
  4. prvý komentár mi nezobralo, tak snáď sa tu nakoniec neobjaví 2x :-D vzhľadom na cenu a intenzitu lakovania a hlavne jeho farbu mu to ešte môžme odpustiť. keď toto spraví lak za 6-8 eur, to už je horšie :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, rozhodně souhlasim. Kdybych nosila nehty celý týden stejné, tak se teda naštvu, ale při četnosti mého lakování je mi to fuk. :))

      Vymazat
  5. Tak červené odstíny já můžu kdykoliv, v mé sbírce vedou a NYC mám hodně oblíbené, proto nechápu, že tento červený nemám :-). S tou výdrží jsem zjistila, že tyto 7 days NYC mají horší výdrž než jejich In a minute řada - ta má výdrž perfektní - top coat turbo dry samozřejmě ledacos vyřeší :-D

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...