středa 5. února 2014

A má další kombinace : Uma Cosmetics Party Rock & Maybelline Colorama Brocades #219


Ahojky všem.

Tuhle nádherně tmavou fialovou s modrým podtónem, jsem dostala jako druhý lak od Cácorky a já se rozhodla vám ho tu dnes ukázat spolu s Brocades od Maybelline #219. Tyhle dva laky spolu vytvářejí vážně kouzelně mrazivou kombinaci, která je pro tu zimu teď jako dělaná. Já jsem zvolila asi trochu netradiční variantu, kdy všechny nehty jsou glitrové a jen jeden je krémový. Obvykle to bývá opačně, ale mně se to tak zalíbilo. :)




Uma Party Rock je vodovější konzistence a byly tak potřeba tři vrstvy - i tak jsem si na pár fotkách všimla, že mi občas konec nehtu nějak prosvítá, takže jsem přidala vrstvu čtvrtou + navrch top coat. S tc je schnutí bleskovka i s tolika vrstvami, takže to vlastně ani ničemu nevadilo. Se štětečkem, který je delší a rovně střižený, se mi lakovalo krásně. Je měkčí, na plochu nehtu si pěkně "sedl" a sklouzl, šlo to jak po máslíčku. :) Při tolika vrstvách jsem se obávala bublinek. Ty se nakonec nekonaly, takže za mě další plus. Během Vánoc jsem ho jednou nalakovaný už měla a tuším, že po celý dva dny, co jsem ho nosila byl v pohodě a pak šel dolů. Navíc po designový stránce se mi děsně líbí lahvička laku - nepřipadá vám taky tak trochu jako taková Chanelovská ?? :D Jednoduchý styl písma, tři řádky..no, prostě se mi líbí. :))




Maybelline Brocades #219 se mi chvilku líbí, chvilku ne.. zajímavý to jev, ale je to tak. :)) On má totiž v sobě takový zlatavý odlesky, který se mi zkrátka do tý stříbrný moc nelíbí. Když nejsou vidět ty odlesky a lak se tváří jako chladná stříbrná s glitry, tak je to super, ale pak změníte úhel ruky a je tam ta teplá zlatá a mně se to tam prostě nelíbí. :/ Což o to, chápu, že je to inspirovaný brokátem a úplně ho tam vidím, ale za mě prostě asi ne. Oproti jeho předešlému kámošovi s číslem #220 se mi i hůř lakoval a tak nějak se mi zdá, že je o dost hrubší.. což by nemělo, protože tekutina, glitry, to všechno je stejný, až na tu barvu samozřejmě. Ale stejně. Taky mi přijde, že hůř drží, protože i po přetření s tc mi sem tam nějaký ten glitr vyčníval a jak se za něco zatrhne, jde to dolů i s kouskem laku. Nic hroznýho to ale zase nebylo, jen sem tam místy. Takže lak je to pěknej, jen bych ho asi úplně samotnej nenosila a řekla bych, že se s Umou docela svezl, že o ten krásnej výsledek se postarala hlavně ona. :D







Foceno s bleskem




Co na tuhle dvojku říkáte ? :) Z focení mám radost, protože jsem se obávala toho, jak chytnu odstín u Umy. Když jsem se ji pokoušela fotit samotnou přes Vánoce, tvářila se moc modře, ale teď to vyšlo a odstín odpovídá na 100% skutečnosti. :)

Jinak u Nikol si můžete prohlídnout další odstín od Umy. Např. jsem se u ní dočetla, že by tahle značka měla být dostupná v inovovaných prodejnách Teta. ;)

Mějte se moc fajn.

27 komentářů:

  1. Jéééj, vážně jim to spolu sluší :) Obdivuju tvou odvahu dát ty třpytky do převahy na většinu nehtů, protože já bych na to sundavání neměla nervy, ale vážně to vypadá dost dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Hani :) Tuhle variantu jsem nosila fakt ráda, ale stejně ta Uma je krasavice největší. :)) Teď mám od včera nalakovaný 224 Brocades, ten červený a zřejmě ho taky zkombinuju, jen zatim nevim, s jakym lakem. :) Možná nude to vyhraje.

      Vymazat
  2. Vždycky jsem říkala, že tmavě modré sluší zlaté nebo střibrná. Ale nikdy jsem si nedokázala představit, jak jí budou slušet obě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten lak je naprosto dokonalej :) vypadá krásně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc Ti sluší! A máš to krásně nafocené.. :) Asi taky zkusím nějaký lak od Umy, líbí se mi jejich barvy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju mockrát za pochvalu, mám radost ! :) Škoda, že u nás nemáme ty inovovaný drogerie Teta, protože naprosto souhlasim, maj krásný odstíny.

      Vymazat
  5. Opět jsi nezklamala:o)) Krásná kombinace, líbí se mi to opačné použití-glitry v převaze! A taky krásné fotky, ten odraz perliček v lahvičce laku...hmmm... Krásný večer:o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No moc děkuju, úplně se tetelím blahem. :D Ten odraz perliček vyšel úplně náhodou :) Až v počítači jsem si toho pořádně všimla a taky se mi to docela zalíbilo. :) Krásný večer i tobě, Marcelko. :)

      Vymazat
  6. Další skvostný nail art z tvého blogu <3

    OdpovědětVymazat
  7. 220 stále vedie :D Ale aj tento je pekný :) Ja som trochu rozpačitá z odtieňu od China Glaze - I´m not a lion - je trblietavo-zlatý, ale tak trochu razí do strieborna a príde mi to zvláštne. Ale páči sa mi v kombinácii so svetlo ružovou, je to také princeznovské (na čo mám náladu tak raz do roka, ale vtedy je to pekné :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslim, že tu 220-ku jen tak něco netrumfne. :D Ten ChG je pěknej, ale právě míchání tý stříbrný se zlatou mi nějak nejde do noty. :/ A děkuju. :)

      Vymazat
  8. Moc krásná kombinace, hodí se k sobě, ale stejně se mi víc líbila ta před tím Max Factor s 220, ty k sobě prostě sedly! Ale pravda, tahle je opravdu taková krásná chladivá na zimu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, Max Factor s 220-kou, to bylo zamilování na první pohled. :)) Děkuju. :)

      Vymazat
  9. Velmi povedená kombinace, jako stvořená na tyhle dny ;-).

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělá kombinace. V nových drogeriích teta jsem se se stojanem této značky potkala, zatím jsem si ale nic nepořídila, tak třeba příště :)
    Hanďa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Hanďo. :) Jestli se u nás někdy tyhle laky vyskytnou, tak si jich pár určitě pořídim. :)

      Vymazat
  11. Mě se právě naopak ta kombinace stříbrné se zlatou v tomhle laku líbí :D :D Normálně mi tyhle dva odstíny nejdou k sobě, ale tady spolu tak pěkně ladí, že tomu nejde odolat :D A ty laky Uma, v obchodě mě vůbec nezaujaly, u Nikol jsem se naopak do toho odstínu zamilovala, ale v naší nové Tetě jsem ho tam prostě nenašla :D takže pech... No a tento má krásný odstín, ale to krytí mi příjde docela slabé... Možná v kombinaci s třpytkama by se dal udělat nějaký glitter sendvič :D ale nevím, no, želíčko to zas není asi... Každopádně fotky máš úplně nádherné <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně k sobě nepasují normálně a ani tady v tom případě, bohužel. :/ Nikol má moc pěkný odstín, ale myslím, že právě psala, že už se nedá sehnat, že ty odstíny hodně obměňují. Ale taky bych ho brala a i další, ale u nás nejsou :( Jsem ráda, že se fotky líbí a děkuju ti mockrát. :)

      Vymazat
    2. Já jsem se právě dívala na ty jejich stránky a přišlo mi, že tam mají úplně jiné odstíny než jsou u nás v drogerce :D Ani ten od Nikol už tam ale nebyl... Třeba u vás ještě otevřou novou Tetu :)) Hrůza je, že nám chtějí zrušit tu starou O__o Nevím, kam budu chodit na poklady :'( :D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...