pátek 28. srpna 2015

EBD Up To X 05 Fine Nude


Dobré ráno :)

S radostí vám tu dnes ukážu další lak EBD Up To X s názvem 05 Fine Nude.
O těchto desetidenních lacích jste u mě četly už v tomto článku, kde byl holografický lak, anebo v tomto, kde jste viděly krémovku a lehký shimmer.

Dnes to bude další holograf, přímo nadpozemsky krásný ♥ Už jsem ho obdivovala u Nikol a Viennettky, takže když jsme s kolegyní objednávaly na modeláži, nemohl v mé objednávce chybět.

Co se týče vlastností laků, tak ty jsou až ukázkově dobré. Stačí ho lakovat ve dvou vrstvách a bez Base Coatu. Speciální Top Coat jsem k němu už neměla, ale nevadí, přelakovat ho můžete jakýmkoli jiným. Protože Suzi ode mě ve swapu jeden dostala ( bez TC ), krásně jí vydržel i s Top Coatem od Astor 002 Already Dry! Já si ho nosila 3 dny bez TC a až na levou ruku vypadal dobře. Pak jsem ho přelakovala ještě jednou vrstvou, abych ho nosila 4. den a pak už musel dolů. Nebýt v práci, vydrží déle.

Ani mi nešlo o samotné testování výdrže - on se mi prostě jenom tak moc líbí, že jsem ho dobrovolně nosila 4 dny a nenudil mě ani jednou. Naopak jsem si ustavičně okukovala nehty. :D 

No jak už jsem řekla, lakovala jsem ve dvou vrstvách. Tekutina je dobré konzistence, tak akorát, takže během lakování drží tam, kde má. Už 1. vrstva vám napoví, že tohle bude bomba, pod umělým osvětlením již vykukuje holo efekt a přidáním vrstvy druhé si už váš pohled labuží nad tou krásou. Schnutí je bleskurychlé - po nalakování druhé ruky máte první ruku suchou. Paráda. 

Barva je úžasná. Taková středně tmavá bronzovo nude. Podle toho, jak natáčíte ruku, jde do zlaté, zelenkavé a až tyrkysové. Já ho miluju a myslím, že bych se nebála vám ho doporučit. :)

Pořídila jsem za 125,-Kč na eshopu modelaznehtu.cz, kde nyní probíhá akce - ke dvěma libovolným lakům EBD Up To X Top Coat zdarma. Zakoupit se dá i Nail Art sada s tímto lakem, kterou najdete zde.




















Doufám, že se dnešní příspěvek líbil a přeju fajn den. :)

17 komentářů:

  1. Whoa how pretty! This nail polish would be perfect for the autumn ❤

    OdpovědětVymazat
  2. Máš krásné fotky, lak je opravdu nádherný :) Mám ho teď nalakovaný.

    OdpovědětVymazat
  3. Lak je moc hezký, to jo .. ale bože ty tvoje fotky ? To je fakt dokonalost ! Je vidět, že ten nový foťák je fakt třída :) Jinak když zase vidím ty tvoje kraťounké nehty, zase mě chytá to šílený nutkání vzít pilník a jít zkracovat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, děkuju mockrát ! :) Foťák dělá opravdu moc krásný fotky a mám radost, že je ten rozdíl vidět. :D
      Jinak to znám, jak už jsem předtím říkala, jednou za čas mě popadne touha po zaoblených nehtech, ale nakonec stejně vždy skončím u své klasiky. :D

      Vymazat
  4. Odstin je vazne nadhernyy na leto jako stvoreny.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Asi nemusím psát, že miluji holoušky, takže tenhle se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, vím o tvé lásce k nim. :)) Těším se, až si jednou pořídím takový ten fakt pravý holograf ! :)

      Vymazat
  6. Je překrásný...miluju holografy a tenhle je moooc povedený... máš opravdu dokonalé fotky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, vážně mě moc těší, že se fotky líbí :)

      Vymazat
  7. Taky se mi tenhle moc líbí ani bych neřekla, že bude až takový holouš, moc tvým nehtům sluší :-) a fotky jsou opravdu parádní <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No docela překvapil. :) ♥ Nevidět ho u holek, tak si ho určitě nevšimnu, přitom takový krasavec to je.
      Děkuju za pochvalu :-***

      Vymazat
  8. Jednoducho krása, nádhera a ten efekt je úúúúžasný ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tenhle lak jsem si nedávno koupila a jen tak ze zvědavosti projíždím stránky, jestli někde nebude k vidění a natrefila jsem na tenhle supr příspěvěk :) Tenhle lak je opravdu nádherný a moc se těším, až si ho taky nalakuju :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...