čtvrtek 24. března 2016

Fialkové kamínky


Dobré ráno.

Na Born Pretty Store mě zaujaly tyhle fialkové kamínky, tak jsem si je nechala poslat a dnes vám přináším nail art právě s nimi.

Kamínky jsou v několika barvách, takže krom těchto fialkových jsou ještě jakoby čiré, bronzové a takové s více odlesky, které mi teď připadají hodně zajímavé. Moje barevná preference byla v tomto případě jasná. :)

Kamínky jsou o velikosti 1.2mm a najdete je ZDE.


Kamínky jsou ve tvaru maličkých diamantů, takže se na nehet usazují obtížněji, nicméně to za to stojí, protože jsou nádherné. Můžete je využít buď jako kaviár na nehty, což jsem si zkusila já, anebo umístit dle chuti. Ve fotogalerii na BPS jsou třeba umístěné v květině, což vypadá moc krásně.

Co se týče výdrže, tak je lepší vytvořit si manikúru spíš někam na večer, kdy už nic moc manuálně neděláte, to pak v klidu vydrží. Na nějaké mytí nádobí, vlasů apod. spíš zapomeňte. :)











Jinak z laků jsem použila černý Rimmel 800 Black Out, Gabriella Salvete Lavender Love a E style Lavender.

Pokud si z BPS budete něco objednávat, můžete využít kód NMX31 pro 10% slevu.

Mějte se krásně. :)


Born Pretty Store mockrát děkuji za poskytnutí produktu k recenzi. :)



19 komentářů:

  1. Hmm, tak tieto drahokamy vyzerajú naozaj zaujímavo :) Škoda, že vydržia len chvíľku... Inak veľmi pekná mani, páči sa mi ten ukazovák ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten ukazovák ani původně nebyl v plánu, ale nakonec se celkem povedlo. :) Noo, já nevím, jestli by třeba s top coatem vydržely déle, ale nějak se mi ta myšlenka, jak to bude zalité, nelíbila. :)) Děkuju :)

      Vymazat
  2. Jako drahokamy :) trochu mi to připomělo nail art od Simply nailogical ♥ Pěkné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemyslíš takový ten, jak má na černých pruzích větší kamínky ? :) Děkuju, Hani. :)

      Vymazat
  3. Wow, tak to je bomba... Jakmile se něco třpytí a ještě navíc fialově, tak to já můžu:-) Díky té černé to působí luxusně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, přesně, taky mě ta fialková hned dostala :D Moc děkuju. :)

      Vymazat
  4. Táto mani mi pripomína nejaký extra luxusný koláčik v nočnom klube. Divná asosiácia, ale to bolo prvé, čo mi prebehlo hlavou, keď som tvoje nechtíky zbadala. Kamienky sú nádherné, tá farba je mega, ale nezaostáva ani Gabika so svojím dokonalým odtieňom a tvoj pekný nailart :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak ten bych si dala. :D Ani ne divný, je to milý. :) Už jsem docela dlouho žádnou GS nevytáhla a tahle byla k tomu úplně přesně. :) Mám radost, že se tak líbí. :)

      Vymazat
  5. Krásný nail art, Romanko :-) moc se povedl, vůbec by mě asi nenapadlo to tam jen tak "namočit", ať se přilepí :D to byl super nápad <3 trochu mi to připomnělo takovou tu podprsenku se špičatýma cvokama :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle byl pokus č.2 :D Původně to mělo vypadat jinak, ale nepovedlo se, tak jsem si řekla, že je na nehet jen nasypu a bude. :)) No vidíš, to mě ani nenapadlo s tou podprsenkou. :D
      Děkuju, Aničko <3

      Vymazat
  6. To je primo dokonale.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi krásne. Pre mňa sú takéto ozdôbky bohužiaľ len na fotku a veľmi nepraktické. Aj keď ich akokoľvek zalakujem vrchným lakom, nedržia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. :) To jsem ani nezkoušela, už předem jsem to odsoudila k tomu, že se mi to nebude líbit. :D Je to škoda, ta krátká výdrž podobných ozdob.

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...