pátek 6. května 2016

Neonová sova s destičkou Qgirl-036



Dobré ráno všem.

Razítkování jsem opravdu přišla dost na chuť a ráda bych se v něm zlepšila, proto neustále něco zkouším. Na dnešek jsem si tedy připravila nehty se sovím motivem. :)

Ve volném večeru jsem si vzala všechny razítka, destičky a laky, usadila se a zkoušela, s kterými laky se dá razítkovat. Několikrát jsem byla mile překvapená. Zjistila jsem, že se skvěle razítkuje s modrým Essence z limitky Yes, we POP! 03 Hello Hipsters a s neonkou Dare To Wear That's Hot Pink. Líbily se mi spolu natolik, že jsem je zakomponovala do dnešní manikúry. :)




Použila jsem tuhle nádhernou destičku, kterou mi poslala Míša. Najdete ji na Aliexpress. Všechny nehty, krom prsteníku, jsem nalakovala bílým EBD Up To X 16 White. Na prsteník přišel odstín 35 Candy od téže značky. Přelakovala jsem ho efektovým lakem China Glaze Point me to the party.

Na ostatní nehty přišla razítka. Sovy jsem otiskla dvakrát. Docela se mi líbila představa, jak budou přes sebe - modrá a růžová. Klec jsem na destičce přetřela oběma odstíny, stáhla kartou a vznikla z toho pěkná barevná klícka. :)

Do budoucna plánuji ještě sovy vybarvit a vytvořit "nálepku", tak jsem zvědavá, jak to dopadne. :)





Přeju fajn víkend. :)




14 komentářů:

  1. Ta sova vypadá dvojbarevně docela zajímavě (hezky) :) Když přišel ten trend razítkování tak jsem si pořídila jeden né moc kvalitní "set" a skoro vůbec mi to s ním nešlo (no nejdříve jsem na něm měla ještě tu ochranou fólii :D) ale pak to bylo kvůli špatným lakům na nehty... No asi to zase po dlouhé době vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že se ta sova líbí. :) Ona je ve skutečnosti ještě výraznější s tou neonkou, jen to nejde nikdy pořádně zachytit. Taky jsem si asi před nějakými šesti lety koupila sadu, ta byla od Essence, a taky mi to vůbec nešlo ( s fólií mám stejný zážitek :D )
      Jen to vyzkoušej, já se do toho úplně zbláznila. :)

      Vymazat
  2. Bezva Ročmo, líbí se mi jak si se do toho razítkování pustila a jak objevuješ i klascké laky se kterými to jde.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsou nadherne! :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Aká chutná funky sovia mani! :) Páči sa mi to celé! Hoo! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to by byl dobrý název příspěvku - Funky sova ! :D Hoo i tobě a děkuju ! :D ♥

      Vymazat
  5. wau, toto je fakt krásne! presne moje farby:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to jsem moc ráda, že jsem se dokonce i strefila do barev. :) Děkuju ♥

      Vymazat
  6. Rada by som napísala, že ju nutne potrebujem, ale nechám si to až na okamih, keď sa naučím pečiatkovať :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když se to konečně daří i mně, tak to už to musí zvládnout opravdu každý. :D Vůbec nepochybuji o tom, že si na to jednou přijdeš. :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...