pondělí 13. června 2016

Čínská opera na nehtech ? S vodolepkami z BPS za chvíli :o)


Pěkné pondělní ráno přeju. :)

Když jsem si na Born Pretty Store prohlížela všechny ty ozdůbky na nehty, nemohla jsem přehlédnout nádherné vodolepky s motivy čínské opery. Dnes tedy zase po delší době celoplošné vodolepky. :)

Už samotný motiv je barevně velmi pestrý, takže abych to náhodou nepřekombinovala, sáhla jsem opět po čísle 117 od Gabrielly Salvete. Ukazovák jsem u lůžka nechala "nahý" a poskládala stříbrné ozdoby do V. Většinou je plácnu po jedné k lůžku a končím, tak tentokrát to chtělo konečně zkusit i jinak. :) Docela se mi to líbilo a po přidání silnější vrstvy top coatu to i dobře drželo.

Ale dnes je to hlavně o vodolepkách, tak ať moc neodbíhám. Použila jsem motiv s číslem C214. Vodolepky najdete ZDE, celý arch sestávající ze čtyř různých motivů.




Trochu jsem se obávala, jak se s celoplošnými vodolepkami poperu, protože s nimi mívám většinou problém. Celkem mě překvapilo, když to šlo skoro samo ( že bych se v této metodě konečně začala zlepšovat ? :)

Vybraný obrázek jsem nevystřihovala podle tvaru nehtu, ale naopak jej celý položila, ušní tyčinkou vyhladila do stran a co přečuhovalo, odstranila pomocí korekčního štětce a odlakovače. Nehty jsem přetřela vrstvou top coatu a manikúra byla na světě.





Já už jen připomenu, že v případě objednávky na Born Pretty Store  můžete využít 10% slevy s kódem NMX31.

Přeju vám příjemný den. :)




Děkuji BPS za poskytnutí produktu k recenzi :)


14 komentářů:

  1. Na vodolepkách poslední dobou taky ujíždím, ale u tohohle typu (obdélníčky v jednom kuse, ne třeba ovály jednotlivě vedle sebe) mám problém s tím, že mi nepokryjou celý nehet, když je chci použít všechny, potřebuju dvě balení... To mám tak široký nehty nebo s tím má problém i někdo další? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám spíš opačný problém, většina je mi velká. :D Hrozně bych si přála širší nehty. :))

      Vymazat
    2. Já právě vůbec nemám široký nehty, jen se mi tak moc kroutí, že vypadají úzce, ale pak mi z každé strany kus vodolepky chybí... :/ Ale tak aspoň vidím, že bude chyba asi fakt u mě :D

      Vymazat
  2. Ten černý lak je krásný a vodolepky BPS jsou super taky jich mám doma pěknou hromádku :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super. :) Dlouho jsem si na něj nevzpomněla a teď ho lakuju zase až moc často. :))

      Vymazat
  3. Kráásne ten čierny lak s trblietkami sa k tomu super hodí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné vodolepky v kombinácii s krásavcom od GS a dokonalé nechty = môj veľký obdiv a presvedčenie, že aj ja po veľmi dlhom čase siahnem po nejakých vodolepkách. Na svoje pomery ich mám doma dosť :D
    Ďakujem za inšpiráciu.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...