pondělí 18. července 2016

Ptáčkové..:)


Pěkné ránko všem. :)

Destičku Moyra 05 Vintage jsem si koupila hlavně i kvůli tomuhle vzoru. Naprosto jsem se do něj ( a samozřejmě i destičky samotné ) zamilovala. A co se stalo, když jsem ho jako první šla hned zkoušet ? Nic..on nešel !! :D Naštěstí se za jedné noci podařilo a tak vám dnes přináším tenhle výtvor, na který jsem pyšná jako matka na své dítě. :D

Na nehty jsem jako základní barvu vybrala lak Nubar Jumper z kolekce Garb & Glam. Ano, zase on..když já ho poslední dobou strašně ráda nosím. Tohle je přesně moje barva a asi jí nikdy nebudu mít dost. Navíc se mi k mé vizi naprosto dokonale hodil.



Chtěla jsem barvu červánků, když se už večer začíná stmívat a nebe má takový ten magický nádech. Vzala jsem tedy čtyři laky, houbičku a šlo se dělat na gradientu. 

Na ten jsem použila růžový OPI ElePhantastic Pink, fialový Miss Sporty 344, růžouvoučký Nubar Oh Baby Pink a výše zmiňovaný Jumper.

Nehty jsem přetřela vrstvou top coatu. On se gradient pak krásně spojí a přechody nejsou tak viditelné. Když byly nehty suché, šlo se razítkovat. 

Zjistila jsem, že u tohoto konkrétního vzoru je lepší ho zalít větším množstvím laku, překrýt ho úplně celý a razítko více přitlačit. Pak se obtiskne moc hezky. Ještě jednou jsem si razítko přejela hrubším pilníkem a pak už to bylo perfektní. :)










Pro jistotu jsem si vyfotila i gradient bez razítek v obavě, že si ho pokazím. :))



Přeju fajn den a pokud se líbilo, tak jsem ráda. :)



29 komentářů:

  1. Ružová a fialová, to je moje :) Krásna manikúra :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné..jak barvičky tak razítka :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Překrásné... Opravdu nádhera... Nemůžu se na to vynadívat!! Marcela, c.ram@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám radost, že se tak líbí ! :)

      Vymazat
    2. Líbilo se mi to natolik, že mi právě dorazila razítkovací destička 05 - vintage (ještě spolu s 02 - fabric texture)... No, nedalo se nic jiného dělat:o))) Marcela, c.ram@seznam.cz

      Vymazat
    3. Teda, tady se objednává ve velkém. :)) U jiného příspěvku mi taky čtenářka psala, že už objednala. :D Tak ať se s destičkami daří a razítkování zdar ! :)

      Vymazat
  4. Och krásne, prenádherné... ^_^ Vo vašej reči - Romči, ty válíš! (neviem nájsť ekvivalent teraz :D)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné, taký cukríkový gradient, veľmi sa ti podarilo :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je krásné. :) Moc se mi líbí ty barvičky. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...