pondělí 26. září 2016

Razítkování s MoYou London 08 Hipster


Dobré ráno všem. :)

Podzim už tu sice oficiálně pár dní je, ale to mi nezabrání sem přidat ještě jednu letní barevnou kombinaci. :o)

A na tvoření jsem si vybrala novou destičku od MoYou London - 08 Hipster. Zatoužila jsem vyzkoušet i jiné značky než Moyru a nejdřív mě hodně oslovily destičky značky Bundle Monster. Mají moc pěkné a zajímavé motivy, takže jsem měla spoustu tipů, co bych chtěla. Pak jsem zjistila, že k nám neposílají. :D O pár dní později ( to jsem tuhle zradu už skoro rozdýchala ) si brouzdám po internetu s heslem "razítka na nehty" a narazím na eshop Ráj nehtů, kde jak zjišťuji, mají v prodeji rovnou MoYou.. Toť krátký příběh o tom, jak Romanka k MoYou London přišla. :D



Mimo jiné jsem si objednala Starter kit - Hipster ( ZDE ) kde za 520,-kč máte jednu destičku, barevný razítkovací lak 9ml Orchid Chic, stěrku a razítko. Na to razítko jsem nejdřív koukala trochu rozpačitě - nějak mi nešlo na mysl, proč se drží toho zastaralého tvaru. :D Ale je supr, moc příjemně mě překvapilo. Krásně měkoučké a vzory přenáší téměř bez chybičky. ALE..já si hrozně zvykla na čirá razítka, takže tohle skoro nepoužívám ( vždy si vzor přenesu jinak než jak chci, když na to pořádně nevidím..) A stěrka ♥ Bože, ta je tak ňuňu s tím psíkem ! :D Opět ji ale víceméně nepoužívám - jednak je mi líto ji špinit. Nevypadá to jako klasické plastové stěrky, spíše je z tvrdého papíru, takže není pružná a mně se tím pádem stírá tak nějak špatně. Asi to ale bude jen o zvyku. 


Co mě na destičce hned zarazilo bylo to, že jsou vzory celkem dost maličké. Na výšku mají necelé 2cm a na šířku cca 1,7cm. Celkem je motivů 18. Pak se ještě vyrábí destičky s 12 motivy, tam jsou hádám větší. :) 


A teď už k dnešní manikúře. :) Rozhodla jsem se vyzkoušet zeleno žluto fialový gradient. Mám pocit, že jsem podobnou kombinaci ještě nezkoušela. Na takto vytvořený základ přišel motiv srdcí, puntíků, svislých čar a chevron. Ukazovák s malíčkem jsem nechala jen bíle nalakované a přidala zelené a světloučce růžové kamínky - skvěle se hodily k vytvořenému gradientu. :)






Razítkovala jsem lakem Black Knight taktéž od MoYou a nemůžu si ho vynachválit. Skvělá pigmentace, správná konzistence a nechá se lakovat i v jedné vrstvě na celé nehty. Dalším plusem je rychlé schnutí. Já se ho snažím příliš na běžné lakování neplácat, ale těžko se odolává. :) Tohle větší balení - 15ml - vychází na 230,-Kč ( je jen o 35,-Kč dražší než balení o 9ml..:)


A tady už jsou natisknuté všechny motivy z destičky střídavě s Orchid Chic a Black Knight.


Pokud si na razítkách taky ujíždíte, určitě vám tuhle značku můžu vřele a nadšeně doporučit. :)


Mějte se fajn.




16 komentářů:

  1. Moc hezký Romčo ♥ Já si říkala, že ten název e-shopu je mi nějaký známý a oni jsou od nás z Teplic :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, Hani, to je pravda, máš je hned po ruce, to je super :D Moc děkuju ^_^

      Vymazat
  2. Nádherný nailart! A ta destička má super vzory!

    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt super, mám z ní radost. Děkuju, těší mě to :)

      Vymazat
  3. wow veľmi krásne!!! Ja som mala kedysi razítkovač a vôbec to nefungovalo :D celkovo mne lak vydrží tak 3dni max, takže by sa mi už ani nechcelo piplať sa s nejakým dizajnom, ale keď to niekto vie a vydrží mu to, tak je to nádhera :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc mě těší, že se tak líbí ! :o) Pro mě jsou taky tak ty tři dny maximum, ale protože už mě to pak nebaví nosit. :D

      Vymazat
  4. Krásny etno vzor, páči sa mi aj kombinácia s podkladom

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...