úterý 23. července 2013

L'oréal Paris 508 Amazon Flower


Ahoj holky,

na tenhle lak jsem byla hodně zvědavá, protože jsem zatím na něj moc chvály neslyšela. Špatné lakování, bublinkování apod. mě nepřesvědčovalo ke koupi laku za bezmála sto korun, ale u Rossmanna měli akci a tento a ještě jeden, jsem pořídila za 49.90,- a to už za pokus rozhodně stálo.
Nicméně mě velmi mile překvapil. Lakování sice úplně hladce neprobíhalo, ale nic hrozného se taky nekonalo. Tahle krásná krémová fialová v první vrstvě občas trochu "ďouruje", ale v druhé se vše zakrylo a to bylo vlastně vše. Bublinek ani žádných jiných nedokonalostí jsem se naštěstí nedočkala. Barva mě naprosto uchvátila, myslím si, že obecně bude taková hodně líbivá a název Amazon Flower ve mě navozuje až takovou exotickou atmosféru. :)
Takže už bych asi jen řekla, že na fotkách vidíte dvě vrstvy bez top coatu, schnutí bylo ok a já jsem s tímto lakem spokojená. Co bych mu teda vytkla, že už na druhý den po nalakování jsem měla barvu na růžcích nehtů trochu odštíplou, ne na všech, ale sem tam se to objevilo. Ale nutno brát v potaz absenci top coatu, kdoví, jaká by výdrž byla s ním.








Obsah lahvičky je 5 ml
Doba spotřeby 24 měsíců
Běžná cena cca 99,-Kč

Tak a teď mě zajímá, co vy a laky L'oréal ? Kamarádi nebo vás něčím z toho, co jsem zmiňovala zklamaly ?

Děkuju za reakce a mějte fajn úterý. :)

14 komentářů:

  1. Barvička je super :) nevím proč, ale laky od Lorealu mě nikdy nelakaly, asi me odpozuje ta lahvicka :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě nijak zvlášť nezajímaly, teda až na tyhle. Mně se právě ten tvar lahvičky líbí, je to takový elegantní, ale odrazovala mě fakt ta cena za tak mini balení a taky reakce. Tenhle je ale super a jsem zvědavá ještě na ten druhý. :)

      Vymazat
  2. Tak já taky proběhla Rossmanem a lakům L´Oreal jsem neodolala :-), koupila jsem si broskvový odstín Sex on the Peach a je skvělý, dobře se lakuje, nebublá, vydrží s nadlakem i 4 dny - kombinovala jsem s GS a L´Oreal byl lepší - pravda ta cena není nejmenší, ale jsem s ním spokojená. A to jsem ještě koupila dceři modrý a zelený v akci :). Tak uvidíme....Každopádně Tvoje fialka se mi moc líbí!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barva je to nádherná a jsem fakt ráda, že nedělá nic, co nemá. :D Sex on the Peach je moc pěkný! Jestli ještě akce potrvají, tak nad ním celkem uvažuju. I když teď by mi možná nevadilo dát za něj plnou cenu, když vim, že je fajn. :)

      Vymazat
  3. Mně žlutý Exotix Cannaries bublinkoval až při třetím použití, za to opravdu hodně :( Green Majestic mi to nedělá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je vážně škoda, to by mě zajímalo, proč to dělá.

      Vymazat
  4. Laky od Lorealu jsou trochu mimo mě.. ani nevím proč, ale jsou pro mě v drogerce mnohem sympatičtější značky:) možná právě proto, že kolikrát o nich nečtu moc hezké věci.. ale tak, jednou asi nějaký zkusím.. a třeba zrovna tento, to je barva přesně pro mě.. ach!:) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby nebyl v akci, tak si ho nevezmu, to mi věř. :D Právě kvůli těm reakcím. Ale jsem opravdu ráda, že jsem na něj narazila za padesát kaček, protože to byl výbornej kauf. :)

      Vymazat
  5. Krásný odstín!:) myslím, že na to lakování má také vliv jednoduše stav nehtů.. ty je máš krásně udržované, ale mně se třeba loupe skoro každý lak už první den, nehty se mi třepí do takových těch vrstviček a když je pak lakuji nanovo, jsou vidět přechody, tahy štětcem atd.. kdybych měla dělat recenze laků já, dopadnou všechny hrozně :D :D

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na pravé ruce se mi nehty začaly právě nějak třepit :/ Ono hodně zlýho může nadělat i nekvalitní/starý base coat a na tý vrstvě barevnýho laku je to pak taky znát. Ale tak zatím jsem lakovala jen tenhle jeden L'oréal, tak snad bude pěkně vypadat i ten tmavě modrý. :))

      Vymazat
    2. Juu tak na ten tmavě modrý jsem také zvědavá!:) já používám base coat od Miss Sporty, není špatný, ale je pravda, že jinak to s péčí o nehty nijak zvlášť nepřeháním:D

      Vymazat
    3. Od Miss Sporty mám taky jeden, zelený dvousložkový a připadá mi celkem fajn. :) Mám podezření, že mi nehty zkazil prošlý base coat, který jsem dostala a pořád je mi líto ho vyhodit, protože je v perfektním stavu ( není hustý ) a je ho plná lahvička. :D
      Taky se na ten modrý těším, v lahvičce vypadá super, tak doufám, že ho příští týden nalakuju a zveřejním. :)

      Vymazat
  6. tiež ma odrádzala cena a svoje 4 Lorealy som si kúpila za euro (1,50?) vo výpredaji :o) kanárikový bol hrôza, ostatné tri v pohode. tento fialový tam mali tiež, pre tie zvyšné som sa už nevrátila, že dosť bolo rozkoše :-D ale ako pozerám, veľká škoda :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslim si, že tohle byla akce třeba na starší kousky, aby se toho zbavili. Takže nejspíš budu mít taky smolíka, až se tam zajdu zase podívat. Ale lepší něco, než nic. :))

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...