neděle 16. března 2014

Den Sv. Patrika nail art :-)


Pěknou neděli přeju :)

Původně jsem chtěla příspěvek publikovat až zítra, přímo na den Sv. Patrika, ale nakonec jsem se rozhodla pro dnešek i z toho důvodu, že se mi povedlo nachystat víc příspěvků a taky jsem zvědavá, co na tohle řeknete.. :)

Den Sv. Patrika sice není u nás asi nijak závratně populární ( alespoň já nemám v okolí nikoho, kdo by tenhle den oslavoval ), ale když je příležitost si k tomu dni vytvořit něco, co přes rok nedělám, proč ne ? :)
Navíc jsem na Vánoce dostala samolepky, který se mi k tomuhle moc hodí a i když to nejsou trojlístky, ani čtyřlístky, ale zřejmě jen nějaký zelený kytičky :)) teď je naplno využiju. 



Docela jsem tápala, co vytvořit, ale nakonec jsem se rozhodla pro zelený špičky nehtů. Původně jsem chtěla na každý nehet použít jiný odstín a u tý příležitosti jsem zjistila, že těch zelenáčů mám docela dost, víc než jsem myslela. No ale nakonec jsem se rozhodla pro střízlivější variantu a všechny špičky nehtů nalakovala zeleným odstínem Cha Cha Cha od China Glaze. To vše za použití šablon na francouzskou manikúru, protože na tohle jsem levá. 


Když byly špičky hotový aplikovala jsem na malíček a ukazovák nálepky. Docela mi potvory po okrajích odstávaly. Snažila jsem se je co nejlíp přitlačit k nehtům, ale nic naplat a to i přes dvě vrstvy top coatu. Skvěle mi posloužily ozdůbky z karuselu od Hanky. Vybrala jsem si světle zelený, tm. zelený a zlato-oranžový. Mít ještě něco bílýho, tak je to skoro v barvách Irský vlajky. :) Všechno jsem zakončila přelakováním nadlakem a dost se obávala, jestli kamínky vydrží, protože jsem lakovala pozdě večer. Pro jistotu jsem si vše vyfotila s bleskem, což nakonec nebudu muset použít, protože kamínky vydržely a vše jsem si mohla nafotit pěkně přes den. :)




Tak co říkáte, líbí se vám ? :) Je to můj první pokus, tak sama nevím..:))

Mějte se moc krásně a jestli jste taky někde u sebe vytvářely něco s touhle tématikou, tak klidně zanechte v komentáři odkaz. :)

35 komentářů:

  1. Jéééé :) i když zelenou na nehtech vůbec nenosím, tyhle se mi moc líbí :) Jsi šikula! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem hrozně ráda, že se líbí. :) Děkuju Jane! :)

      Vymazat
  2. Nehtíky se mi líbí, jsou takové svěží. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanďo děkuju, on ten ChG je vážně až k nakousnutí. :))

      Vymazat
  3. Jůůů, to je bFoží! :) Ti sem moc často nepíšu, ale obdivuju každé nehtíky na instagramu i facebooku :) A tyhle jsou vážně boží. Fakt moc hezky provedeno, špičky, kamínky, nálepky, vlastně se mi líbí i ta průhledně nalakovaná část nehtů, působí to skoro až uměle, což je v tomhle případě poklona, vypadá to opravdu dobře a přirozeně.
    A St.Patrick's Day? My ho slavili jenom na gymplu (česko-anglický gympl, tam se slavilo leccos angloamerickýho a podobnýho), jinak taky neznám osobně v ČR nikoho, kdo by tuhle tradici držel. Barevně je to hezký svátek :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím Verunko, lajků a instagramu jsem si všimla a vůbec nevadí, že moc nepíšeš, protože když už mi sem od tebe přiletí komentář, tak vždycky moc hezký a pozitivní, který si s chutí přečtu a ani tentokrát to není jinak. :) Že jo, taky se mi líbí barevnost tohohle svátku, zelenou považuju za takovou barvu štěstí a jsem ráda, že jsem se teď k týhle příležitosti mohla trošku vyřádit. :)) Tak moc děkuju za pochvalu, potěšilo mě to a moc. :)

      Vymazat
  4. Normálně mám na podobné serepetičky na nehtech alergii. Ale tohle je hrozně roztomilé, hravé, svěží, jarní, nepřeplácané... Fakt se mi to moc líbí! :-) šikovná holka! :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně vždycky udělá obrovskou radost, když mi někdo pochválí něco, se mu obyčejně zas až tak nelíbí, ale třeba to moje ho nadchlo, takže velké díky ! :)

      Vymazat
  5. Tak to je teda velká paráda! wow! Já třeba tento den slavím, už se těším, až vyrazím zítra do ulic a dám si někde zelené pivo ;) A určitě se budu inspirovat těmito nehtíky! byť zelenou také jinak vůbec nenosím a nevedu, zítřek si to žádá a tohle je fakt dobrý :)
    http://something-times.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně bych to taky slavila, mít partu lidí nadšených do tohoto svátku. :) Jsem ráda, že jsi tu našla inspiraci, tak ať se nehtíky povedou a zítra si to užij. :)

      Vymazat
  6. To vypadá nádherně! Tyhle nehty se prostě povedly!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Jé Romčo to se Ti povedlo a jsem ráda, že jsi využila kamínky, moc se mi to líbí :) neděle je mým obvyklým dnem, kdy lakuji nehty. Dnes se tak nestalo lak mám poškozený a ošoupaný :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani já jsem moc ráda, že se ti líbí. :) Kamínky opravdu přišly vhod, co bych tam jinak dala, to fakt netušim. :D
      Nedivím se, že sis dneska nehtíky nedělala, když máš teď doma prcka. :)) To bych taky asi měla oči jen pro něj. :D

      Vymazat
  8. To je úžasný! :) Zelený jsem se na nehtech vždycky trochu bála, ale v tomhle provedení se mi strašně líbí. To se asi po nějakém jarním zeleném laku podívám. :D Děkuju za inspiraci. :)

    Hezký den
    Runa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svěží zelená se k jaru moc pěkně hodí. :) Doufám, že narazíš na super kousek. Já mám moc ráda od Gabrielly Salvete č. 146. Sice kryje až ve třetí vrstvě, ale stojí rozhodně za to ! :)

      Vymazat
  9. To je skvělý nápad a perfektní provedení!! Zelenou bych si na celé nehty nedala, ale přitom se mi ta barva moc líbí a Ty jsi na to kápla! Tohle je přesně ono, ten proužek zelené:o)))) Krásné, svěží, jarní, děkuji za inspiraci:o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za takové chvály, Marcelko ! :) Opravdu jsem to sem přidávala s menšími pochybnostmi, takže jsem strašně ráda za tak kladný ohlasy. :)

      Vymazat
  10. ja som nechty tento rok vynechala, ešte teraz sa hanbím za tie minulé :-D tieto sú úplne super. odkaz dávať nebudem, určite v priebehu dňa na môj zelený príspevok narazíš :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaktooo ? Mně se moc líbily tvoje nehtíky, byly moc povedený ! Líčení jsem obdivovala už ráno, ale musela jsem běžet do práce, takže hned se jdu znovu pokochat. :) A děkuju. :)

      Vymazat
  11. ja spätne nie som s veľa vecami spokojná, takže tak, ale s niektorými až príliš :-))) vtedy som ich zbúchala narýchlo a aj to tak vyzeralo :-/ aj som premýšľala, že by som aspoň jedny (a poriadne) mohla dať, ale veľa roboty to vyriešilo za mňa :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jo, to chápu, já se za spoustu věcí týkajících se blogu přímo nesnáším. :D

      Vymazat
    2. ani nehovor, cez víkend som si ho v slabej chvíľke prechádzala a dospela som k záveru, že tak polovicu treba prelakovať, k tomu ešte nejaké pochybné nail arty a zopár líčení som rovno zmazala (aj tak ich sledovanosť bola -10 zobrazení :-D) a zopár by si ich tiež zaslúžilo poslať ma niekam s nimi :-D ja viem, aspoň vidím nejaký posun, ale tá hanba, tak sa za to hanbím... :-D

      Vymazat
    3. Chápu, chápu, mám obdobný pocity. :))) Jeden příspěvek jsem už kompletně předělala - zrovna svou úplně první a zároveň nejoblíbenější GS - a zbytek asi smažu/předělám, ale zatím to tam nechávám asi i proto, že je fajn vidět pak právě ten posun. Já jsem si schválně vyjela třeba ty nejstarší příspěvky u takový špičky jako je Chalkboard Nails a taky je to hrozně moc znát, ten rozdíl mezi prvními a nejnovějšími příspěvky. To má pak aspoň člověk dobrej pocit, že i takový mistryně jsou jen lidmi. :))

      Vymazat
    4. to áno, tiež som tak šmírovala, aby som sa ukľudnila :-D nechtové príspevky najprv dávam späť do konceptu a keď ho znova nafotím, tak update-nem, niektoré laky si nezaslúžia moje staré výkony. ale líčenie, hlavne s mojím starým "obočím" to nie, to je moja nočná mora

      Vymazat
    5. Tak to vůbec nevím, to už asi u tebe není k vidění, co. :)) Počítám, že v létě se pustím do velkýho předělávání, protože je to jak říkáš, ty laky si tohle od nás nezaslouží. :D

      Vymazat
    6. ak som na žiadne nezabudla, tak tie už sú veru fuč :-D

      Vymazat
    7. Holky mluvíte mi z duše :D:D Já když se podívám na ty starší příspěvky a hlavně fotky a lakování (a bohužel nejsou až tak starý :D) tak bych se hanbou propadla :D Si říkám, že jsem měla hodně velké sebevědomí asi, že jsem se odhodlala dát něco takového na net :D Ale mazat to asi nebudu, protože se mi právě líbí, jak je na tom vidět ten posun :)

      Jinak nehty se mi líbí, jsou takové jarní, svěží :) Ale asi by mi vadily ty kamínky :D A sv. Patrika jsem si musela vygooglovat, pač jsem neměla tucha :D

      Vymazat
    8. Hani, vy jste na tom se Suzi ještě hodně dobře. :) Ty moje hrůzy na začátku nepochopim..
      A díky moc. :)

      Vymazat
  12. Naozaj skvelý nápad! Zelená je super, páči sa mi všade :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nějak nemám zábrany snad k žádnýmu odstínu. :)) Děkuju moc ! :)

      Vymazat
  13. na mňa to pôsobí ako drahé kamene na straku, super!:)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...