úterý 22. dubna 2014

Sandwich mani :-)


Ahoooj :)

Já to jaro miluju. :) Vyloženě si užívám, že si můžu dopřát pastelové barvy, anebo zkrátka něco veselejšího. Sice nemám problém si nalakovat zářivou růžovku i v zimě, ale teď si to člověk zkrátka tak nějak líp užije. :) 
Co se mi už nelíbí je to, že poslední dobou se stává pravidlem to, že když mám volno a můžu fotit, tak je co ? Tak je hnusně. :/ 

No ale k nehtům. 



Když jsem vám před nedávnem ukazovala několik laků S-he Stylezone, tak jsem zároveň slíbila, že zkusím s číslem 020 sandwich mani a když se zadaří, uvidíte výsledek zde. 020-ka je vážně super adept na tuhle manikúru. Jeho světloučká, jemně narůžovělá barva, která skoro nekryje je pro tenhle druh nehtů ideální. Jestli ho máte doma a taky jste po prvním nalakování byly z jeho nekrytí zklamané, tak teď už pro něj jistě najdete využití. Ale moc fajn by byl i třeba na francii, jako základ. 
Pak tu máme ještě lak Gabriella Salvete č. 101, což je opět lak, který příliš nekryje a tudíž přesně to, co teď chceme. Je mléčně zbarvený a i sám se mi strašně moc líbí, když chci pro změnu něco úplně nenápadnýho. Prohlédnout si ho můžete tady. Nejspíš ho přefotím, zasloužil by lepší fotky. 

No a jak jsem postupovala. Všechny nehty jsem nejdřív nalakovala s GS 101, dvě vrstvy. Když bylo relativně sucho, nanesla jsem glittrový lak od ChG Your Present Required. Opravdu se s ním nelakuje moc dobře :/ On je tááák strašně hustý. Vůbec jsem nechtěla mít těch glittrů tolik, ale šlo to jen velmi obtížně regulovat. No, takže efektový lak nanesen a po chvíli už nanáším dvě vrstvy S-he 020 na všechny nehty krom prsteníku, na ten jsem dala pro srovnání dvě vrstvy GS 101. No..vzhledem k tomu, že i s tc je to šest vrstev, chvilku to zkrátka bude schnout. :)) Ale nic jsem si nikde neporušila, nepomačkala a snad jen na jednom nehtu jsem si všimla drouboučkých bublinek.











Doufám, že se líbilo a mějte se krásně :)

16 komentářů:

  1. Krásný je to, ale já tyhle laky neumím lakovat ... nikdy to nemám tak pěkně rovnoměrně rozprostřené jako ty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Peti :) Zrovna tady u toho glittráče to byla docela fuška.. :)

      Vymazat
  2. Romí, ty jsi šikulka, maš to moc pěkně udělané, skvěle ses s tím poprala. Ty barvičky spolu vypadají krásně a líbí se mi to moc i s tou 20kou i 101kou na vrchu. Maš to také krásné jemné, žádná divočina, i když ta taky není někdy na škodu, že? :D

    Někdy jsem si tohle taky chtěla zkusit, ale mám, co překonávat teda ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mimochodem Ti ještě musim pochválit novy design, moc pěkně jsi to tu vyšperkovala! :))

      Vymazat
    2. Jé, ty seš zlatá :-* Děkuju ! Jsem moc ráda, že se nový design zalíbil, sama jsem z něj nechutně nadšená. :D

      Vymazat
  3. Ty třpytky jsou moc krásné, takové by se mi líbily.

    OdpovědětVymazat
  4. Váženě povedený Sandwich :D tohle už mám taky v plánu vyzkoušet a pořád jsem se k tomu nedostala a nový design je fajn, líbí se mi. Já se na ten svůj design nikdy nebudu umět dokonale vyšperkovat. Prostě na to nemám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se musím uculovat nad tím pojmenováním. :D Haničko děkuju moc. Až se k tomu dostaneš, tak to bude určitě stát za to. :)
      Jinak tenhle nápad s designem přišel úplně spontánně. Chtěla jsem ho změnit už delší dobu, ale nebyly nápady. Pak jsem si jednou ve Photo Scape jen tak "čmárala" a najednou hle, vize byla na světě. :D Teď bych furt vymýšlela.. tak si ho zkus jen tak stáhnout, dají se tam vytvořit pěkný věci. :)

      Vymazat
  5. Moc se mi toto lakování líbí, je jemné a zároveň zajímavé :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je krásný, jarní:o)) Poslední dobou se mi hodně lámou nehty, ale snad se to brzo spraví a budu si moct něco podobného nalakovat:o)) I když teda obdivuji, jak to máš pěkně rozprostřené na nehtech...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Ještě by to chtělo rozprostřít o trošku líp, ale ten ChG je zlo na tohle :D Ať se drápky brzy uzdraví. :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...