středa 24. srpna 2016

Dnešní dezert : Ananas na razítkách :)


Dobré ránko přeji :)

Dnes přináším jednu letní manikúru vytvořenou za pomoci razítek a samolepek.

Zjištění, že máte doma pár obyčejných laků, s kterými jde dobře razítkovat vždycky potěší. Tohle se konkrétně týká mého neonového Dare To Wear - That's Hot Pink ( razítka jsem s ním už dělala, viděly jste ZDE ). Je jen velká škoda, že neonka na fotkách vypadá úplně jinak, zato vůbec neonově. :D Ve skutečnosti totiž nádherně zářila.

K razítkování jsem použila destičku Moyra 08 Geometry a čiré razítko z Born Pretty Store, které mi bylo zaslané za účelem recenze a najdete jej ZDE. O jednom jsem vám už psala ( odkaz ZDE ), tak tohle je stejné, ale s tím rozdílem, že spodní strana je o něco menší. 

S razítkem se pracuje skvěle. Otiskne bez problémů všechny vzory, "kukátko" na spodní části je dostatečně velké, abyste vše pohodlně viděly a samozřejmostí je, že je opatřené víčkem. 
Jediné, co mě trochu trápí je to, že mi nereaguje na bílý, černý a modrý lak Moyra. :D Na holografické už ano, ale s těmito třemi kamarádit nebude. Když nad tím tak přemýšlím, tak s nimi nekamarádí ani přímo Moyrácké čiré razítko..záhada. 





Krom zmiňované neonky jsem použila ještě dalších pět laků - EBD Up To X 16 White, 45 Harmony, 02 Heather, razítkovací lak Moyra 06 černý a třpytivý krasavec SpaRitual Clarity. Ten jsem nejprve nalakovala v jedné vrstvě a poté ji navrstvila pomocí houbičky.

Na závěr jsem na prsteník nalepila ananas z balení samolepek Essence Juice It, které jste u mě viděly v posledním příspěvku TADY.










Přeju pěkný den. :)



Born Pretty Store děkuji za poskytnutí razítka k recenzi. 



12 komentářů:

  1. To je úplně super, dneska zkusím taky něco tvořit. Na prostředníčku už nehet trochu povyrostl, tak to holt bude na krátkých nehtech :)

    OdpovědětVymazat
  2. A surprising yet lovely outcome with the pineapple!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne, vážne. Ideálne na leto s tým ananásikom. Aj keď sa nerada piplem s nechtami, vždy keď vidím tie tvoje, tak podobné dizajny chcem vždy aj ja vyskúšať.

    OdpovědětVymazat
  4. Krása Romči, ananásy sú moja srdcovka a tento vyzerá na tom pečiatkovanom pozadí perfektne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jsem tu lásku k nim chytla od tebe. :) Děkuju moc. :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...