čtvrtek 27. prosince 2012

Co jsem našla pod stromečkem :)

Zdravím Vás dámy,
dnes si dáme menší vánoční dárečkový článek, aneb co jsem našla pod stromečkem :)
Vše jsem vám poctivě nafotila avšak věci, co se sem až tak nehodí jsem s dovolením vynechala.
Z dárků mám neskutečnou radost a mnoho z nich jsem ani nečekala.Takže začneme.. :)





Remington AC 5011 vysoušeč  vlasů

O tomto jsem tušila, protože jsem ho měla už dávno vybraný.Disponuje ionizací, takže se vlásky nekrepatí
a krásně se lesknou.Včera jsem ho poprvé vyzkoušela a je super.Oproti fénu, který jsem měla předtím je to opravdu dělo :) Je trošku těžší a co bych změnila je umístění tlačítek, která jsou na vnitřní straně a tak se občas stane, že si nechtěně přepnu.Navíc má fén keramickou mřížku údajně s pravými perlami :) Součástí je i difuzér.Jsem vážně spokojená.


Pierre Cardin set hodinek s řetízkem a náušnicemi


Tak z tohoto dárku mám neuvěřitelnou radost :) Tento set jsem měla už dlouho vyhlídnutý, ale vůbec jsem nečekala, že ho skutečně dostanu.Na Zootu tento set ještě pořád mají, kdyby někoho uchvátil stejně jako mě :) Všechno je to pěkně zabalené v bílé krabičce a tudíž nemusím řešit umístění.


Hodinky Yves Camani


S hodinkami se letos roztrhl pytel, ale mně to vůbec nevadí, protože takhle je aspoň můžu pohodlně střídat
a vyvarovat se tak obnošení z neustálého nošení jedněch a těch samých.Tyto jsou vážně nádherné, mají atypický tvar sklíčka a v ciferníku je i políčko s aktuálním datem.


Svetr Clockhouse & Yessica


Do fialového svetru Clockhouse jsem se přímo zamilovala.Je teploučký, příjemný, no prostě úžasný :) Růžový je spíše lehčí, na knoflíky a s kapsičkami.


Kosmetika

1

 Řasenka Oriflame Maxi lash mascara.Zatím ji nemám vyzkoušenou, ale až se tak stane, určitě o ní napíšu.Zatím mě zarazil tvar kartáčku nebo spíše hřebínku..na to jsem zvědavá :)

Baolishi Lip Gloss odstín č.55.Velice pěkná barvička jde lehce do bronzova s jemnými třpytečkami, na rtech  vytváří spíše nude dojem.Příjemně voní.

Oriflame lesk na rty řada Very me.Odstín nese název Pretty in pink.Mrazivě růžová, velice pěkná, jen nejsem na tyto odstíny příliš zvyklá.

Gabriella Salvete lak na nehty č.54.Starorůžová barvička s kapkou perleti.Trošku mi připadá jako typické babičkovské laky, ale uvidíme, jak bude vypadat na nehtech :)

2
Oriflame pleťová voda.Za tu jsem opravdu ráda, protože už jsem potřebovala novou a tak si vyzkouším něco nového.Určena je tedy na smíšenou až mastnou pleť, což já jsem zrovna opak :), ale u té vody to myslím až tak nevadí, zatím mi sedí.

Nivea tuhý antiperspirant a Manufaktura vinný šampon.Věci z Manufaktury přímo miluju, takže šampon mě moc potěšil.Voní nádherně a ač neobsahuje rybíz, já ho tam cítím :) Už se těším až vyzkouším.

Nivea krémové tělové mléko.Na mou suchou pokožku jako stvořené.Obsahuje bambucké máslo a příjemně voní.

3
Nivea antiperspirant energy fresh a fitness fresh sprchový gel.Oboje voní velice pěkně, jsou to takové osvěžující vůně, vhodnější spíše na léto.

Elite Models London Queen, sada tělového deodorantu a toaletní vody.Moc krásná vůně.Jednu elite jsem již měla, tak teď vyzkouším ještě další.

4
Alverde sprchový gel a tělové mléko s vůní kardamomu a vanilky.Velice zvláštní kombinace, že? :) Jde o limitovanou edici a na zimu je ta vůně jako stvořená.Lehce kořenistá, v pozadí je lehounce cítit vanilka.

.


Kabát Fever London



A posledním kouskem je tento červeno-černý kabát.Je dlouhý kousíček nad kolena, s atypickým límcem
a zapínáním na patenty.Jsem z něj nadšená, je nádherný :)

Co udělalo letos radost vám?

Přeji krásný den :)

1 komentář:

  1. Nádherné dárky si dostala! moc se mi líbí hodinky a fialový svetřík. :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...