úterý 22. ledna 2013

China Glaze Marry a Millionaire


China Glaze Marry a Millionaire...tohoto blyštivého krasavce jsem získala od Sonidla na základě svého vlastního výběru, kdy jsem byla zařazena do článku o metodě s potravinářskou fólií mezi dalšími děvčaty, které tuto metodu zkoušely.Soňa byla tak moc hodná a rozhodla se podle ohlasů pár z nás obdarovat.:) Článek si můžete přečíst zde.Je tam mnoho krásných výtvorů, tak se můžete pokochat.:)

Takže k laku.Jde o glitrový lak, který je bohatý na drobounké levandulové glitříky se spoustou drobounkých nitek, které vytváří zelené, zlaté a modré odlesky.S takto bezvadně krycím glitrovým lakem jsem se doposud nesetkala.Stačí nanést dvě vrstvy a to se ani nemusíte snažit, aby byly kdoví jak silné a máte nehty pokryté spoustou třpytek a nitek a už jenom zíráte na tu nádheru.:)


Doporučují se nanést na lak ještě dvě vrstvy top coatu, aby byl výsledný efekt hladší a jakoby zacelenější, protože jak víme, u glitrových laků bývá po zaschnutí povrch nehtu hrubý a nerovný.
Nitky při lakování zalézají až na hranu nehtu, takže je třeba je okamžitě zatlačit zpět.Já to neudělala a pak jsem se s tím prala po zaschnutí, čímž se riskuje lehké odloupnutí laku, takže pro příště..

Lakovalo se mi pěkně i přesto, že štěteček je spíše tenší a rovně střižený.Nevím jak by to probíhalo u nějaké výraznější krémové barvy, ale takto jsem neměla problém.

Takže celkově na mě lak působí jako velice příjemná záležitost, nemůžu si ho vynachválit, jsem velmi spokojená s výběrem a doufám, že si v brzké době obstarám další laky od této značky.:) A teď fotky.



China Glaze + Miss Sporty č.030


Řekla jsem si, že by vypadalo pěkně nanést jednu vrstvu na Miss Sporty v odstínu 030 (viděly jste ho v minulém příspěvku klik ), protože spolu celkem pěkně ladí.

A takhle vypadá sám o sobě, jak byl stvořen...:)




A takto vypadá štěteček :



Tak co říkáte? :) Já se zamilovala..:)

Přeji příjemný zbytek dne a mějte se krásně.:)

18 komentářů:

  1. aj ja som do neho :-D krásne im to spolu ladí, to je pravda :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jůů ten je krásnej :))Miluju třpytky:D:)

    OdpovědětVymazat
  3. já třpytky nemusím, ale tohle vypadá hodně zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný lak. Takové mám ráda. Decentní, ale originální.

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se docela dost líbí samotný a už v lahvičce mi připadal zajímavý - měla jsem chuť si ho podle tebe objednat taky :D Byla jsem zvědavá na lakování těch nitek, takže se to s nima asi celkem dá přežít... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samotný mi přijde nejhezčí, ale třeba na černém podkladu bude taky vypadat skvěle.:)Nitky..až na to, že si některé rády sjíždějí během lakování z nehtu, tak jinak žádný problém.:)

      Vymazat
  6. Já se asi taky zamilovala!!! Líbí se mi jak samostatně, tak s tou jinou barvičkou. A jak říkáš, z černou by to mohlo být taky super!

    OdpovědětVymazat
  7. super zladený s pozadím! krása:)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...