sobota 19. ledna 2013

Sephora Metallic nail polish č.51

Ahoj,
tento lak nebo spíše lahvičku jste viděly v minulém příspěvku, ve kterém jsem vám ukazovala, co jsem nakoupila ve slevách.Jde o hnědý lak s hnědým shimmerem, který obsahuje už sám o sobě celkem vysoký lesk po zaschnutí.Díky širšímu, lehce zakulacenému štětečku se mi lak nanášel moc dobře.Vypadá pěkně zaceleně (nedělá pruhy), a kryje ve dvou vrstvách.Jak schne vám asi nepovím, protože jsem na něj chvilku po nanesení druhé vrstvy použila ještě top coat a s tím je lak zaschlý během chviličky.Je to malinké balení o 5ml za akční cenu 50,-Kč.




Lak jsem vám nafotila jak bez top coatu, tak i s ním.



Horní fotka je lak tak, jak sám vypadá.Řekla bych, že vypadá vážně krásně a už sám o sobě se leskne dost.
Spodní fotka je lak s top coatem, kdy už nehty vypadají jako vyleštěné a vypadá to lépe, co říkáte? :)




Jaký máte názor na hnědé laky? Já je přímo mít nemusím, ale občas mě některý zaujme.Zatím mám dva a nejspíše momentálně nehodlám tuto barvu ve své zásobě rozšiřovat.Ledaže by mě nějaký extra dostal. :)

A ještě jedna otázka.Jste rády, když přidávám fotku i štětečku, nebo ho nepotřebujete vidět?Někdy ho vyfotím a někdy zase zapomenu..třeba jako teď..:)

Mějte se krásně a hezký víkend.:)



Takže aktualizace, jelikož jste se převážně vyjádřily tak, že štěteček vidět chcete, tak tady je :



9 komentářů:

  1. když se v textu o štětečku zmiňuješ, tak by bylo asi dobré ukázat i fotku :) nebo aspoň já ji čekala... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, já vím.:) Právě píšu, že jsem ho zapomněla nafotit, tak jsem se to snažila vykompenzovat alespoň tím, že ho popíšu.A právě jsem se na to ptala z toho důvodu, jestli to někoho vůbec zajímá či ne.:)Takže pro příště napravím a pokusím se na to už nezapomínat..:D
      Děkuji za názor.:)

      Vymazat
  2. Já hnědou taky zrovna moc nemusím, ale tenhle vypadá moc pěkně a navíc byl ve slevě, tak proč ho tam nechávat. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi :).. a také hnědé moc nevyhledávám, ale doma nějaké mám.. když já jsem hodně na červené a růžové.. ach, to je moje :D..
    Chtěla jsem se zeptat.. jaký používáš Top Coat? :).. A s tím štětečkem.. je supr ho vidět, ale když zapomeneš, nic se nestane :)..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Top coat používám od Sally Hansen, ukazovala jsem ho na blogu nedávno, kouknout se na něj můžeš tady : http://malykoutekkrasy.blogspot.cz/2013/01/zlato-cerny-nail-art.html
      Je to poslední fotka a je skvělý!Stojí 199,-Kč, strašně rychle zasychá a je ve větším balení, které ti vydrží poměrně dlouho.
      Jinak s tou hnědou barvou to je celkem časté, jak tak koukám.:)

      Vymazat
  4. wow tie nechty vyzerajú úplne úžasne O_o :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Mně osobně vyhovují všechny Sephorácké laky na nehty, sice mi na nich nevydrží uplně dlouho, ale nanáší se parádně a dobře vypadají =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento je můj první, ale rozhodně souhlasím, že vypadá skvěle a nanáší se krásně.:)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...