neděle 10. února 2013

Leopardí nehty trochu jinak - nail art



Mám pro vás opět další nail art a inspirací mi byla...ehm...moje podprda..:D Tak se na ni jednou dívám a říkám si, že by takový motiv vůbec nevypadal špatně na nehtech ! Zapátrala jsem po co nejvíce podobných odstínech, které se nacházejí v mém "arzenálu" a vzniklo z toho toto.
Podklad jsem si musela namíchat, protože takovou barvičku jsem u sebe nenašla, ale to není žádný problém. Ani tak nebyly barvy zcela identické, ale jde hlavně o motiv. Použila jsem hnědý lak od Essence z limitované řady A new league č.03 Oh de prep a zesvětlila ho pár kapkami bílého GS s číslem 148. A vzniklo z něj toto :

Essence A new league č.03 Oh de prep, GS č.148
Základ by tedy byl. Je super, že takto namíchaný lak kryje hned v první vrstvě ( alespoň doposud mám takové zkušenosti ), nemusíte tedy několikrát přetírat a každý nehet má tudíž stejný odstín, protože ne vždy se to dá úplně vychytat.



Teď přichází čas nalepit šablony pro francouzskou manikúru. Špičky nalakovat fialovým lakem, nechat zaschnout, přelakovat černým lakem a potravinářskou fólií hned za mokra špičky nehtů poťupkat. Strhnout šablonu a vznikne toto :



Pomocí tečkovače si vytvoříš hnědým lakem skvrny, které potom opět s tečkovačem obtáhneš černým lakem. Přetřeš top coatem a máš krásné, sexy drápky. :)







Doufám, že se vám dnešní článek líbil a že mi dáte v komentářích vědět. :) Dělám to pro vás a každého komentáře si velice cením a mám z něj radost ! :)

Mějte se krásně ! :)

15 komentářů:

  1. samozřejmě, že líbil :-) super nápad, krásne nechty :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byla rychlost :D Děkuju, Suzi ! :)

      Vymazat
    2. náhodou som išla na FB a vyskočilo mi hlásenie :-D inak ma toho dosť čaká na bloglovine, nejako nemám čas, ale keď už na mňa niečo takto vyskočí... :-D

      Vymazat
  2. Pekným leopardom nikdy nepohrdnem ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Lovely nail art!!
    Kisses

    www.wallofstyle93.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Lovely pictures honey :) I like your blog <3 I think that we should follow each other on GFC and bloglovin :D let me know :)
    New post is up on my blog
    oxoxoxo
    Marie

    OdpovědětVymazat
  5. Hi honey now I follow you back :)
    What about following also on bloglovin, facebook, instagram, twitter and lookbook? if you want :3 <3 let me know
    New post is up on my blog WHERE YOU CAN ASK ME ANY QUESTIONS!
    oxoxoxo
    Marie

    OdpovědětVymazat
  6. naozaj velmi pekne!
    Inak ak mas rada Urban Decay tiene recenzia tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/02/urban-decay-asphyxia.html

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...