neděle 3. listopadu 2013

Astor Lacque DeLuxe - 828 Passion Flower


Ahoj všem. :)

Passion Flower se mi moc zalíbil, je to pěkná středně tmavá fialová, do současnýho počasí fajn záležitost.
Tahle krémovka kryje ve dvou vrstvách, ale neškodily by ani tři, protože mi sem tam přišlo, že trochu prosvítá. Lak je z řady dlouhotrvajících - až 10 dní. No takhle dlouho jsem ho fakt neměla, ale celkem nad tím tvrzením pochybuju, protože po dvou dnech jsem měla růžek nehtu odštíplý..
K lakování. Lak pěkně klouže po nehtu, se štětečkem lehce zaobleným se pěkně vykreslí obloučky. V první vrstvě je to samá díra a lysina, ale v tý druhý se to už schová. Celkem pěkně se leskne už sám o sobě, ale i tak jsem přidala jednu vrstvu top coatu. Většinou se moc k designu lahviček a věcí kolem toho nevyjadřuju, ale tady musim zmínit víčko laku. Je pěkně tvarovaný, kdy v části, kde ho držíte, je jakoby užší a tak nějak se při lakování dobře drží. :)




Obsah lahvičky je 12ml a cenou si nejsem jistá, protože to byl dárek a jak asi víte, tak kromě řady Fashion Studio, jde Astor tak trochu mimo mě. :)

Přeju krásný nedělní večer. :)

8 komentářů:

  1. No tu třetí vrstvu by asi snesl :D Mám podbný do Rochera, ale je docela hustý. Ale hezky kryje a vydrží okolo 3 dnů bez podlaku a nadlaku :) A vůbec mi nesluší :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tom prostředníčku je to docela vidět, co..:D To je tak, když je někdo lenoch, všimne si toho až při úpravě a znovu lakovat a fotit už se mu nechce. :)) Tos mi připomněla, že tu mám ještě jednoho Yves Rocher na nafocení. :)

      Vymazat
  2. tá farba ♥ snáď by zahojila aj to lakovanie :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ono nebylo zase tak hrozný to lakování. :) jen by to vážně chtělo o vrstvičku navíc. :D

      Vymazat
  3. Fialovou sa nedá nič pokaziť, odtieň je krásny, perfektný na jeseň :) Akurát, že mne sa naň pýtajú ešte nejaké glitre, aspoň na prstenník :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musim ti dát za pravdu, opravdu by to nebylo na škodu. :)

      Vymazat
  4. Krásná fialová, líbí se mi :) a souhlas s těmi glitry :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...