úterý 7. ledna 2014

Fialové flíčky - aneb, když se textura spřátelila s krémovkou.. :)


Ahojky. :)

U posledního nail artu " ledová královna ", měla čtenářka Niky dobrý nápad, a to zkusit na krémový lak vzor z texturovaného laku. Tak jsem to zkusila a ono to vypadá fakt hezky. :) Chtěla jsem si zase trochu pohrát s barvou, která u mě poslední dobou vede - fialovou. Na prsteník a malíček jsem nalakovala GS 02 Sapphire. Na prostředník jsem použila Astor Fashion Studio - 200 Urban Lolita a na ukazovák černý Essence. S flíčky mi pomohl NYC 257 Lavender Cupcake. Nic jsem si na ně nebrala, jen jsem se štětečkem z laku udělala pár skvrnek, ale precizněji by to vypadalo se zdobící kuličkou. Flíčky jsem obtáhla se Sapphire a tím samým nakreslila na ukazovák opět jakýsi ornament. Výsledek - textura/krémovka - se mi zalíbil. :)








Mějte krásný den. :)

21 komentářů:

  1. Jééé to je krásný, určitě krémovku a texturu budu muset vyzkoušet. První nail art v tomto roce se Ti náramně vyvedl, budu se těšit na další :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haničko moc moc moc děkuju a i za sdílení na fb, jsi moc hodná. :) Jen doufám, že inspirativní období ještě nějakou chvilku potrvá. :)))

      Vymazat
  2. Tak toto je naozaj nádhera. Krásne farby aj kombinácia. Famózne:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že se tak líbí a děkuju za pochvalu ! :)

      Vymazat
  3. To je krása ... právě včera jsem taky dělala kombinaci písková a obyč ...mám na instragramu pod my_small_happinesses...ale timhle si mě inspirovala.. a poslední tři měsíce naprosto zbožňuju fialovou ..krása.si moc šikovná

    OdpovědětVymazat
  4. A ještě mám otázku - čim vyživuješ nehty - popřípadě nehtovou kůžičku... nemáš ani oděrku, já na to celoročně hrozně trpím, máš něco speciálního??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťo, moc děkuju, na instagram se podívám, snad tě tam i mám a jestli ne, tak přidám. :) Fialovou jsem si taky strašně moc oblíbila, je to nádherná barva. A k otázce. Já používám vyživující fix od Essence - nail care pencil, oranžový, ale to spíš, když si vzpomenu. Mám i olejíček od Essence, ale ten už skoro vůbec nepoužívám, respektive na něj zapomínám a poslední, co mi hodně pomáhá je zkrátka pořád okolí nehtu mazat a mazat a mazat. :) Žádný spešl krém nepoužívám, ani že bych třeba jeden a ten samý pořád dokola kupovala. Momentálně tady mám dva od Yves Rocher a jeden Essence. ALE fotky jsou focené bleskem a ten hodně nedokonalostí smaže a navíc vždy před focením ruce a nehty pořádně namažu, jinak je taky mám hned suchý. :/ No a jednou za čas dám hrubou vrstvu krému a rukavice. Buď na noc, anebo na hodinku přes den..

      Vymazat
    2. Díky moc za odpověď, tak to používáme tak nejak stejně...ale u mě to vůbec nezabírá...nějak divně mi kůže kolem nehtů tvrdne ... no hrůza ...budu muset dávat nějaký zábaly na noc pravidelně :(

      Vymazat
    3. Tak to jo a určitě bych ti doporučovala klidně klasickou modrou Niveu, ta je super, protože je to dost hutný a mastný krém, takže nic moc řídkýho a mazat co nejvíc, pěkně to okolí nehtů promasírovat. :) Když mi kůže po stranách nehtů moc ztvrdne, tak ji normálně s ořezávačem kůžičky odstraním.

      Vymazat
  5. Nádhera. Barvy také krásně ladí!

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé, tak to je dokonalost *-* Taky souhlasím, že to k sobě parádně ladí, jak barevně, tak vzory :) Sapphire je nádherný jako vždy a povedly se ti krásné třpytivé fotky :)) Ornamenty moc pěkně vynikají přes ten černý lak no a ty flíčky.... to je láska jak blázen ❤_❤ Úplně úžasné! (btw celý takový krémovo-texturovaný leopard... jeva, to je sen!! :D Leopardí potisk můžu hooodně moc :D můj nejčastější a nejmilovanější nail art všech dob :D). A musím říct, že teda zrovna tady na fotce mě Urban Lolita docela uchvátil :D No celkově naprosto ohromné! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ta Urban Lolita je super, ta není tak vodová a stačí ji dvě vrstvy. :) A barva nádherná, moje druhá nejoblíbenější z FS. Moc mě těší, že tě nail art tak uchvátil, je dobře, že jsi se tehdy zmínila o tý textuře s krémovkou. :) Tak ještě jednou mooooc děkuju za pochvaly a krásný komentář ! ♥

      Vymazat
  7. Moc krásné!!! Moc se mi líbí černý ukazovák :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U toho ukazováku jsem se trochu bála, jestli na tom černym laku bude vůbec ten Sapphire vidět. :) A děkuju ti ! :)

      Vymazat
  8. Krásné, vidím tajemnou neznámou krásku na plese:o))) Opravdu povedené!

    OdpovědětVymazat
  9. Ta kombinace je super! A celkově se mi nejvíc líbí ten černý ukazováček :) Povedené! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju ! :) Teď si lámu hlavu nad další kombinací a nic mě nenapadá. :))

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...