pátek 17. ledna 2014

Gabriella Salvete STARS Enamel - 11 Blueberry Milk


Ahojky všem.
Konečně jsem tu s dalším lakem z kolekce Stars a dnes vám při pátku ukážu odstín Blueberry Milk. Tentokrát to nebude jako u předešlých laků a to znamená, že jsem na něj nevzala top coat, protože v lesku opravdu ztrácí na zajímavosti a já nechci být ta, která tomuhle krasavci bude ubírat na kráse. :) Tentokrát se mi i dobře fotilo ( juchů ), takže možná je ve skutečnosti jen o trošilinku světlejší, ale fakt mám pocit, že na fotkách vyšel dobře. Barvička je to moc příjemná, opravdu mi připomíná borůvkový jogurt, anebo teda chcete-li borůvkové mléko - kefírové asi. :) Lak kryje dobře ve dvou vrstvách, ale já mám tři, protože mi přišlo, že ve třech ta barva lépe vynikla. Jinak po dvou dnech, co jsem ho nosila, se objevilo menší ošoupání na koncích nehtů a to teda jen na pravačce, levá byla netknutá. Pak šel dolů. Odlakování samozřejmě proběhlo v pohodě, jen jsem byla samá třpytka. :)








No a já vám přeju příjemný pátek a ještě lepší víkend. :) A jen tak ze zvědavosti, jakým lakem máte momentálně ozdobené nehty vy ? :)
Mějte se fajn !

25 komentářů:

  1. Ohoho, ten je moooooooooooc krásný!!! Právě jsem ve fázi vybírání, které Stars si pořídím (ano, ještě žádný nemám, jsem ostuda :-( ) a tento se po Lavender Love stává dalším favoritem. Sakryš, nakonec stejně postupně koupím všechny :-D. A na nehtech mám...nech se překvapit, večer bude příspěvek :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se těším na příspěvek. :) Nedávno jsem zkoušela toho stříbrnýho sporťáka a jsem z něj nadšená. :) Lavender Love je překrásnej, ale mě z těch nových Stars zatím asi nejvíc dostala Eleganza. :)

      Vymazat
  2. ten je opravdu krásný, takový zajímavý neokoukaná odstín.. :) já jsem si stále žádný "nový" STARS nekoupila.. řekla jsem si, že dokud na mě čekají ještě ty starší, tak žádný nový nechci... achjo :D
    já momentálně nemám nehty nalakované vůbec.. chodila jsem do práce, tak jsem nemohla nosit lak.. a samozřejmě jsem si pár nehtů naťukla a musela jsem zkracovat.. takže to v dohledné době vidím na nějaký tmavý láček:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kéž bych si taky takhle uměla vymezit meze. :D Já mám pokaždý panickou hrůzu, že už je pak neseženu. :)) Tak na zkrácených nehtech bude tmavý láček vypadat super. :)

      Vymazat
  3. Tenhle jsem zrovna včera odlakovala :-D Vydržel mi od neděle, ale včera už to na něm bylo sakra znát. Využila jsem slevy v Rossmanu a koupila si ještě pár pískáčů do sbírky včetně tohoto krasavce. Jinak momentálně mám na sobě lak od Illamasqua odstín throb :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si nedávno všimla těch slev, škoda, že nikdy nevydržím čekat. :/ Tak jsem si ten Throb vyhledala a je fakt boží, fakt moc pěknej. :)

      Vymazat
  4. ja mam podobny ako mas ty ale v takej lososovej farbe a z Avonu :) ale tvoja farba je uzasna!

    Pozývam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna dneska jsme si pořídila další GS Star, 09 Aquamarine :) momentálně mám na nechtech krásně červenou Coloramu odstín 48:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi si vybrala supr odstín od GS, moc krásnej lak. :) Tak dneska převládá ta červená klasika. :)

      Vymazat
  6. Já jsem tak sklerotická, že nevím, jestli jsem ho lakovala. Ale na tuty vím, že byl na návštěvě u ségry :) jsem zvědavá jak se bude fotit mě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslim, že když se dobře fotil mně, tak to už asi každýmu, Hani. :)) Protože poslední dobou je to o nervy.. No ale jak se tyhle laky namnožily, tak si taky už nejsem jistá, který jsem lakovala a který ještě ne. :D

      Vymazat
  7. Vyšel ti moc hezky na fotkách :). Úplně si mě naladila ho dneska nebo zítra poprvé nalakovat :).

    OdpovědětVymazat
  8. čakám, kedy sa objavia u nás aj tieto posledné, lebo keď vidím tú zbierku, rozhodla som sa im nakoniec dať šancu a chcem ich mať všetky:-) dúfam, že už čoskoro budem amť všetky potrebné fotky aspoň na tú druhú várku a budem ich môcť zverejniť :-)
    a veľmi sa mi páči na tvojich nechtoch

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen je pořiď všechny Suzinko, já jsem ráda, že je mám :D

      Vymazat
    2. hej, veď aj ja, sú super a milujem tú rýchlosť schnutia, ktorá ma už pár krát zachránila :-D pieskové budú dlho mojou láskou a to obdivovanie, čo to je, keď si ich náhodou niekto všimne, že ich mám na nechtoch :-D

      Vymazat
    3. Takže se můžeme těšit na příspěvek plný Stars z druhé várky ? Juchů, to bude pokoukáníčko. :)
      Nedivim se, že jsi nakonec neodolala, naše oblíbená Gabriella musí být přece komplet, kor s takovými odstíny. :D A děkuju. :)

      Vymazat
    4. jj, prehliadka vo videu, ako inak a hromada fotiek, lebo nedokážem vybrať len pár záberov :-D normálne premýšľam o dvoch príspevkoch :-) a to ešte s každými bude aj nail art, ale to už zvlášť (napr. už boli tak vianočné a v pondelok budú ďalšie :-)), lebo toho by už bolo vážne strašne moc

      Vymazat
    5. To jsi jak já, taky nedokážu dát jen pár fotek, vždycky jich dám na blog milion. A také se těším až je u vidíme na tvých nehtech :)

      Vymazat
    6. no a pri samotnom laku, či nail arte je to riziko ešte väčšie :-D keď z každého uhla vyzerajú inak, že :-P nech, aspoň je na čo pozerať :-))) zatiaľ sa môžeš tešiť na pondelok, bude nail art, ešte mi chýbajú nafotiť dva, takže na hromadný ešte musí chvíľku počkať :-)

      Vymazat
  9. Ta barva je nádherná, ale bojím se všech pískových laků, že je nedostanu dolů :D

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se bojíš úplně zbytečně. :D Tyhle pískový laky jdou dolů v pohodě a obzvlášť tenhle, protože neobsahuje žádný velký glitry. :) No a ty ostatní chvilku žmouláš tamponkem, než je dole, ale fakt to není nic hroznýho, to ty laky se tak jen tváří. :)

      Vymazat
  10. Moc ti sluší! Sama pořád nevím, jestli se mi líbí nebo ne :D Určitě jsou z těch nových odstínů laky, které vím, že musím mít :D a ty barvy jsou úžasné... ale pár těch světlejších, které mají takové perleťově "zrmzlé" odlesky mě zas až tak moc nelákají, protože mi příjde, že perleť mým rukám zkrátka nesluší, ale na druhou stranu mé laky posedlé já by je chtělo mít všechny :D Zrovna Blueberry milk jsem kupovala mamce na Vánoce, ona zas takové odstíny může, tak uvažuju, že si ho půjčím a zkusím jak na mě bude vypadat, pořád se mi do něj ale nějak nechce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, naprosto chápu a rozumim. :) Taky zrovna tyhle typy laků úplně nevyhledávám a kdyby nebyl v tý textuře, tak po něm asi ani nesáhnu. No i když po tomhle borůvkovym možná i jo, ale kdyby šel víc dorůžova tak ne. Nějak mám takový odstíny zafixovaný pod pojmem babičkovský. :)) No uvidíš, jednou na něj přijde čas a třeba se ti zalíbí. :) A děkuju. :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...