pátek 22. srpna 2014

Poprvé s Nubarem :) Caribbean Coral


Krásné ránko :)

Tak si představte, že si ke mně našly cestu moje první dva laky Nubar. :) 
Vyzvedla jsem si je časně ráno v sobotu na poště a vděčím za ně holkám Leni z Mikrosvět by Ellen a Hance z HK Photography, které si vzpomněly na mé stále se přibližující narozeniny. ♥ 

Dnes bych vám ráda předvedla první z nich - Caribbean Coral.



Tak jako přemýšlím.. je to tmavší fuchsiová, anebo už se jedná o magentu ? :) Ať tak či onak, barva je to překrásná a taky špatně vyfotitelná :D Ve stínu odpovídají celkem věrohodně, ale na sluníčku už mi to tak nějak pokulhává. 

Odstín je skvěle pigmentovaný a na velmi krátkých nehtech by ho stačila jedna vrstva. Konzistencí je tak akorát, nikde nedělá lysiny, rýhy ani nic podobného a naopak lak krásně a až skoro sám klouže po nehtech a halí je do svého krásného odstínu. Hlavně si štěteček nabere opravdu jenom to, co potřebuje a celé lakování se neslo ve velmi pohodovém duchu. 

Schnutí super. Za hodinku jsem měla dvě vrstvy uschlé - nehty při ťuknutí o sebe cinkly a to bez top coatu.

Na nehty levé ruky jsem na druhý den dala jednu vrstvu top coatu a druhou ruku nechala bez něj. 
Tak levá je v pořádku, ale na pravačce se po jednom dni na třech prstech začal loupat. Takže ten top určitě doporučuju. 

Lahvička má 15ml, seženete na modelážnehtů.cz, kde aktuálně probíhá akce 3+1 na tuto značku :)
Využijete akce ? A co na tenhle odstín říkáte ? 


Když se zatáhlo
Pořád zataženo :)






A co je super ? Že tyhle laky neobsahují formaldehyd, ftaláty ani toluen. :) A to víčko je fakt chytře řešené. No myslím, že si mě Nubar laky získají, jenom mi trochu zarazila výdrž.

Snad s ním taky brzy vyzkouším nějakou kombinaci, jenomže teď je toho času tak málo, že jsem ráda za to, že vůbec mohl vzniknout tenhle článek, když všechny přednastavené už došly. :D

Mějte fajn den.

21 komentářů:

  1. Tak tedy barva je to překrásná... Žádný Nubar zatím nemám,ale jak tak koukám,asi je to chyba:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají hodně krásných odstínů a když teď probíhá na ně ta akce, tak by určitě za vyzkoušení stály. :)

      Vymazat
  2. Barva je nádherná, o téhle značce slyším poprvé :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tuto značku laků neznám, ale barvička je krásná!

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší Ti, snad výdrž překvapí, ale je to zřejmě kus od kusu, nedávno jsem lakoval Seductive red a šel dolů taky nějak ychle, uvidíme co řeknu po druhým lakování. Jinak mi Nubárky dávají 3-6 dní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mu určitě ještě šanci dám :)) U jinýho by mě to zřejmě naštvalo, ale prostě..moje první Nubar laky, a ještě od vás, kočky. :) Tak těm bych odpustila asi všechno. :D

      Vymazat
  5. A kdypak máš narozky?:-) Mimochodem odstín je to nádhernej, tuhle barvičku jsem si teďka zamilovala :-) A narostly nehtíky, vid??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baju, ten den nastane 8. září a už teď si říkám, kdy ten věk seknu a zůstanu u jednoho čísla dalších...no aspoň 5 let. :D
      Jojo, narostly a už mám tendence je trochu zkrátit, nějak si nejsem jistá, že se mi to líbí - a to jako nejsou nijak zvlášť dlouhý. :)

      Vymazat
  6. Teda je fakt nádherný, tuhle barvičku já můžu :) Nubar jsem ještě nezkoušela, ale čtu na ně samou chválu, tak asi neodolám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem z odstínu nadšená :) A určitě vyzkoušej. :)

      Vymazat
  7. Teda, koukám, že ti pěkně poporostly drápky :) Barvička ti moc sluší, já mám zrovna podobnou, jen o něco tmavší Gabriellku :) Já akce asi nevyužiju, musím šetřit, nějak jsem se teď zase rozšoupla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si tenhle měsíc žádný lak nekoupila - ono teď už to ani není potřeba při té zásobě, co se ke mně dostala. :DDD
      Jo, poporostly, asi půjdou zase dolů..uvidíme. :) Děkuju. :-*

      Vymazat
  8. Od Nubar mám zatiaľ jeden odtieň a to Purple Rain Glitter a veľmi sa mi páči, len veľmi rýchlo sa začal olupovať, takže ma trochu to nadšenie prešlo :/ Farba tohto fialového sa mi páči, kúpila som si podobný, len svetlejší od Gabriely (161) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow, ten Purple Rain Glitter jsem si vyhledala a je vážně nádhernej. ♥ Ta výdrž zamrzí, ale ono to vážně bude kus od kusu a jsem třeba zvědavá, jak to dá příště, anebo ještě ten druhý, co mám. Tu GS mi to nenašlo, tak jestli to nebude nějaký ten nový odstín. :)

      Vymazat
  9. Ty fotky s krajkou, vážně dokonalé! A lak je samozřejmě také moc krásný :-)!

    OdpovědětVymazat
  10. odtieňom, ktorý je mimochodom veľmi krásny, by som už asi išla skôr do tej magenty. to, že sa takéto odtiene nedajú poriadne vyfotiť, to ma tak štve :-D ale odhliadnuc od toho, fotky sú aj tak pekné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No zrovinka dneska jsem chtěla vyfotit ten růžový Opi a málem mě trefilo, když jsem viděla, co z toho foťáku leze za fotky. :D Tak jsem si s tím trochu pohrála při úpravách a už to tak nějak jde..
      Jinak děkuju. :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...