pondělí 4. února 2013

Essence 02 iced strawberry cream & 94 gold fever + matt efekt


Už se mi po vás stýskalo! :) Byla jsem zvyklá psát články tak obden, ale z nedostatku času jsem byla donucena přispívat jednou za tři dny a to bych chtěla tento týden, kdy má volno, napravit..



Takže dnes si dáme další Essence z řady nude glam nail polish s číslem 02 iced strawberry cream.Ten název se mi moc líbí, opravdu je to barvička jahodového krému.:) Nepatří k mým nejoblíbenějším, ale párkrát jsem ho měla a ráda bych vyzkoušela i ten zbytek z této řady.I když laky v nových lahvičkách nejsou moc chválené pro jejich výdrž, což mně celkem nevadí, protože stejnou barvu nosím max. 3 dny.Lakuje se pěkně, nedělá holá místa a kryje ve dvou vrstvách s tím, že konečky jen lehce prosvítají.Schnutí není nejslavnější, ale já jsem ho stejně za chviličku přelakovala efektovým nadlakem, který schne rychle, takže to tentokrát nevadilo.Opravdu musím pochválit konzistenční výdrž těchto laků, protože je mám už docela dost dlouho a pořád jsou krásně použitelné, zhoustly minimálně.



Tady je nafocený samotný bez jakéhokoli nadlaku :






Protože jsem si chtěla vyzkoušet třpytkatý lak s matným efektem, rozhodla jsem se nanést ještě jednu vrstvu 94-ky gold fever, který jsem měla na sobě zatím jen asi jednou a poté ho přetřít zmatňujícím lakem.Nebyla jsem si tou zvolenou variantou úplně jistá, ale nakonec jsem vážně ráda, protože podle mě to vypadá báječně!Posuďte samy :


Gold fever je zlatý lak, který je složen řekla bych ze zlatého třpytivého prachu, ve kterém si sem tam plave červená třpytka.:) Klidně by se dal použít i samotný např. ve třech vrstvách si myslím, že kryje docela pěkně.Na této fotce je ještě před "zmatněním".


A teď už v matném stavu :











Pro srovnání.

Horní foto bez matu, dolní s matem.











Dnes jsem vás zahltila spoustou fotek, tak snad se líbilo..:) Já jsem kombinací, kterou jsem si zvolila nadšená a strašně se mi to v tom matu zamlouvá.Pořád si koukám na nehty a jak jsem se bála, jaký bude výsledek, tak jsem o to víc spokojená.:) Jinak o matujícím nadlaku jsem se vám zde už zmiňovala, ale i tak to řeknu ještě jednou.Jde o Miss Sporty Check Matte.Tuším, že stál 45,-Kč a  cena Essence je asi všem jasná.To bylo těch 30,-Kč.



Takže to by bylo ode mě dnes vše, napište mi do komentářů co vy a váš názor na matné laky? Budu za něj ráda.:)

Mějte se krásně! :)

7 komentářů:

  1. ja hovorím matným áno :-) a zmatniť trblietky, tak aj tomu ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kombinace těch dvou laků je vážně úžasná!!! Moc se mi to líbí, hlavně v té matné verzi. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, děkuju!:) Taky jsem nadšená a to to byl jenom pokus o kterém jsem si říkala, že to nebude nic moc..:)

      Vymazat
  3. Teda, pěkná kombinace, kor v té matné :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...