neděle 23. června 2013

Miss Sporty 404 & Gabriella Salvete 133


Ahoj holky, přeju pěkný nedělní večer. :)

Chtěla jsem pro vás připravit srovnání dvou laků a ono se to zase až tak nepovedlo. Jsem zvědavá, jestli tady na blogu proběhne někdy takové srovnání, kdy budou ty dva laky fakt tak podobné, že už ani já je nerozeznám od sebe... :)

Tak si alespoň dáme dva pěkné fuchsiové odstíny, jeden světlejší, studenější a ten druhý tmavší a teplejší.
Když jsem na lahvičky jenom zběžně mrkla, tak mi připadaly dost podobné, ale hned po nalakování dvou nehtů jsem si všimla, že se opět pletu... Určitě si vzpomínáte, že Gabriellu č. 133 jsem vám tady už asi několikrát ukazovala, tak dnes snad naposledy. :D Neřekla bych, že 133 je vyloženě chladná barva, ale v porovnání s Miss Sporty mi tak určitě připadá. Je o pár odstínů světlejší a i taková živější, možná víc třpytivá. U 404-ky mi připadá ten třpyt takový jemnější. Co mi na Miss Sporty přišlo lepší je rozhodně krytí, které už v první vrstvě bylo pěkně intenzivní a v druhé naprosto dokonalé. Naproti tomu 133 kryje až ve třech vrstvách. Výdrž chválím u obou, po čtyřech dnech ( ano, nechala jsem si to takhle až čtyři dny. :D ), jsem měla na pravé ruce lehce ošoupané konečky a levá vypadá netknutě. A to jsem je nijak nešetřila.






Miss Sporty Clubing Colours Quickdry 
obsah lahvičky 7 ml
doba spotřeby 30 měsíců
cena je tuším něco kolem 30,-Kč

Gabriella Salvete Enamel With Hardener 
obsah lahvičky 11 ml
doba spotřeby 24 měsíců
cena 79.90,-Kč

Mějte se fajn a určitě mě zajímá, který byste si vybraly. :)
                 
                             

14 komentářů:

  1. Krásná barvička na léto, také ji mám ve své sbírce :)

    > Na mém blogu probíhá giveaway, budu ráda když se zapojíš :-)
    http://chi-c-oco.blogspot.cz/2013/06/attention-summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Mne je asi viac sympatický ten lak od Miss Sporty, je taký teplejší, mäkší, pre moje oči príjemnejší :-) GS má na mňa moc ostrý a výrazný shimmer.
    Inak zhodou okolností aj ja práve pripravujem článok s porovnaním fuchsiových odtieňov, tak som tiež zvedavá do akej miery sa budú podobať ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je parketa Sonidla, ta to umí. :)) Já už jsem se jednou o srovnání pokoušela a zase byly ty laky úplně jiný, ale shimmer měly identický, tak aspoň něco. :D U Miss Sporty se mi líbí, že fakt dobře kryje, ale zase Gabriella Salvete, je prostě naše Gabča no :)), takže nedokážu ani říct, který bych si třeba vybrala. Na tvoje srovnání se těším, tyhle barvičky mám fakt ráda.

      Vymazat
  3. Mě se líbí oba odstiny :) momentálně zkouším svou vůli, nekoupit si další lak, jdem zvědavá jestli uspěji :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Já se zase právě rozmýšlím jestli si nedojdu dnes do města do Rossmanna, když by údajně už měly být v prodeji nový barvy Stars. Jsem děsně nervozní, že je ještě nemám...:-O

      Vymazat
    2. A sakra, tos neměla psat :D to ma vůle bude hodně trpět. Proste to musím vydržet, když mám jeste spoustu laků, ktery chci ukázat. Kazdopadne pokud uspejes tak se budu tesit az se to objeví na blogu :)

      Vymazat
    3. Taky dnes zažiju zkoušku své vůle, nakonec se podívat půjdu, ale jestli je mít nebudou, tak nesmím odejít s žádným jiným a pěkně si počkat! :D Ale známe to...:)

      Vymazat
    4. tak jak pak si dopadla? :D

      Vymazat
    5. Tak hlásím, že tam zatím nebyly..:( A nebýt těch pěti laků, co mě okouzlily, tak jsem skoro odešla i s prázdnou..:D Já to věděla, že to nedám. Za chvíli na Fb foto novejch laků :D

      Vymazat
  4. Mám oba a patří mezi mé nejoblíbenější! Jak krytím, tak barvičkou, výdrží - prostě vším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výdrž je opravdu výborná u obou, to jsem vůbec nečekala. Tak to jsem se ti celkem trefila do chuti, že. :))

      Vymazat
  5. mne sa páčia oba, pričom jeden z nich mám :-) mám nejaký zoznam lakov, keby som sa rozhodla pre porovnávačku, najviac podobných mám asi týchto fuchsiových / magentových :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to je pravda, že ty jsou u tebe často k vidění. :) A není se co divit, jsou to nádherný odstíny. :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...