úterý 16. července 2013

Gabriella Salvete 116 & China Glaze Marry a Millionaire po druhé... :)



Já asi s touhle 116-kou kamarádka nebudu. Lakovala jsem ji po třetí, protože poprvé se mi absolutně nedařil zachytit odstín, tak jsem se na to maximálně naštvaná vykašlala. Podruhé jsem lakovala až pozdě večer a focení u lampičky už mám za sebou, takže s myšlenkou, jak na druhý den nafotím, jsem spokojeně usínala a... probudila se s polštářem obtisklým na nehtech. No co se divím, aby jste dosáhly tohoto aspoň trochu intenzivnějšího odstínu, potřebujete čtyři vrstvy minimálně. A čtyři vrstvy holt neuschnou ani za tři, ani za čtyři hodiny, jak jsem měla možnost se přesvědčit. :)) Takže v lehce rozladěné náladě ( velmi mírně řečeno ), jsem šla lakovat po třetí. Ano, tentokrát už úspěšně nalakováno a nafoceno, tudíž je článek na tuto pěknou, i když hodně prosvítající levandulově fialovou barvu, už zdárně hotový. 


V první vrstvě máte nehty zahalené do poloprůsvitné fialové. Vypadá to celkem pěkně, hodně něžně. Ale já chci barvu, co je v lahvičce a tak jsem nanesla až čtyři vrstvy. S podkladovým lakem je to vrstev pět. Top coat jsem nepřidávala, lak se leskne už sám od sebe moc pěkně a navíc, no pochopte, po těch útrapách, co jsem si s tímhle lakem užila, jsem ho lakovala opravdu jen kvůli nafocení odstínu a pak šel zase rychle dolů.

Po China Glaze jsem sáhla ze dvou důvodů. První je, že se mi prostě líbí. :)) A druhý, že jsem jím alespoň překryla ty otlačené nehty od polštáře. Já jsem vám ji tu už jednou ukazovala ( podívat se můžete tady klik ).
Na to, abych odlakovala a zase nanášela čtyři vrstvy už čas nebyl, tak jsem to vyřešila takhle a aspoň si ho můžete prohlédnout možná o trochu lépe nafocený, než prve.




A teď China Glaze, který mám od Soničky. :)






Obsah lahvičky GS je 11 ml
Doba spotřeby 24 měsíců
Cena 79.90,-Kč

Máte tuhle GS a jestli jo, nosíte ji taky v tolika vrstvách, nebo se vám líbí tak v těch dvou ?

Mějte se fajn. :)

13 komentářů:

  1. To je škoda, že se mu nechce krýt. Ale ta China Glaze se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo no, barva je to pak krásná, ale čtyři vrstvy..:D China je super, ta byla moje první. :)

      Vymazat
  2. Moc krásné odstíny, takové ty levandulové mám moc ráda - to je škoda, že ta GS tak zlobí, 4 vrstvy to je síla. Ale vyřešila jsi to nádherně tou Chinou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, eM. :) Taky se mi tyhle odstíny moc líbí a tu GS bych asi milovala, kdyby to s tím krytím nebylo tak tragický..:)

      Vymazat
  3. velmi pekna farba ja mam moc rada fialovu :)

    Poslednych 5 dni SUMMER giveaway. Tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Já osobně se necítím dobře v takových barvách, ale na tobě vypadá pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  5. 4vrstvy, to na lacích nesnáším, každopádně odstín je krásný, no když už jsou potřeba tři a více vrstev, tak to u mě jistí Seche, nemám fakt nervy na hodinové schnutí laku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten Seche Vite musím fakt někdy zkusit, když na něj slyším tolik chvály. :) Tohle bylo opravdu na hlavu, už na tuhle GS asi nikdy nesáhnu. :D

      Vymazat
    2. já teda jiné urychlovače schnutí nikdy nezkusila, ale jako Seche ti za dvě minutky udělá suchou vrstvu a máš po starostech, klidně můžeš jít umývat nádobí;) fakt skvělá věc. někdo sice říká, že ho bolí nehty nebo co, ale mně nic nedělá

      Vymazat
    3. Tak to někdy určitě zkusim! :))

      Vymazat
  6. takto nejako s krytím je to aj pri č. 126, tá je od tohto svetlejšia. s tým milionárom mu to inak veľmi pristane ;-) tento ešte nemám, ale k takýmto nekrycím mám vždy po ruke nejaký glitrový

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já už myslela, že budu skákat metr vysoko, když to nekrylo a pak se mi ještě lak poničil. :D Ale je fakt, že s tím efektovým to pak vypadá fajn. :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...