úterý 13. května 2014

NYC New York Color : Raindrop, Fashion Ave Fuchsia, MoMa, Green Day



Ahojky,

jsem tu s dalším hromadnějším článkem a tentokrát se zaměřím na laky NYC. Dva z nich jste tu už viděly - 238 MoMa a 006 Green Day, ale zrovna u toho mi přišlo líto, že jsem nepočkala na sluníčko a nemohla vám ho tak předvést v jeho celé parádě, protože na slunci předvádí podobné představení, jako i jeho kolega Gold Maiden. :) Všechny laky, až na ten poslední, jsou z klasicky dostupné řady In a New York Color Minute Quick Dry a ač mám dva kousky ( MoMa a Fashion Ave Fuchsia ), už docela dlouho, měly by být stále v prodeji, pokud se ze stálé nabídky nevyřadily, což si nemyslím, protože na oficiálních stránkách jsou stále uvedeny. Původně to měl být opět článek o pětici laků. Chtěla jsem přidat ještě East Village, ale ten lak a já se holt nebudeme kamarádit. Ještě ani jednou se mi ho nepovedlo nafotit k mé spokojenosti ( a zkoušela jsem to už 3x ... ), až mě ten odstín začíná neskutečně štvát a uvažuju, že se ho zbavím. :D Mně se už ani nelíbí.. Musím si zakázat tyhle odstíny kupovat, protože v lahvičce vypadá překrásně, ale na mě už tolik ne. Kdo je naň zvědavý, nechť si ho vygooglí :)

No a protože se tu už nějak moc rozkecávám, tak jdeme na konkrétní laky.




Krásná nebesky modrá, to je číslo 325 Raindrop. Kryje ve dvou vrstvách, ale je dost možné, že budete muset přidat o vrstvu navíc ( jako já ), protože lak dělá viditelné rýhy, které se opraví až tou třetí vrstvou. To bych přisoudila většímu podílu bílé, která se v laku nachází. V poznámkách mám k tomuhle kousku poznamenáno, že mi vydržel netknutý krásné čtyři dny a ani mytí vlasů s ním nehnulo. :)





268 Fashion Ave Fuschia
Tenhle kousek jsem taaaak dlouho neměla nalakovaný. :) Ale zřejmě jsem ho dřív lakovala často, protože ho v lahvičce už moc nezbývá, ale i přesto si svou konzistenci jakž takž zachoval ! Lakovala jsem ho ve třech vrstvách, avšak ne proto, že by nekryl ( dvě vrstvy jsou akorát ), ale protože jsem potřebovala zakrýt mírné nedokonalosti lakování. Já si teď jedu spíš na světlejších, pastelových barvičkách, ale mám chuť ho zase v blízké době nalakovat.





238 MoMa, tak to je další růžovka, která mi dle mého moc nesluší. Kryje ve dvou vrstvách a schne do vysokého lesku. Lakování je pohodička, nedělá žádné neplechy a kdo má tyhle odstíny rád, mohl by mu lak udělat docela dobrou službu. I po bůh ví kolika letech, co ho mám, je ve skvělé formě. Ve skutečnosti je o něco výraznější a ne tak tlumený, jako na fotkách.
Fotil se vážně dost obtížně a nejvíc odpovídá asi na třetí fotce.





Tenhle kousek je na slunci prostě úžasnej ! Zelené hexagonky se třpytí o sto šest a je to vážně pěkná podívaná. Jakmile si zalezete do stínu, tak nic moc, prostě tmavá se zelenými glittry, ale jinak paráda. Krytí a lakování už taková paráda tedy není. :D Na nehtech mám tři vrstvy a navíc se mi zdá, že od posledního lakování dost zhoustnul. Enormně blbě se mi lakoval hlavně malíček, což jste si už určitě všimly. Láček hledejte pod názvem 006 Green Day v kolekci Rock Muse.






A víte co, aby jste neřekly, že jsem se o tom East Village na začátku tak rozpovídala a nakonec ani jednu fotku nepřidala.. tak tady je.. ve třech vrstvách a ve skutečnosti je trošku hezčí, než na tý fotce, ale potřeboval by zkrátka ještě jednu vrstvu navíc ( jenomže potom už začíná občas trochu bublinkovat... ) no a ještě taková maličkost... nesnáším ho !! :D Mamka ho zachránila před výletem do koše, prý se jí líbí..


Doufám, že se vám dnešní článek líbil a mějte se tak nejlíp, jak jen to jde. :)

18 komentářů:

  1. Opäť krásne nafotené! <3 Ja mám z týchto len ten prvý Raindrop, kúpila som si ho nedávno a hrozne sa mi páčila tá farba. Nebíčkovo modrá :-) Lenže po mojej skúsenosti s lakovaním mám chuť ho hodiť do koša. Neviem, či mám nejaký zlý kus, ale mne až neznesitelne pruhoval, rozpúšťal mi podkladový lak a s každou vrstvou to bolo horšie. No a potom nechcel zaschnúť. Aj so Seche Vite som v ňom na druhý deň ešte urobila ryhu. S výdržou súhlasím, to bolo fajn, len som sa na neho ja už nevydržala pozerať, keď ma tam naštval :-) A obdivujem ťa ako krásne ho máš nalakovaný :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥♥ Raindrop pruhuje dost, ale bublinky mi zatím naštěstí nedělal. Nicméně jsem to četla i u Nikol, takže to od něj budu očekávat, když máš stejnou zkušenost navíc teď i ty :/

      Vymazat
  2. Krásné fotky a souhlasím s East Village jde navíc špatně fotit a bublinky mi taky udělal. Co bublinky přímo bubliny :D měla jsem ho jednou na nehtech a od té doby je netknutý :D Nejvíce se mi na tvých líbí ten fuchsiový, který dle mého názoru ti moc a moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkrátka East Village je totálně na nic. :D Za mě nejhorší lak za poslední dobu. Děkuju. :)

      Vymazat
  3. Mně teda ten Raindrop hrozně bublinkovatěl a souhlasím s tím Green Day - houstne to, blbě se to lakuje, jak žvejka to je :D MoMa... no nevím, v první vrstvě mi přijde dost vodová, ta druhá to krásně spraví, ale asi je to odstín, bez kterého bych se obešla. Ta Fashion Ave Fuchsia vypadá skvěle :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ráda, že s tím Green Day v tom nejsem sama. :D Jojo, máš pravdu, MoMa je vodovější v první vrstvě, to jsem zapomněla zmínit. Tenhle odstín patřil dřív k mým hodně oblíbeným, ale poslední dobou se v těchhle barvách moc necítím. :/

      Vymazat
  4. já furt nevím, proč ty NYC laky přehlížím, když dělají očividně tak překrásné barvičky. Nemůžu se rozhodnout, který z nich je hezčí, takže asi když mám v pátek zcela nečekaně cestu do Plzně, místo do Prahy, tak si asi zajdu do toho Rossmanna a půjdu do některého z nich, jen teď nevím do kterého, když se mi líbí Raindrop, ale je na mne mooc světlý. A pak ta Fuchsia... jenže se mi líbí i ten pátý, co hodnotíte tak špatně :-(

    To zas bude u stojanu dilema :D

    Díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, taky jsem je poměrně dlouho přehlížela. To až pár měsíců zpátky jsem si jich začala všímat trochu více, ale řekla bych, že ty nejzajímavější odstíny už mám a dál mě tam asi nic zas tak moc nezaujalo.. Takže "přehlížečka" asi zase brzy nastane. :D Jinak ten pátý ti vážně nedoporučuju. :/ Žádný krytí, bublinky.. ale možná už nejsem objektivní, protože mě tak hrozně nakrknul :D Ale láčky seženeš za 30,-kč ( až na ten Green Day, ten byl tuším za 50,-kč ), takže můžeš vzít rovnou všechny tři. :D
      Nemáš za co, já jsem ráda, že tě u mě zaujaly. :)

      Vymazat
  5. Na MoMa se musím jít kouknout do drogérky, vypadá krásně! Green Day dostala kamarádka k nákupu, dala mi ho a já ho pak věnovala sestře, teď si trochu nadávám, ale zas přemýšlím, že jsem vlastně ochuzena o rozčilování při lakování :-D možná si ho od ní ještě někdy půjčím, ale nejspíš bych pod něj dala vrstvu černého laku. A East Village jsem měla, v lahvičce se mi strašně líbil, ale nakonec jsem ho někomu dala, nebavilo mě dávat čtyři vrstvy aby vyniknul.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nenadávej si, říká se přece, že 2x darované přináší štěstí. :D Navíc si myslím, že není zase tolik čeho litovat, fakt dost zhoustne ( a to po krátké době ), takže lakování nic moc.. takže přesně jak píšeš, aspoň se nebudeš muset rozčilovat. :)) I na East Village se shodneme, jak tak koukám. :)

      Vymazat
  6. Všechny odstíny ti moc sluší :) Já mám taky ten modroučký, vypadá fakt krásně.. ááále ty bubliny! To je katastrofa. A udělal mi je i další, kterej od nich mám, odstín Midtown, taková růžovka s modrou perletí. Tak nevím, jestli jsou ty laky obecně tak špatný, dost lidí si na to stěžuje. Ale ten MoMa ten teda je, podle mě ti sluší ze všech nejvíc :) Jako vždy krásně nalakováno a super fotky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ti moc. :) Divím se, že mně zatím ty bublinky u Raindrop minuly.. Lakovala jsem ho předtím ještě asi jednou na všechny nehty a ani tehdy se nekonaly. Zatím se mi udělaly fakt asi jen u toho posledního. Jinak jsem s jejich laky vcelku spokojená - krom hustého Green Day :)) Jsem ráda, že se fotky líbí !

      Vymazat
  7. Mně tyhle laky fakt vyhovujou, na Raindrop se moc těším, už nějaký čásek mi leží na dně krabice a nic, zrovna tak jako East Village, ale do toho už se mi ani nechce:-D jinak krásný fotky a supr článek :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme tě tu trošínku od East Village odradily, co :D Ale tak třeba s ním budeš naopak spokojená. Skoro všichni si tu stěžují na Raindrop a mně osobně zatím krom pruhů nic až tak mimořádnýho nedělal. Děkujuuuu ! :)

      Vymazat
  8. Green Day mám taky je úžasný, alespoň jsi mi dnešním článkem připomněla, že jsem ho už dlouho nelakovala a měla bych to napravit :D Jinak ten modrý odstín je úžasný, musím si ho pořídit.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na slunci je strašně pěkný ten GD :) Škoda toho lakování. Modrásek je boží, doufám, že s ním budeš spokojená. :)

      Vymazat
  9. máš to krásne nafotené a páči sa mi, že robíš aj takéto hromadné príspevky :-) tú Fashion Ave mám aj ja a vidíš, mne kryla v jednej vrstve a nemala som s ňou žiadny problém. je sila, aké rozdielne môžu byť dva rovnaké laky, aspoň to takto zistíme :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona hlavně ta Fashion Ave Fuchsia už má něco nalakováno. :D Mám ji strašně dlouho a zbývá jí už maličko, tak proto. Ne že by nějak moc změnila konzistenci ( to ji musím pochválit, protože je super na to, jak dlouho ji mám ), ale hůř se nabírá. Moc děkuju Suzi :) Tyhle hromadný příspěvky mě baví o něco víc, než klasický.

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...