sobota 23. března 2013

Essence nail art special effect! topper 01 it's purplicious




Jedná se o třpytky, které plavou v čirém laku. Jsou drobounké ve vínové barvě a doplňují je o něco málo větší, kulaté třpytky, které hrají tolika barvami až oči přecházejí. :) Když rozostřím zrak, tak to vypadá jako žárovičky na vánočním stromečku. :) Hází modré, zlaté, zelené, červené oranžové ( a možná ještě nějaké další.. : ), odlesky a je to vážně nádherná podívaná ! Já jsem lak nalakovala na levandulový NYC ( viděly jste ho zde ), protože mi připadá, že k sobě velice pěkně pasují. Konzistencí byl opět dost hustý. Třpytky mají znovu tendenci dělat si, co chtějí a tak jsem každý nehet musela lakovat alespoň 6-ti tahy, aby se pěkně a rovnoměrně rozložily na povrch nehtu. Nalakovanou mám jednu vrstvu.





Kupovala jsem ho v akci za 29.90.- a normálně by měl zůstat v prodeji i dál, ale za původní cenu a to by mělo být 49.90,-Kč

Přeji pěkný sobotní večer. :)


6 komentářů:

  1. Mám topper od Essence s názom It's purplicious a vyzerá inak, sú v ňom ešte aj fialové štvorčeky... Essence asi nemá veľkú fantáziu pri vymýšľaní názvov lakov :D Ale páčia sa mi oba, aj ten tvoj, aj ten môj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takový by se mi taky líbil - se čtverečky a celkově s nějakými většími kousky v kombinaci s menšími..:) Tolik laků, kterým už museli přiřadit název až se s jedním kouskem opakovali..:D

      Vymazat
  2. Juu to vypadá jako bonbónek! :) krásná kombinace!

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
  3. tento sa mi tuším už neušiel, ak sa nemýlim :-/čo už, som čakala, čakala, až ich vypedali a zrušili :o) mimochodom, oblúčik máš pekný ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jsi milá :) Pořád by ale myslím měly být v prodeji..jen možná jestli je trochu obnovili..? Nevím.:)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...