pondělí 18. března 2013

♥ Nákupy ♥



Šla jsem si jen pro bázi pod oční stíny, bázi pod make-up a top coat.... 
Nějakou záhadou jsem odešla s tímto vším...:D
Ale to určitě znáte. ;)




Essence

1) Nail art magnet pen - Novinka od Essence, magnetické pero. Na tohle jsem hodně zvědavá. Pero by se mělo držet nad mokrým lakem a vytvářet různé efekty asi jak s ním budete nad nehtem jezdit..Koukala jsem i na nové magnetky, ale po předešlých zkušenostech jsem si je nevzala a počkám si, až se o nich bude psát.:) 
Cena pera je 49.90,-


2) Studio nails better than gel nails top sealer fast dry - Nutně jsem už potřebovala další top coat a rozhodla jsem se opět zkusit jeden z této řady.
 Cena  64.90,-


3) Hugs & Kisses 02 Love it or leave it - Tak jsem nakonec podlehla a jeden lak z téhle limitky taky pořídila. Sice bych raději nějaký efektový ( které už samozřejmě nebyly... :- ), ale nevadí. Je to krásná jablíčkově zelená barvička. 
Cena 39.90,-


4) Nail art cracking top coat 08 crack me! peachy - Růžový krakelovací top coat. Ten jsem tam nechat nemohla! 
Cena 49.90,-



5) Colour&go 144 black is back - Došel černý lak, fakt jsem ho potřebovala a jelikož jsem s tímhle byla spokojená, byl jasnou volbou.
Cena 39.90,-


6) I ♥ stage eyeshadow base - Super báze pod oční stíny, která fakt funguje a jsem s ní moc spokojená. Taky proto mám teď druhé balení. Doporučuji.
Cena 64.90,-


7) Nail art decoration kit - Já prostě nemám žádné ozdůbky..nebo úplně minimálně. Takže než se odhodlám k nějaké objednávce, pořídila jsem si zatím tento maličký setík. Celkem je tam pět pytlíčků s kamínky ve tvaru mašličky, hexagonky, maličké kosočtverce, nitky a něco, na co jsem zatím nepřišla co je...:)) Ale vypadá to na takový ten obtiskávací papírek..nevím, zatím jsem se nepustila do rozbalování.
Dostupné jsou ve zlaté a stříbrné variantě.
Cena 64.90,-




Gabriella Salvete Enamel with hardener

V Rossmannu je na celý sortiment této značky akce 25% až do konce března, takže jsem toho využila. :)

156 mi hodně připomíná barvičku od Essence, která se už neprodává a protože se vám líbila ( 50 Irreplaceable link ), napadlo mě, že by vás to mohlo zajímat. V lahvičce vypadá hodně podobně, trochu tmavší, ale podobné jsou. Takže můžete čekat srovnání.

116 je fialkovo vínová metalická barvička, na fotce působí víc do fialova.

141 je hnědá plná zlato bronzových třpytek a jako kdybych tam viděla takový nafialovělý podtón. Už se těším na lakování!:)

146 šťavnatá světle zelená se zeleno zlatým prachem. Nádherný lak !

Všechny byly z původních 79.90,-  za 59.90,-

Tohle byly nákupy z Rossmanna a jelikož jsem měla ještě 10% slevu na celý nákup, tak jsem to hodlala využít..:)




Rimmel London

Slyšely jste už o téhle řadě ? Já až dnes v DM, kdy jsem si úplnou náhodou všimla zašoupnutého stojánku s touhle řadou nesoucí název Cocktail Colour in a flash. Novou letní řadu koupíte za 72.90,-Kč/kus a u nás budou dostupné asi jen tyto tři odstíny. Vygooglila jsem ještě další dva a to zelený a modrý. Proč u nás nebudou??? Jsou tak krásné! :(  Všechno jsou to foil laky a doufám, že už bude brzy svítit sluníčko, protože s těmito laky si na něj vážně počkám. Mimochodem, mamka o nich veděla ( je dost tristní, že já ne! ), a chystala se mě s nimi překvapit, takže jsem jí trochu zkazila plány..:)



Bioderma, Dermacol

Takže...kupovat dneska Biodermu jsem v plánu neměla, ale procházely jsme s mamkou okolo Dr.Maxe a ve výkladní skříni jsem to uviděla.. Akční set Sensibio H2O micelární voda 250ml s krémem Sensibio Riche 40ml za 434,-Kč. Takže to samý, co jsem si nedávno objednávala z eshopu Dr.Maxe a tudíž i naprosto zbytečně platila poštovné, protože mě nenapadlo, se nejdřív podívat ve městě do lékárny...Na druhou stranu, proč se nezásobit, když je to za tuhle cenu? Navíc nevím, do kdy akce potrvá.
No a paní v lékárně mi dala kartičku Bioderma, protože má akci, že když v průběhu jednoho roku nakoupíte 6 výrobků Bioderma (nevztahuje se na produkty za méně než 250,-Kč), a vy ji vyplněnou i s účtenkami pošlete na jejich adresu, obdržíte jeden výrobek úplně zdarma a podle svého vlastního výběru. Super, ne ? :) 

A poslední je na řadě Dermacol Satin make-up base báze pod make-up. Už ani nevím kolikáté balení jsem koupila, protože mi strašně vyhovuje a jakmile dojde, běžím pro další. 
Cena 249,-

Kdo to četl celé, smekám, rozepsala jsem se hrozně, ale snad jsem vám dala nějaké tipy a trochu inspirovala. :)

Hezký večer vám přeji. :)

7 komentářů:

  1. Jee mega nákup :D Biodermu také používám a nedám na ní dopustit :)

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji používám teprve chvíli, ale líbí se mi ta veliká škála výrobků pro citlivou pleť, protože v drogérkách mají většinu produktů na smíšenou pleť a pro nás citlivky skoro nic nemají...:)

      Vymazat
    2. To je pravda :) jedno období jsem používala odličovač od Vichy a hrozně mi podráždil pleť, což jsem od takové značky nečekala :/ takže odteď Bioderma a nic jiného! :)

      www.lorietta.cz

      Vymazat
  2. Moc hezký příspěvek. Gaberiellu Salvete máme taky moc rády.
    A&P
    http://audreyandpearl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. to dekorativní platíčko, ach ach<3 koukám po něm strašně dlouho a zatím odolávám !

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...