neděle 28. dubna 2013

Essence Floral Grunge Black to the roots



Kladu si otázku..proč jsem si tenhle odstín kupovala ? Proč ? Na rovinu řeknu, že mě vůbec nezaujal a vlastně ani nevim, co jsem čekala..že změní barvu, až ho nalakuju ? :D Asi jsem si v drogerii řekla, že když je to limitka, tak si ho ještě vezmu, ať má dušička pokoj..No klidně jsem ho tam mohla nechat, protože je to úplně obyčejná černá, ve které je pár stříbrných třpytek. Jediné, co ho dělá trochu zajímavým, je konečný efekt, protože schne do pololesku, no spíše do matu. Ale upřímně..nic extra. Tohle si můžete vytvořit úplně s obyč černým lakem, přetřít ho jednou vrstvou třpytkatého laku a na závěr přeláknout matujícím nadlakem. :) A navíc se ještě špatně lakoval. V první vrstvě samá holá místa a ve druhé taky, když se dělá víc tahů štětečkem, než je nutné. Takže na některých nehtech mám tři vrstvy ( není to nijak znát, vypadá i tak pořád stejně.. ), a schnutí taky teda nic moc. 
Bude jen pár fotek, nebylo hezky a upřímně..ani mě ho nebavilo fotit..:( 

Taky jste si nedávno pořídily něco, z čeho jste nakonec byly zklamané a vlastně jste ani nechápaly, proč jste danou věc chtěly ? :D




Obsah lahvičky je 10 ml
Doba spotřeby 36 měsíců
Cena 49.90,-Kč

Už možná ani není k dostání, i když u nás ve městě zůstávají stojánky s rozebranými limitkami celkem dlouho.:))

Mějte pěkný a pohodový den. :)


11 komentářů:

  1. tohle jsem taky dříve dělala :D něco ve stylu "je to přece limitka, tak co bych si to nevzdala" :) v poslední době mě to ale nějak přešlo.. ani nepamatuju, když jsem si naposledy koupila něco z limitky.. možná to budou naposledy fakt ty zimní snow jam a tak.. nějak mě to přestává zajímat. ale zase, ty limitky co bych tu ráda viděla, tak se tu prostě neobjeví:/ grr..
    lak je.. no, obyčejný.. ve flaštičce mi připadá zajímavější, ale na nehtech je to pak už doce nuda. Taky mě moc nenadchnul..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. :D Je to limitka, tak to tady přece nenechám. :D Já pořád čekám, kdy se u nás už objeví ten Oz, tam mám pár tipů, co bych chtěla, ale zatim nic...

      Vymazat
  2. keď bola snehulienka, tak som si ju kúpila (aj keď neskoro a chýbali mi nejaké tri laky), upírske byť museli :-D ale tie limitky sú tak často, že to sa nedá. a niektoré ma nechávajú úplne chladnou.
    sklamal ma asi ten Sally Hansen (Fuchsia Bling Bling), ktorý som ukazovala nedávno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upírská limitka byla fakt povedená, to jo. :) Ten Bling Bling je krásný, ale asi tu výdrž jsi tehdy říkala, že je nic moc. Já jsem si nedávno koupila od Sally Hansen takový zlato béžový a taky dost zklamání..

      Vymazat
  3. Kruci, zrovna dnes jsem na něj v DMku koukala, měla ho v ruce a nedala ho do koše! Vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to moc dobře :)
    Ráda bych tě pozvala na mou giveaway :)

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Není špatný, ale popravdě mě nijak nenadchl. Zato se mi strašně líbí ty fotografie u kytek. Krásně to oživí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty fotky u kytky se mi taky asi líbí nejvíc..:D Moc děkuju. :)

      Vymazat
  6. Mně se docela líbí ;) hlavně ty polomatné odlesky! ale já jsem obecně milovnice tmavých obyčejných laků, takže můj názor je předpojatý :D

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...